Nagyon otthonosan mozog valaki Gyöngyösön a SønderjyskE életében, hiszen a dán klub labdarúgó és kézilabda szakosztályának egy-egy meccsére fogadott. Ez pedig a Szerencsemix idei 72. száma szerint elég volt ahhoz, hogy pár ezer forintos téttel, milliókat érjen el. Sokat dobott a szelvényen, hogy a kézilabda esetében, félidőben és a végén is döntetlen volt az eredmény.

Gyöngyös és a dán SønderjyskE kapcsolata

A heves megyei településen 28 ezren élnek, ott született Bugát Pál, Vona Gábor vagy épp Herczeg András, a DVSC Labdarúgó Akadémia szakmai vezetője, a Loki korábbi vezetőedzője. Gyöngyösnek vannak testvérvárosai, például Kézdivásárhely, de a dán vonal is megjelenik, Ringsted révén. A magyar és dán város vezetői kétévente találkoznak, és az a céljuk hogy a helyi lakosság megismerje a másik nép kultúráját. Vajon emiatt lett egy gyöngyösi tippmixelő SønderjyskE szakértő?

Több szakágat ismerhet a dán klubnál, az alábbi szelvény legalábbis erről tanúskodik. Egyrészt ott van a labdarúgás, ahol a SønderjyskE hazai pályán fogadta néhány napja a Vejle alakulatát. A vendégek nyertek 1:0-ra, és ezzel bejött a két részből álló fogadási opció a gyöngyösi tippmixelőnek. Nyert a Vejle és kevesebb mint 1.5 góllal zárult a meccs. Ez egyébként a dán kupa volt, a bajnokságban jobban megy nekik.

Másrészt a dánok kézilabda szakága terén szintén otthonos mozoghat, hiszen a kézilabda fogadás legnehezebb eredményére csapott le. Félidőben döntetlen, és a végén is döntetlen. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a felek, 15:15-tel mehettek szünetre. Aztán a második játékrészben folytatódott a kotta, hol a SønderjyskE, hol a GOG volt előnyben, végül 32:32-vel zárult a mérkőzés.

szelveny-gyöngyös

Pár ezer forintból közel 4 milliós nyeremény

Minden szerencsevadász megpróbálkozott már azzal, hogy alacsony téttel nagyot nyerjen a tippmix sajátos világában, de azért keveseknek jön össze. Gyöngyösön most ült 65-ös szorzón a kézilabda döntetlenes meglátás és bejött a kevés gólos focimeccs, vendég győzelem tippel. Idézve a Szerencsejáték Zrt kiadványát, a tét és nyeremény így alakult. "Egy gyöngyösi Tippmix-játékos 2-es kötése kívánkozik az élre, ugyanis a 2 050 forintos tét mellett kétszer is megjátszott tippsorával 2*1 998 750 forintot, azaz mindent összeadva 3 millió 997 ezer 500 forintot nyert".

Nemrég a magyar tippmixfővárosban, tehát Kislángon nyertek 2750 forintos téttel nyert 9.8 milliót. Ő sem az átlagos mondható végeredményt tippelte meg, hanem félidei és vége pontos eredményekre ment rá. Nyilván ezek nagyobb szorzót is eredményeznek, de a találati arány kisebbt, így aztán ritkábban nyerünk a fogadásunkkal. Vannak erre vonatkozó fogadási stratégiák, lehet ezek közül alkalmazta valamelyiket a kislángi és gyöngyösi tippmixelő is.

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés