Nem is olyan félelmetes az oroszlán, ha milliós nyereményt hoz. Erről számoltak be a Szerencsemix idei 64. számában, egy Kemecsén feladott szelvény hozta meg a sikert. Itt minden furcsa, egyáltalán hol van Kemecse, meg mi ez az oroszlán? Mindent elmesélek!

Az alföldi Kemecsének új milliomosa lett

Kemecse város az Észak-alföldi régió, azon belül is Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye területén; a Kemecsei járás központja - írják a város Wikipédia-oldalán. A legutolsó számítások szerint 4685 ember lakik ott, de vedd figyelembe, hogy lehet valaki épp kocsmában volt mikor épp számoltak. Mindenesetre 1222 óta íródik a története, 2005-ben pedig várossá vált. Fejlődnek iparilag, van székelykapu, szőlősök, ha teheted látogasd meg, aranyos kis település.

Túljutva a földrajzi betájoláson, szóval valaki fogta ott magát, és a jó öreg megszokott tippmix helyett teljesen mást választott a siker eléréséhez. Én nem vagyok a híve, de a játékos a V-sport felé fordult. Egy virtuális világban zajlanak le a sportesemények, és ezen mérkőzések kimenetelére fogadást helyezhetünk el. Az eredmények meghatározása véletlenszám-generátorral történik - magyaráztuk el korábban a Tippmix V-sport fogadás cikkünkben.

Így is jöhetett aztán össze, hogy a Chelsea játszott egy Aston Oroszlán nevű csapattal. Ráadásul nem is alap fogadási típusok közül választott, hanem félidő és végeredmény alapon tippelte meg, hogy a virtuális Ágyúsok és a virtuális Oroszlánok találkozóján fordítás fog végbemenni. Tehát hogy vezet a félidőben az Aston Oroszlán, majd jön a Chelsea és végül nyer. Ez végül nem jött be, de alább látható a szelvénye, vesztes és nyertes tippekkel egyaránt, melyre 2000 forintos össztétet szánt, és végül 3 millió forintot nyert.

szelvény

Tippmix V-sport fogadások

Nekem leginkább az nem tetszik a V-sportban, amit a tippmix útmutató cikkünkben is említünk, hogy számgenerátor alapján dől el. Figyelhetsz itt is tabellákat, formákat meg egész valóságos tényleg, de nagyjából olyan, mint a nyerőgépek világa. Mert minden a véletlen alapján dől el, nincsenek előzmények, minden egyes meccs újnak számít, a múlt, statisztikák nem befolyásolnak semmit. Nagyjából olyan, mintha nyerőgépet adnának el, labdarúgás világába csomagolva.

De amint fentebb látjuk, nyerni is lehet vele, de szimplán szerencséje volt a kemencsei sorstársnak. Egyébként az Unibetnél vagy a bet365-nél is elérhetőek ilyen jellegű v-sport dolgok, ráadásul sokkal régebb óta és szélesebb választékban. Feltéve, ha érdekel az ilyen jellegű szerencsejáték.

A fenti kolléga láthatóan azt az utat választotta, hogy jó nagy szorzókat választott ki, nem babra ment és néhány közülük ült, ezért aztán a nyeremény is egészen nagy lett. Akárhogy is, gratulálunk a nyereményhez! És itt jön is a kérdés, te mit gondolsz a V-sport világáról? Adtál már fel szelvényt? Szerinted lehet vele nyerni, vannak rá jó stratégiák, ötletek?

Superliga 23+24 bónusz

24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Sportfogadas.org