Michael Smith vagy Nathan Aspinall? Jobbára ezen eldöntendő kérdés maradt a 2024-es darts Premier League alapszakaszának utolsó állomására. Mostanra a Littler-Humphries-van Gerwen trió helye biztossá vált a londoni FinalFour-ra, s ehhez az illusztris társasághoz csatlakozhat csütörtökön este a fenti két delikvens.

Három, tét nélküli negyeddöntő vár ránk Sheffieldben

A múlt heti leedsi fordulóhoz hasonlóan ezúttal Sheffieldben is összemérheti erejét Luke Littler és Peter Wright. Ahogy egy héttel ezelőtt, úgy most is toronymagas angol sikert várunk a csörtétől. Littler élete első profi dartsos évében abszolút jogosan tagja a PDC elitmezőnyének, s nem mindennapi jelenség, hogy a mindössze 17 éves csodatini nagy valószínűséggel meg tudja nyerni a Premier League alapszakaszát.

Vele ellentétben Peter Wright annyira súlytalannak bizonyult ebben a mezőnyben, hogy minden bizonnyal ez lesz a skót utolsó mérkőzése a sorozatban. Amennyiben nem tudja visszaszerezni korábbi klasszis formáját, úgy bizonyos, hogy majd egy évtized folyamatos PL-tagság után eltűnhet a skót a kiírás palettájáról. Ahogy múlt héten a mérkőzés fogadási kínálatában nem igazán lehet értékes opciót találni. Talán apróval egy leg-undert érdemes lehet bejátszani 8.5-ös határon.

Cross negyedszerre is verheti van Gerwent

A sorozat végére látványos formajavuláson kezd átesni Rob Cross. Az angol nyíldobáló hosszú heteken át csak asszisztálni tudott a PL-ben, aminek köszönhetően már jóval korábban realizálni lehetett, hogy nem ér oda a londoni nagy döntőre. Ennek ellenére az idény hajrája jól sikerült Voltage számára. Többször bejutott egy-egy forduló döntőjébe, ráadásul most hétvégén televíziós tornát tudott nyerni Kielben a European Tour keretében.

Cross ellenfele ezúttal az a Michael van Gerwen lesz, akit legutóbbi négy egymás elleni ütközetükön egyaránt le tudott győzni. Gerwen egy hete bebiztosította ugyan tagságát a londoni fináléra, ám játéka továbbra is igen rapszodikus. Egyik meccsén lazán dob 100 feletti átlagot, majd egy másikon 90 körüli érteken szenved. Annak ellenére pedig, hogy Cross határozottan jobb periódusban van a hollandnál, az irodák továbbra is Gerwent favorizálják. Mi erre azt mondjuk, használjuk ki. Egységnyi tétet lazán megérhet Crossra tenni.

Cross nyer @2.10 Unibet

A tét nélküli negyeddöntők sorát Luke Humphries ütközete zárja Gerwyn Price ellen. Az utóbbi időben rendre az angol jött ki jobban az egymás elleni ütközetekből, ám kérdéses, hogy mennyire lesz motivált Sheffieldben. A forma mindazonáltal mellette szól, hiszen múlt héten megnyerte a leedsi játéknapot, illetve a hétvégén Kielben is döntőzni tudott, ahol nagy csatában maradt alul Rob Cross ellen. Sajnos a bukik ennek megfelelően viszonylag csekély oddson mérik sikerét Gerwyn Price ellen (1.45). Mi nem érzünk rá késztetést, hogy ezen kimenetelre komolyabb összeget kockáztassunk.

Nathan Aspinall - Michael Smith

Alighanem a darts-követők döntő többségét az alábbi párosítás érdekli a legjobban. A sorsolás szeszélye folytán úgy alakult az idei sorozat scenarioja, hogy a negyedik pozícióért, s ezzel a londoni nagy döntő kvalifikációjáért Nathan Aspinall és Michael Smith küzdhet meg. Jelen pillanatban egyetlen pont a különbség Aspinall javára, így gyakorlatilag a sheffieldi program második negyeddöntője az egész forduló talán legérdekesebb csatájának ígérkezik.

Az Unibet oddsmesterei nem is igazán tudnak dönteni az esélyeket illetően, így konzekvensen totálisan 50-50%-on mérik a két angol győzelmi paramétereit. Való igaz, hogy az elmúlt hónapokban jórészt hasonló játékerőt képviseltek, talán az utóbbi időszakban inkább Aspinallnak jött ki jobban a lépés. Ugyanakkor Michael Smith klasszis mivoltához nem fér kétség. Mi bízunk benne, hogy nem egy laza, egyoldalú siker születik valamelyik fél javára, hanem a mérkőzés tétjének megfelelően kiélezett, szoros befutót eredményez a párosítás. Ennek okán a meccs fogadási kínálatában rámegyünk a leg-overre 9.5-ös határon. Reményeink szerint legalább 10 menetet kijátszanak a srácok a londoni döntőért.

legek száma 9.5 over @1.80 Unibet

Hol lehet élőben nézni a darts Premier League meccseit?

Amennyiben rendelkezel Unibetes számlával, és egyenleged nagyobb, mint nulla, akkor tudnod kell, hogy a fogadóiroda élőben közvetíti a 2024-es Darts Premier League összes mérkőzését.

Regisztrálj, töltsd fel a számládat, és élvezd a 2024-es szezon összes pillanatát az Unibeten.

Hagyományos dobozban (TV-ben) a mérkőzéseket a Sport 1 csatornán követhetjük élőben.

A tornával kapcsolatosan pedig minden más fontos információt Darts Premier League 2024 menetrend című cikkünkben már korábban összefoglaltunk, melyet ezúton újfent ajánlunk figyelmetekbe.

  Unibet élő közvetítés

Superbet üdvözlő bónusz

Akár 500 RON bónuszt kaphatsz új játékosként.

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés