Tehetünk fel pénzt rá az Unibetnél, hogy az elnöknek mennyi követője lesz.

Donald Trumpot jelenleg 58.3 millió ember követi Twitteren. Rendszeresen használja az oldalt, van hogy cikket oszt meg, van hogy véleményét írja ki, akár kendőzetlenül is. Nem neki van a legtöbb fanatikusa a közösségi site-on, viszont az Axios felmérése alapján elég komoly reakciókat vált ki. Tavaly december 11. és idén január 11. között gazdasági és politikai témában például közel 40 millió interakciót generált, ami több, mint az utána következő 12 legnépszerűbb felhasználó közös teljesítménye.

Fotó: CNBC International - Twitter

Az Unibetnél több féle módon is fogadhatunk az amerikai elnök közösségi oldalas tevékenységére. Az Egyéb - Nem sport - Globális - Reflektorfényben részen az egyik lehetőség a tippelésre, hogy Donald Trump eléri a 100 millió követõt Twitteren 2019-ben. Ez egy meglehetősen nehéz mutatvány lenne, jelenlegi számait közel dupláznia kellene. Nem véletlen, hogy ez az opció 26.00-os szorzóért játszható meg.

A csiripelős oldal legnagyobb sztárjai egyébként énekesek, Katy Perry 107 millió rajongóval áll az élen, őt pedig Justin Bieber követi 105 millióval. A harmadik helyre az USA korábbi elnöke, Barack Obama futott be. Vele kapcsolatban is fogadhatunk az Unibetnél, mégpedig úgy, hogy 2019 során Donald Trump beéri, és meg is előzi követők számában. Erre az iroda 34.00-es szorzót kínál. Jöjjenek a legnépszerűbb Twitter-accountok!

Fotó: Wikipédia

A képen a két zöld háromszög azt jelzi, hogy Donald Trump jön felfelé a listán. Nemrég hagyta maga mögött Demi Lovatót, Selena Gomezt, vagy épp Britney Spears-t. Az amerikai elnök naponta átlagosan 9 bejegyzést tesz közzé, és az átlagos napi növekedése követők számában 33 ezer, tehát ennyi ember dönt úgy egy-egy nap, hogy Trump bejegyzéseire feliratkozik.

Alább látható egy ábra Trump követőszámának alakulásáról. Meredek növekedést tapasztalhatunk, 2017 elején 18 millió rajongónál járt, ez a szám pedig 2018 januárjára 46 millióra duzzadt. Abban az időszakban futott tehát nagyot az accountja, azóta is gyarapszik tábora, de a növekedés mértéke kicsit visszább esett.

Fotó: trackalytics.com

Donald Trump kapcsán nem csak közösségi oldalra fogadhatunk az Unibetnél, hanem egy sor más lehetőséget is találhatunk a Politika fülre kattintva. Itt olyanok merülnek, mint például hogy kitölti-e hivatali idejét az elnök, vagy hogy mi történik kabinetjének tagjaival. Szorzók alapján például valószínűnek tűnik, hogy Kristjen Nielsent eltávolítják posztjáról a közeljövőben.

Fogadj Donald Trump ügyeire az Unibetnél!

Borítókép: Donald Trump - Twitter. Fotó: Casimiro PT / Shutterstock.com

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org