Nagy nyereményt hozó tippsorról számoltak be a Szerencsemix legújabb számában, a Győrben feladott hetes kötéssel milliókat nyert valaki. Egyedi meccsek voltak az biztos, én például még sosem hallottam a Moroka Swallows együtteséről. Azért a Fradit ismerem, a legtöbb kifizetést hozta a 11. játékhét második felében. Kérdésünk is van, szerepelt már szelvényed a Szerencsejáték Zrt kiadványában?

Győri tippmixelő egyedi tippsora

Kezdjük ott, hogy a Moroka Swallows nem egy remek színésznő munkássága a Pornhubon, hanem mint kiderült a Google segítségével, egy dél-afrikai focicsapat. Valamiért úgy érezte vagy tudta egy győri tippmixelő, hogy ez a klub vereséget fog szenvedni a Lamontville Golden Arrowstól. Bejött a meglátása, továbbá eltalált öt darab döntetlent, és hogy a Petrolul Ploiesti nyerni fog. Ez utóbbi meg román foci, de akad a sorban izraeli összecsapás is.

Tovább növelve tudatlanságom, nekem a Hapoel Ramat Gan olyan név, melyet elfelejtettek befejezni. Mindenesetre a győri játékos képben volt ezekkel, és tíz alkalommal adta fel a szelvényt, összesen 3 ezer forintos téttel. A labdarúgásra történő fogadás alapjait kicsit áthágó hetes kötéssel végül  3 350 080 forintot nyert, lévén egyetlen hibája sem volt. MC Oran lehetne egy rapper, de a valóságban gól nélküli döntetlent játszó focicsapat a Constantine együttesével szemben. Egyedi tippsor, gratulálok a nyereményhez!

Tippmix szelvény
Győrben feladott szelvény, milliós nyereménnyel.

153 millió forintot hozott a Fradi

Azt is szokták közölni, hogy épp melyik meccseken nyerik a legtöbbet a szerencsejátékosok. "A legtöbb kifizetett nyeremény toplistáján mindössze egy EL-csörte, az FTC - Leverkusen ütközet szerepel, 153,68 millió forintos nyereménnyel, másodikként a sorban. a dobogó legfelső fokán a német élvonalbeli Dortmund - 1. FC Köln mérkőzés kap helyet 181,41 millió forinttal, míg a képzeletbeli bronzérem a spanyol csúcsrangadóé, a Barcelona - Real Madrid párharcé lett 124,88 millió forinttal" - írják a Szerencsemixben.

Nem tudjuk mire fogadtak a Fradi mérkőzése kapcsán a tippmixelők, mi lapokban gondolkodtunk. A lapok szerzésében eredményes voltak a Leverkusen ellen, ezért aztán be is jött a Ferencváros lapjainak száma 1,5 over meglátás. Miközben egy jászberényi tippmixelő nagyot nyert nemrégiben, akkor is a Fradi európai kalandja hozta a legtöbb kifizetést a Szerencsejáték Zrt-nél. Azért tegyük hozzá, hogy a 10. hét második felében 100 millióval többet nyertek a tippmix játékosai, mint ezúttal.

Szerepelt már szelvényed a Szerencsemixben?

Mindig felmerül az ilyen hírek kapcsán, nem csak a Sportfogadas.org különböző felületein, hanem mindenfelé az interneten, hogy ezek a nagy nyeremények mennyire valósak? Elég sok szelvényt feladnak, ezért én nem kételkednék a hitelességében, még akkor sem, ha például egy korábbi szavazásunk szerint, a többség nem ad fel ilyen sok meccses kombikat sosem. Egy valós példa talán eloszlatja a kételyeket, ezért is jön a kérdés, volt már szelvényed a Szerencsemixben?

100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig

Az első befizetésed a Betanónál akár 500 RON bónuszt is eredményezhet a sport és kaszinó részlegeken.

Betano regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés