Jelenleg 15 ember mondhatja el magáról, hogy összehozta az EGOT-ot, ami nem kis feladat, hiszen az Emmy (E), Grammy (G), Oscar (O), és Tony (T) elnyerését jelenti a rövidítés. Fogadni lehet az Unibetnél arra, hogy ki lesz a következő, akinek sikerül a négy trófea begyűjtése.

Miami Vice detektívjétől származik

A szórakoztatóvilág négy legnagyobb elismerésére vonatkozó EGOT kifejezést Philip Michael Thomas színészhez kötik, aki még a Miami Vice előtt nyilatkozta, hogy célja a négy nagyobb díj begyűjtése. Annyira el akarta érni, hogy aranyból nyakláncot csináltatott, ami az EGOT moziakszót ábrázolta. Ahogy haladt előre a karrierje, egyre biztosabbá vált, a nagy cél egyetlen eleme sem fog összejönni neki, ezért különböző magyarázatokat talált ki a betűkre, például az E-re később azt mondta, hogy valójában az Energy-re, tehát erőre vonatkozik.

Tavaly hárman csatlakoztak

2018-ban a Jesus Christus Superstar Live Concert című show egész sok díjat begyűjtött az Emmy-gálán, a show producerei pedig a győzelemmel az EGOT elit klubjába kerültek. John Legend, Andrew Lloyd Webber és Tim Rice sikerével a névsor 15-re bővült, melyen olyanok találhatóak, mint például Whoopi Goldberg, Mel Brooks, vagy épp Audrey Hepburn. A legelső személy, akinek sikerült összehozni a négy nagy díjat, Richard Rogers volt 1962-ben.

Sokan vannak egy díjra a klubtól

Az Unibet kínálatában Cher és Lin-Manuel Miranda a favorit, rájuk 3.00-as szorzóért fogadhatunk. Chernek a Tony hiányzík, Lin-Manuel Mirandának pedig az Oscar-szobor kellene az EGOT eléréséhez. Ha érdekel, hogy a listában szereplő neveket melyik díj választja el az elit klubtól, akkor az ügynek szentelt Wikipédia-oldalon mindent megtalálsz. Al Pacinónak és Viola Davisnak például egyaránt az Emmy hiányzik a sorból.

Összejön 2020 előtt az EGOT:

A teljes kínálatot az Unibetnél találod az Egyéb - Nem Sport kategórián belül!

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés