Dzsudzsák Balázs lehet a válogatottsági rekorder

Admin
1 tipp
2022 szept 6. 14:57
3 hozzászólás

Foci Dzsudzsák Balázs Magyar válogatott németh andrás milos kerkez

Ajándék kínálattal és szorzóval jelentkezik az Unibet annak kapcsán, hogy Dzsudzsák Balázs lesz-e még válogatott vagy sem. Ha hihetünk a több forrásból is megerősített állításoknak, akkor szinte egy biztosan bekövetkező eseményre fogadhatunk. 

A görögök ellen teljes kör zárulna

Léteznek még biztos tippek? Olyan események, amik hónapokkal később történhetnek meg, de már szinte mindenki készpénznek veszi, hogy bekövetkezik? Lehetséges, ugyanis egymástól különböző hírportálok számoltak be róla az elmúlt hetekben, miszerint Dzsudzsák Balázs visszatérhet a válogatottba, egy búcsúmeccs erejéig. Ezzel a találkozóval rekorder lehetne, jelenleg Király Gáborral holtversenyben tartják a frontot (108-108 mérkőzés).

A nyári DVSC szurkolói ankétján merült fel, hogy Dzsudzsák kaphat egy utolsó meccset a válogatottban, amely a búcsú lenne számára. Ezt az információt a Nemzeti Sport közölte, amit később az MLSZ-hez közeli források is megerősítettek. A magyar játékos számára kedvezően alakul a válogatott menetrendje, hiszen míg a világ egy jelentős része a világbajnokságra figyel, addig a magyar válogatott novemberben Luxemburg és Görögország ellen vív barátságos mérkőzést. 

A 35 éves játékos épp a görögök ellen mutatkozott be a válogatottban, ellenük szerezte első gólját is, így abszolút keretbe tudná foglalni egész pályafutását, hiszen a DVSC-ből került külföldre, majd hazatért a DVSC-be, görögök ellen mutatkozott be, majd 15 évvel később ugyancsak ellenük búcsúzhat a válogatottól. Azért is hozzuk fel ezt az információt, mert az Unibet felületén még fogadhatunk is Dzsudzsák válogatottságára. 

A kérdés úgy hangzik, hogy játszik-e még 2022-ben a magyar válogatottban Dzsudzsák Balázs? Az IGEN opció 1.25-ös szorzóval kecsegtet, míg a NEM 3.50-nel. Dzsudzsákra fogadni ITT tudtok.

Mi lehet az egyetlen gátló tényező? Az, ha Balázs megsérül, minden más esetben (szerintünk) pályára lép még idén a válogatottban.

A fiatalok is reflektorfénybe kerültek

Dzsudzsákon kívül még két olyan fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre az Unibeten mely a magyar válogatottban való szereplésről szól. Éspedig 1.25-ös szorzón fogadhatunk arra, hogy a szerb-magyar kettős állampolgárságú Milos Kerkez meghívott kap a szövetségi kapitánytól, valamint 1.40-ért arra helyezhetünk el kisebb tétet, hogy a dél-afrikai születésű, de magyar gyökerekkel is rendelkező Németh András is magára öltheti a címeres mezt, még idén.

Milos Kerkez 2022-ben magyar válogatott lesz?

Igen - 1.25  Nem - 3.50

Németh András 2022-ben magyar válogatott lesz?

Igen - 1.40  Nem - 2.75

A Marco Rossi által vezényelt magyar labdarúgó válogatott szeptember 23-án Lipcsében lép pályára Németország ellen, majd 3 nappal később, szeptember 26-án az olasz válogatott látogat Budapestre. Mindkét mérkőzést a Nemzetek Ligájának A-csoportjában rendezik, ahol a mieink az élen állnak. Októberben szünet, majd novemberben két felkészülési mérkőzés következik, előbb Luxemburg ellen idegenben (november 17-én), majd november 20-án a Puskás Arénában fogadják a srácok Görögországot.

  • Tipp

    Dzsudzsák Balázs szerepel 2022-ben a magyar válogatottban
    1.25 Unibet

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.orgHozzászólások 3

HT
HT
2022 szept 16. 12:10

Kicsit félve írom le a véleményem, mert könnyen azt hihetik a Dzsudzsi-szimpatizánsok, hogy meg akarom ölni a bulit, de bevallom, én nem igazán tudok azonosulni azzal az ötlettel, hogy csak azért küldjünk pályára egy játékost egy – amúgy teljesen érdektelen és semmilyen téttel nem bíró – meccsen, hogy azzal megelőzhesse egy válogatottbeli volt csapattársát, aki szintén megcsinálhatta volna annak idején, hogy csak a statisztika (és a rekord) miatt minden mérkőzésen pályára lép. De nem tette, mert az ő esetében az akkori aktuális szövetségi kapitányok inkább kipróbáltak más kapusokat is. Ami rendjén is volt. És persze tudom jól, hogy semmi jelentősége ezeknek a számoknak (és 95%-os valószínűséggel Király Gabi sem fog harakirit elkövetni magán, hogy a második helyre szorul), de ha tényleg nincs jelentősége, akkor pláne nem értem, hogy miért van erre szükség.

Admin
Admin
2022 szept 19. 07:04

Én simán azt csinálnám, hogy behívnám Dzsudzsákot, hát meg Királyt is. Na bumm! :D

grof19
grof19
2022 szept 27. 18:14

Nagyon jó az ötleted Admin! :) Pikáns lenne és tényleg nagy bumm!

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

  • Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org

Magyar válogatott

Szigo hozzászólt
2013 szept 5. 15:52
Eddig három versike érkezett a Facebook-on a románok elleni meccs kapcsán. Ha ti jobbat írnátok, uccu neki:


Ádám Madar

Itt az idő most vagy soha, a románoknak csapjunk oda.
Kell a 3 pont nagyon, fussál el Dzsudzsi villámgyorsan a balon.
Hajrá Böde, Szalai, Koman, szemem előtt Árpád büszke népe rohan.
Szurkoljatok honfitársak, hogy

Még több Foci