Nagy nyereményt hozó tippsorról számoltak be a Szerencsemix legújabb számában, a Győrben feladott hetes kötéssel milliókat nyert valaki. Egyedi meccsek voltak az biztos, én például még sosem hallottam a Moroka Swallows együtteséről. Azért a Fradit ismerem, a legtöbb kifizetést hozta a 11. játékhét második felében. Kérdésünk is van, szerepelt már szelvényed a Szerencsejáték Zrt kiadványában?

Győri tippmixelő egyedi tippsora

Kezdjük ott, hogy a Moroka Swallows nem egy remek színésznő munkássága a Pornhubon, hanem mint kiderült a Google segítségével, egy dél-afrikai focicsapat. Valamiért úgy érezte vagy tudta egy győri tippmixelő, hogy ez a klub vereséget fog szenvedni a Lamontville Golden Arrowstól. Bejött a meglátása, továbbá eltalált öt darab döntetlent, és hogy a Petrolul Ploiesti nyerni fog. Ez utóbbi meg román foci, de akad a sorban izraeli összecsapás is.

Tovább növelve tudatlanságom, nekem a Hapoel Ramat Gan olyan név, melyet elfelejtettek befejezni. Mindenesetre a győri játékos képben volt ezekkel, és tíz alkalommal adta fel a szelvényt, összesen 3 ezer forintos téttel. A labdarúgásra történő fogadás alapjait kicsit áthágó hetes kötéssel végül  3 350 080 forintot nyert, lévén egyetlen hibája sem volt. MC Oran lehetne egy rapper, de a valóságban gól nélküli döntetlent játszó focicsapat a Constantine együttesével szemben. Egyedi tippsor, gratulálok a nyereményhez!

Tippmix szelvény
Győrben feladott szelvény, milliós nyereménnyel.

153 millió forintot hozott a Fradi

Azt is szokták közölni, hogy épp melyik meccseken nyerik a legtöbbet a szerencsejátékosok. "A legtöbb kifizetett nyeremény toplistáján mindössze egy EL-csörte, az FTC - Leverkusen ütközet szerepel, 153,68 millió forintos nyereménnyel, másodikként a sorban. a dobogó legfelső fokán a német élvonalbeli Dortmund - 1. FC Köln mérkőzés kap helyet 181,41 millió forinttal, míg a képzeletbeli bronzérem a spanyol csúcsrangadóé, a Barcelona - Real Madrid párharcé lett 124,88 millió forinttal" - írják a Szerencsemixben.

Nem tudjuk mire fogadtak a Fradi mérkőzése kapcsán a tippmixelők, mi lapokban gondolkodtunk. A lapok szerzésében eredményes voltak a Leverkusen ellen, ezért aztán be is jött a Ferencváros lapjainak száma 1,5 over meglátás. Miközben egy jászberényi tippmixelő nagyot nyert nemrégiben, akkor is a Fradi európai kalandja hozta a legtöbb kifizetést a Szerencsejáték Zrt-nél. Azért tegyük hozzá, hogy a 10. hét második felében 100 millióval többet nyertek a tippmix játékosai, mint ezúttal.

Szerepelt már szelvényed a Szerencsemixben?

Mindig felmerül az ilyen hírek kapcsán, nem csak a Sportfogadas.org különböző felületein, hanem mindenfelé az interneten, hogy ezek a nagy nyeremények mennyire valósak? Elég sok szelvényt feladnak, ezért én nem kételkednék a hitelességében, még akkor sem, ha például egy korábbi szavazásunk szerint, a többség nem ad fel ilyen sok meccses kombikat sosem. Egy valós példa talán eloszlatja a kételyeket, ezért is jön a kérdés, volt már szelvényed a Szerencsemixben?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés