Eb-selejtező: Nem elég a döntetlen!

Bence
1 tipp
2019 okt 9. 11:40
Szólj hozzá!

Foci svájc Eb-selejtező Dánia

Írország nem várt jó szerepelésével bajba kerülhet a dán vagy a svájci válogatott. Egymás ellen kell dülőre jutni a továbbjutás szempontjából?

Dánia - Svájc

A dánok nem jutottak ki a legutóbbi Eb-re, viszont a világbajnokságon bizonyították, hogy helyük van a legjobbak között. A későbbi döntős, Horvátország dolgát nehezítették meg a nyolcaddöntőben. Nyugodtan lehet azt mondani, hogy kulcsjátékosaik most vannak a legjobb korban, kötelező számukra a kvalifikálás, de egyelőre akadozik a gépezet. Az inkonzisztens forma eredményekben is megmutatkozik, hiszen nincsen stabil gólszerzőjük és a védelemnek is vannak kihagyásaik. 

Egyértelműen Christian Eriksen a legnagyobb klasszisuk, akitől a csodát várják, de látszott a grúzok ellen is, ha őt kiveszik a játékból, akkor gondban van Age Hareide együttese. A fontos meccseken ráadásul érződik, hogy nincsen meg az a plusz a válogatottban, ami a győzelmekhez kellene. Már a világbajnokságon is érződött, hogy velük egy szinten lévő csapatokkal nehezen bírnak, hiányzik előlről az a támadó, aki befejezné az akciókat, vállára venné a csapatot. 

Yussuf Poulsen nagy munkabírású, csapatjátékban erős támadó, de amolyan második opció a Leipzigben is. Kasper Dolberg óriási tehetségnek indult, de egyelőre keresi önmagát. Andreas Cornelius egy gyengébb Poulsen változat, talán Robert Skov lehet a megoldás, de ő a klubcsapatában is gólképtelen. Az sokat elmond a dán támadójátékról, hogy góljaik többségét középpályások vagy védők szerzik a fontos meccseken. 

Yussuf Poulsen (Fotó: Influential Photography / Shutterstock.com)

Mi a helyzet a svájciakkal? Sokat javultak abból a szempontból, hogy képesek meglepetést okozni nagyobb meccseken is, elsősorban Seferovic révén, aki a válogatottban teljesedik ki. Az elmúlt egy évből több figyelemre méltó eredményt is magukénak tudhatnak: Izland (6-0), Belgium (5-2) és  Anglia (0-0). Ebből a szempontból a svájci válogatott az, amely a kezdeményezőbb lehet ezen a találkozón, náluk vannak a "bátrabb" játékosok. 

Már a Baselben rendezett találkozón is látszott, hogy a dánok futnak majd az eredmény után, míg Vladimir Petkovic fiai próbálnak nyerni. A dánoknak bőven van hova fejlődni, nem elég most már a döntetlenre játszani, ha ki akarnak jutni, akkor muszáj nyerniük, ehhez pedig támadni kell. Ugyanakkor ezzel a csapattal kérdés, hogyan tudják értékesíteni a helyzeteiket, míg a másik oldalon Seferovic villanhat. Mi utóbbiban bízunk, emiatt az első gólt elérő csapatnak a svájciakat tesszük!

Borítókép: Kasper Schmeichel (Fotó: Influential Photography / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Dánia - Svájc Tipp

    Svájc szerzi az első gólt (tét visszajár, ha nincsen gól a mérkőzésen)
    2.06 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 62.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Foci-Eb 2020 - Budapest

RedMunchen. hozzászólt
2019 aug 27. 09:55
Meg az elozo bejegyzesemhez, nyilvan nem tetszett, hogy a fans first programba nem kerultem be, ezert irtam nekik. Az UEFA ezt a valaszt adta, nyilvan magyarul irom: “A részben sikeresek is részt vettek az újabb körben és az UEFA nem ad tájékoztatást arról, hogy kiket értesített és mi alapján.”
RedMunchen. hozzászólt
2019 aug 27. 06:32
De sajnos nem mindenkinek volt elerheto. Azt irtak a sikertelen jelentkezesem utan, h ne csuggedjek, mert jon a fent emlitett fans first, s ott lesz lehetosegem lecsapni a jegyekre. Igen am, de most is sorsolas volt azok kozott akik 1) egyaltalan nem nyertek, illetve 2) nem mindegyik jelentkezesuk volt sikeres. Tehat en ott is lemaradtam, pedig napi szinten neztem a jegyportalt, me
csacsi1899 hozzászólt
2019 aug 26. 21:41
Hogy álltok? Milyen arányban volt sikeres a jegyvásárlás?

Pénteken lehetett jegyet venni a fans first programban, ahol azokat a belépőket kínálták, amiket nem fizetett ki az, aki megnyerte. Minden meccsre volt jegy.

Kapcsolódó cikkek