Jót tett a bizalom a horvát világbajnoki ezüstérmes támadónak, azóta csapata, a Milan is megtalálhat a sikerhez vezető utat. 

SPAL - Milan

A téli szenzációja volt, hogy Zlatan Ibrahimovic visszatért Milánóba. Sokan neki tulajdonították a csapat feltámadását, azonban mára látszik, hogy ebben nagyobb szerepe volt a horvát támadónak, Ante Rebicnek. A világbajnoki ezüstérmes játékos tavaly nyáron érkezett egy kölcsönügylet részeként. Kezdetben alig lépett pályára, ott ücsörgött a padon, miközben a csapata szenvedett a góllövéssel. 

A január hozta el számára a változást, mikor csereként beállva kettőt rúgott az Udinesének, majd a Brescia otthonában is gólt szerzett. A Juventus elleni kupameccsen az ő góljával szereztek vezetést. A bajnokságban is szórta a gólokat, szinte minden meccsen betalált. Egyértelműen az egyik, ha nem a legjobb formában lévő Milan játékos, akitől a gólokat várják. A támadósor bármely posztján bevethető, képes egy domináns csatár (Ibrahimovic) mellől is hatékony játszani. 

Ante Rebic (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

Ez utóbbi azért fontos, mert Zlatan Ibrahimovic visszatérhet a SPAL ellen a kezdőbe. A svéd klasszis mellett így teljesített a bajnokságban Rebic: 398 perc alatt 6 gól. Ez azt jelenti, hogy 66 percenként gólt szerzett, hiába volt ott mellett Ibrahimovic (aki ezen idő alatt 3 találatot jegyzett). Ami viszont ennél is fontosabb: óriási önbizalommal rendelkezik a horvát támadó, Roma ellen is hatalmas gólt rúgott a kapufáról visszapattanó lövése után, amit sokan kihagytak volna. Mezőnyben is kiváló munkát végzett.

Pioli mester úgy néz ki, megtalálta a csapatát, amiben kiemelt szerep jut Rebic számára. Ha a Milan így folytatja, meglehet az Európa Liga indulást érő helyek egyike, de ehhez szükségeltetik Rebic jó formája és a góljai. Szerencséjükre a robosztus támadó állóképessége kiváló, sebessége és bivalyerős lövései révén bízhatunk mi is abban, hogy a SPAL ellen is gólt szerez!

Borítókép: Ante Rebic és csapattársai, Theo Hernandez és Hakan Calhanoglu gólöröme (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Spal - AC Milan Tipp

    Ante Rebic gólt szerez
    2.60 Unibet