Díjazzuk, ha van véleményed vagy egy jó tipped!

Chan
2020 dec 1. 16:47
2 hozzászólás

Sportfogadás promóciók közösség

Biztosan te is szoktál kommentelni, akár a közösségi oldalakon, akár website-oknál a különböző hírek alatt. Ha ezt teszed a Sportfogadas.org-on, a fórumban vagy épp a cikkek alatt, plusz részt veszel az ingyenes, de nyereményért zajló játékainkban, akkor pontokat gyűjthetsz, a hónap végén pedig díjazásban részesülhetsz!

Minden hónap új lehetőséget tartogat számodra, hogy az SPF Klub élmezőnyében végezz, és kivedd a részed a kifizetési alapból. Az aktivitást díjazzuk, ami lehet hozzászólás, de sikeres tipp is a játékoknál, mivel egy segítő és összetartó közösség gyűlt össze nálunk az évek alatt, és ezt szeretnénk értékelni ezzel az egésszel. De nézzük a lépéseket!

Hogyan szerezhetsz díjat az SPF Klubban?

  1. Regisztrálj weboldalunkra, felhasználónév, jelszó és email-cím megadásával.
  2. Lépj be az oldalra, és legyél aktív!
  3. Ennyi.

Ugye, hogy nem bonyolult? Követheted az aktuális állást, hogy te mennyi pontot szereztél az adott hónapban, illetve megnézheted az összesített listát is. Amennyiben a hónap végén pénzt érő helyen végzel, akkor Skrillen utaljuk számodra az SPF Klubos jutalmad. Figyelj, a Tescóban is gyűjtöd a pontokat, miért tennél máshogy a neten? Nézzük mivel juthatsz előre a havi összetettben!

Ha ez alá a cikk alá írsz egy érdemi választ, akkor mindjárt kapsz 2 pontot. Amennyiben összehozol egy bejegyzést a fórum sport részlegén, kapsz érte 3 pontot, de ha nem sport témában nyilvánulsz meg, akkor is gyűjtesz, csak épp 2 egységet hozzászólásonként. Népszerű nálunk a fogadások vezetése naplószerűen, na ez jelenti a három cseresznyét, hiszen saját naplóban 4 pont jár bejegyzésenként. Kezdj el naplózni, vezesd a tippjeid!

Tegyük fel, nem vagy közlékeny, semmi gond! Vegyél részt valamelyik játékunkban, melyek mindegyikében ingyenesen indulhatsz, valódi pénznyereményért harcolva. A különböző játékokban a helyes tippeket honoráljuk, 2 ponthoz juthatsz minden jó megérzésért. A totó jellegű versenyeinkben is gyűjthetsz bőven, egy helyes tipp az SfTotó szelvényen 2 pont, egy eredményes nyertes tipp az SfScore szelvényen 3 pont. Ezzel még nem fedtük le az összes lehetőséget, ezekről bővebben olvashatsz az SPF Klub szabályzatában.

Regisztráció SPF Klub információk

Borítókép: Sportfogadas.org

NFL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások 2

grof19

grof19

  • 2020 dec 2. 08:34

Nagyon jó kezdeményezés hónapról hónapra. Én nagyon örülök,hogy ennek az oldalnak részese lehetek. Remélem tippjeimmel segítem a közösséget mint ahogy engem is segítenek a többi tippadó társaim. Köszönet mindenkinek aki létrehozta és aki ápolja az oldalt és aki részt vesz benne!

JohnnyFirpo

JohnnyFirpo

  • 2021 jan 10. 18:02

jó ötlet!


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Chan

ROI 9.00 %

január

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

NFL korai kifizetés ajánlat

  • Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

SPF Klub, a hűségprogramunk

SPF Admin hozzászólt
2021 jan 12. 18:22
Decemberi jutalmak véglegesítve.  :ok:
SPF Admin hozzászólt
2021 jan 11. 22:09
Igen. Amennyiben működik a december mikor lesz kiértékelve, és jóváírva? Úgy olvastam, hogy minden hónap elején hatodikáig.

Megtörténhet, hogy ezen a héten, de ha nem akkor a jövő hét folyamán.
LFCfanBoti hozzászólt
2021 jan 11. 20:34
Igen. Amennyiben működik a december mikor lesz kiértékelve, és jóváírva? Úgy olvastam, hogy minden hónap elején hatodikáig.
ne legyél már ennyire türelmetlen, ünnepek voltak, mikor küldik akkor küldik...

Kapcsolódó cikkek