Tét nélkül léphet pályára a lengyel válogatott Izraelben, ahol a selejtezők legeredményesebb támadójával kell szembe nézniük. Jutalomjáték vár két nemzeti csapatra is, Oroszország és Belgium tönkre verte a csoportját, így egymás elleni összecsapásukra izgalom nélkül készülhetnek.

Izrael - Lengyelország

Eran Zahavi vérbeli gólszerző, 2012 és 2016 között a Maccabi Tel Aviv játékosa volt, 119 mérkőzésen 98-szor volt eredményes. Utolsó idényében megdöntötte az izraeli bajnokság gólrekordját, ami 1955 óta volt érvényben. Ezt követően Kínába igazolt, jó pénzt keresve ugyan, de azt is megszolgálva, a Guangzhouban 93 meccsen 84 gólt szerezve. A válogatottban 2017-ben eltiltották egy évre, amikor a Macedónia elleni meccs után letépte a csapatkapitányi karszalagot. Nem volt elégedett a csapat teljesítményével. Igazán érdekes pályafutás, jelenleg nagy formában van. Alább láthatóak az utóbbi meccsei, konkrétan mindig gólt szerez. Nem mindennapi teljesítmény. Ha Lengyelország ellen is betalálna 2.37-es szorzót nyerhetnénk. A selejtezők alatt Izrael 15 góljából 11-et Zahavi szerzett.

Lengyelország már biztosan ott lesz a jövő évi Európa-bajnokságon, ezt a bravúrt már 2008 óta mindig összehozták. 2018 augusztusában nevezték ki Jerzy Brzeczeket, aki nem állandó taktikát vet be, mindig próbál alkalmazkodni az ellenfél játékához. Pályára léptek már 4-2-3-1-ben, vagy épp 4-4-2-ben is. Robert Lewandowski és Krzysztof Piatek a legfontosabb emberek, a győzelmekhez szükséges találatokat ők szállították a selejtezők alatt. Röviden visszatérve Izraelre, a támadójáték rendben van, a gond inkább a védelemmel van, és emiatt is fognak lemaradni az Eb-ről. Azt gondolom ezúttal is szereznek gólt, de majd kapnak is, tippem AH 2 gól felett 1.56-ért.

Oroszország - Belgium

Az I-csoportban rendet rakott az orosz és belga válogatott, a többieknek esélyt sem hagyva. Belgium 30 gólt rámolt az ellenfeleknek, és mindössze egyet kapott. Roberto Martinez konzisztensen 3-4-2-1-ben küldi pályára a csapatot, Lukaku a legeredményesebb 6 góllal, de összesen 12 játékosuk talált be a selejtezők alatt, ami egészen félelmetesen hangzik.  Eközben az oroszok sem tétlenkedtek, ugyan 3:1-re kikaptak az első körben a belgáktól, de aztán ők is vérfürdőt rendeztek. 27 rúgott és csak 3 kapott góllal simán kijutottak az Eb-re. Náluk a gólszerzők nem oszlanak annyira el, Dzyuba és Cheryshev vállalta a legtöbbet. Cheryshev kihagyja a találkozót, ami nem tesz jót a tippemnek, a 2.5 gólnál többnek 1.77-ért.

Fogadj az Eb-selejtezőkre az Unibetnél!

Borítókép: Eran Zahavi. Fotó: MediaPictures.pl / Shutterstock.com

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org