Az angol válogatott teljesítményéről írtunk a magyar meccs kapcsán, majd utána a németek elleni találkozó előtt sem kíméltük őket. A két találkozón egy pontot szerezne, kötelező lenne a győzelem hazai pályán, de vajon képesek rá?

Ennél sokkal több kell

A magyarok elleni teljesítményét nem teszi ki a polcra az angol válogatott, talán a németek ellen egy fokkal már jobban ment, elsősorban Harry Kane volt aktív, akinek több nagy helyzete is volt a találkozó során, de végül így is az angoloknak kellett kapaszkodni az egyenlítésért. A VAR-nak sokat köszönhet Southgate csapata, hosszas tanácskozás után, ugyanis befújták a büntetőt a mérkőzés hajrájában, így 1-1-re mentette a meccset Anglia. 

Szombaton Olaszországot fogadják, így elérkeztünk az Eb-döntő visszavágójához. Az olaszok nem erőltették meg magukat a magyarok ellen, fociztak egy jó 20-30 percet, ami elég is volt a győzelemhez. Ebből a találkozóból felesleges kiindulni, az viszont igaz, hogy az olaszok összeségében a németek ellen is agilisak voltak, tényleg megpróbálják komolyan venni a Nemzetek Ligáját. 

Egyik csapat sem spórolhat az erejével, az angoloknak bizonyítania kéne a saját szurkolóik előtt, hogy György herceg se fintorogjon, míg az olaszok előtt megnyílt az esély a továbbjutásra a magyarok elleni sikerrel. Mi a gólok irányába mozdolunk el, hiszen egyik védelem sem acélos, de itt nem is ez lehet a szűk keresztmetszet, hanem a gólszerzők. Az angolok látványosan szenvednek, nem mindig szánják meg őket egy büntetővel, míg az olaszok hiába lőttek két meccsen három gólt, klasszis csatáruk nincsen, aki bevethető lenne. Talán ezért is 2.00-es szorzót adnak a mindkét csapat gólt szerez opcióra, de mi ezt nem tudjuk kihagyni. Ha szűken is, de az Eb-döntőn is jött a tipp. 

  • Anglia - Olaszország Tipp

    Mindkét csapat gólt szerez
    2.00 Bet365

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org