A múlt hétvége a Magyar Kupa küzdelmeiről szólt a magyar focit tekintve, így ismételten hosszabb kihagyás után a "DreamTeam" igyekszik felvenni a bajnokság fonalát! Soron következő forduló-beharangozónkban három zöld-fehér alakulat aktuális mérkőzésével foglalkozunk bővebben! Ugyebár a "Derbi" mellett nem mehet el szótlanul az ember, míg a Haladás-Paks összecsapás fogadási szempontból lehet leginkább a játéknap egyik legjobb összecsapása! Mindemellett rendhagyó módon podcasttel is készültünk nektek gavrilo14 és Várda64 szerkesztőkollégák jóvoltából! Hallgassátok, olvassátok!

A közelmúlt a Fradi mellett szól

Szombat este 224. alkalommal mérkőzik meg a két ősi rivális, a Fradi és az Újpest. Magyarország leghíresebb és legparázsabb összecsapásából az elmúlt két évben a zöld-fehérek kerültek ki jobb mérleggel. A legutóbbi Újpest győzelmet 2015. decemberére jegyzik a krónikák, amikor is a IX. kerületben 0:1-re nyerni tudtak a Lilák! Azóta vagy remiztek a felek, vagy pedig Ferencváros győzelem született.

Annyi bizonyos, hogy jelenleg jobb játékosállománnyal és formával rendelkezik a Fradi! Listavezetőként, magabiztos előnnyel várhatják a derbit, s valószínűsíthetően - jól megszokott módon - offenzív stílusban fognak pályára lépni a Groupamában! Azért nem árt észnél lenniük Varga Rolandéknak, mert az Újpest (5.75) - annak ellenére, hogy jelenleg csupán a 7. helyet foglalja el a tabellán - nemigen szokott kikapni a bajnokságban! Nebojsa Vignjevic csapata igazi döntetlenezős banda, amit mutat eddigi hét bajnokijukon lehozott négy X! A Litauszki vezette védelem tehát nagyon rendben van, hiszen a Megyeri útiak a legkevesebb dugót kapták a bajnokságban, pechükre azonban a támadósoruk annál impotensebb, hiszen a legkevesebb rúgott góllal rendelkeznek! Márpedig a Fradi otthonában alighanem vereség vár rájuk, amennyiben nem sikerül legalább egyszer a hálóba találniuk. Ebből kiindulva valószínűsíthetően egy erősen defenzív, kontrákra építő Újpestet láthatunk majd, akiknek minden bizodalma Novothny Somában lehet. Fogadási szempontból sajnos a Ferencváros oddsa nem a legacélosabb (1.55), viszont látva az Újpest ínséges időszakát, talán gólok terén a 2.5 under (2.15) meggondolandó opció lehet elég korrekt szorzón! 

Edzőváltást követően

Csütörtökön Horváth Ferenc személyében új trénert kapott a jelenleg sereghajtó Haladás (2.87) együttese! A klub vezetősége megelégelte a csapat gyatra szereplését, s menesztette a szlovák Michal Hippet. Kérdés, hogy a Balmazújvárosból távozó Horváthnak sikerül-e életet lehelni a Vas megyei alakulatba? Mindenesetre első tétmeccsének időpontjára bő 48 órával kinevezése után kerül sor, így aligha tudott egyelőre csodát művelni!

Horváth Ferenc ettől a héttől kezdve már a Haladást irányítja. (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

Reményre viszont van ok, hiszen az a Paks (2.55) érkezik vendégségbe, akik idén idegenben még nyeretlenek! Csertői Aurél fiai ugyan hosszabb ideje veretlenek a bajnokságban, s úgy tűnik idén is masszív középcsapatként lehet velük számolni, túráikon azonban nem jön a várva várt siker. Igaz hozzá kell tennünk, hogy akár pozitív előjelként is tekinthető, hogy pontot raboltak a Vidi és a Fradi otthonából! Szervezett, fegyelmezett kiscsapat tehát ez a Paks, s mivel a Haladás táján zajlanak az események, lehetséges, hogy ezt ki tudja használni akár idegenben is a tolnai egyesület. A szorzókból ítélve bukik is érzik, hogy itt akár egy erősen döntetlenszagú csörte keretében akár billenhet a vendéggyőzelem felé a mérleg. Mindenesetre úgy véljük, hogy érdemes lehet ezt a vendégsikert inkább egy X2 (1.42), vagy DNB (1.80) opcióval megtámogatni! Komoly kérdés, hogy a Kisvárdán elszenvedett 4:1-es zakó után sikerült-e elsősorban mentálisan annyira helyrerázni a szombathelyieket, hogy eredményesen vegyék fel a küzdelmet a soron következő bajnokikon!

A beharangozóban feltüntetett szorzók a bet365 kínálatából származnak, s ekkor voltak érvényben: 2018. 09. 28. 16:50 CET

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés válogatott piacokon, 0:0 esetén. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Haladás - Paks (DNB Paks)
    1.80 Bet365