Gyengélkedik a bajnokságban a Juventus, de az eredményességét továbbra is tartja a Bajnokok Ligájában. Eközben a Zenit rommá ver mindenki az orosz pontvadászatban, de az európai színtéren gyengélkedik. Érdekes összecsapás lesz!

Visszatértek a sérültek a Juvehoz, kezdett például a Dybala - Morata kettős a hétvégén a Verona elleni olasz bajnokin, és milyen jól sült el! Morata egészen pontosan egyszer el is találta az ellenfél kapuját, emellett volt 23 darab pontos passza. Zseni a fickó, eközben azért sokkal jobban ment Dybalának, sokszor próbálkozott és kapufáig jutott, emellett ültek a cselei, kulcs átadást is összehozott. A középpálya viszont borzalmasan teljesített, Rabiot vagy épp Bentancur, mondjuk úgy, hogy a Morata vonalat képviseli. Nincs könnyű dolga azt gondolom Allegrinek, nem annyira ütős a keret, és sokan szenvednek Morata-betegségben.

Manuel Locatelli (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

De hé! Nyugalomra minden ok megvan, mert a Bajnokok Ligájában még a Chelseat is legyőzik. Lehet unják már a Serie A-t, annyiszor megnyerték. Akárhogy is van, egy Zenit elleni győzelem minden téren jól jönne a csapatnak, lehetne koncentrálni és pihentetni a bajnokságra, a BL-tavaszig. Vezeti az orosz pontvadászatot a Zenit, a 3-4-3-as játékrendben többen is kiváló formában vannak, Claudinho, Wendel vagy épp Kuzyaev jól működik együtt, tehát még az is benne lehet, hogy meglepik a Juventust. Három pontot nem hinném, hogy el tudnak vinni az Öreg Hölgytől, mely igazi rutinos nagykutya módjára halad előre a BL-ben. Az oroszok jó formája miatt elhajlok a mindkét csapat szerez gólt tippre.

Mindkét csapat szerez gólt - 1.91

  • Juventus - Zenit Szentpétervár Tipp

    Mindkét csapat szerez gólt
    1.91 Unibet

100%-os befizetési bónusz 10 000Ft-ig!

Az új Unibet játékosok akár egy 10 000 forint értékű befizetési bónuszban is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org