Döntetlenekkel teli nagy nyerő szelvényről számoltak be a Szerencsemix idei 57. számában, egy lajosmizsei tippmixelő tippsora szép nyereményt hozott. Eközben hasonló módszerrel egy tatai sportfogadó is nagyot fogott, szintén kis téttel és döntetlenekkel ért el közel kétmilliós kifizetést. Nézzük hogyan is csinálták!

Lajosmizsei fogadó döntetlenekre fogadott

Ezúttal az alacsony tét miatt nem volt rá szükség, hogy valaki elrabolja az unokáját, mint ahogy ezt tette egy szerencsejáték-függő nagypapa. A tét összege mindössze 9400 forint volt, amit az alább látható tippsorra tett fel. Döntetleneket választott, lévén hogy a top foci nyári szabadságra ment, ezért kevésbé ismert bajnokságok felé fordult a lajosmizsei tippmixelő. Hallottál például valaha a Dila Gori nevű csapatról? Képzeld legutóbb épp döntetlent játszott a Torpedo Kutaisi otthonában.

Emellett még jól ráérzett, hogy Kuvait és India nem bír egymással, a dél-ázsiai labdarúgó-bajnokság döntőjében. Végül büntetőkkel India örülhetett a trófeának. Constantine eddig számomra egy történelmi név volt, de most a Belouizdad együttesével hozott össze egy döntetlent, és a KA Akureyri - Breidablik szintén ikszre végződött. Így aztán a lajosmizsei játékos pár ezres tétjével 1.98 millió forintot nyert!

lajozmizsei

Tatán valaki szintén döntetlenekkel nyert

A lajosmizsei játékos tippmix-lelkitársa Tatán élhet, mert hasonló téttel, hasonló megoldással, szintén közel kétmilliót nyert. Ötös kötés mellett döntött ő is és csak ikszekre tette az ikszeket. A döntetlenre fogadás alapjairól sokat tudhatnak mindketten, jók a kiválasztásban. Mivel nincs élvonalbeli labdarúgás, ezért ebben az esetben is nem annyira ismert bajnokságok tűnnek fel, például tippelj, melyik országban játszották ezt a meccset? Tukums - METTA/LU összecsapás!

A választ mindjárt írom, én a Tukums alapján valami finn dolgot érzek, de a helyes megfejtés Lettország. Amúgy szinte adta magát, hogy az FK Auda majd nem bír a Valmiera csapatával, és csak egy pontot tud otthon tartani. Szintén lett bajnokság egyébként, ha még tippelsz országra. Mindenesetre a 6380 forintos téttel 1.99 milliót nyert! A meccskínálat gyengesége és az infláció miatt dráguló tippmix sem szegi a kedvét a játékosoknak!

tatai szelvény

Szerepelt már szelvényed a Szerencsemixben?

Mivel ezek nem lefotózott vagy épp bescannelt szelvények, ezért mindig felmerül az internet világában a kommentmezők kellemes lankáin, hogy bizony kitalációk, nem is valódiak. Mivel az újságban közölnek tippszámot is, a nagy számok törvénye alapján azért beeshetnek nagy nyerők, lévén több százezer fogadást kötnek a játékos minden félhétben. Az is növeli persze a kételyeket, hogy egy korábbi szavazásunk szerint a többség nem ad fel ilyen sok meccses kombikat sosem, ezért is adódik a kérdés, volt már szelvényed a Szerencsemixben? Ha igen, mutasd meg nekünk valamilyen formában!

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Copyright: Chan / Sportfogadas.org