Nehéz erről a találkozóról mély esélytalolgatásokba bocsátkozni, mert az esélyek egyértelműek, ha nem a Team USA nyer, akkor az óriási meglepetés. Németország számára a tisztes helytállás a cél, ezzel a vb-vel ráadásul bőven túlteljesítették az elvárásokat, hiszen kvalifikáltak az olimpiára is!

2023 szept 8. 14:40 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: Dennis Schröder 19,5 pont alatt
Unibet
1.85

Team USA: Kellett egy pofon

Azt már megszokhattuk az elmúlt évtizedekben, hogy ellentétben az olimpiával, a világbajnokságot nem igazán veszi komolyan az Egyesült Államok. Sok esetben inkább fiatal és feltörekvő tehetségeket küldenek, míg a sztárok az olimpiai sikerre tartogatják magukat. Idén sem volt ez másképp, mivel a vb-t épp az olimpia előtti évben rendezték, selejtező is ez egyben a párizsi világjátékokra. A Team USA kerete pedig elég foghíjas. 

A szokásoknak megfelelően azonban most is a végső győzelem legnagyobb esélyesének tartották a csapatot, de így volt ez 2019-ben is, ahol végül csúnyán elbuktak. A mostani világbajnokságon sok probléma nem volt, egészen a Litvánia elleni második körös mérkőzésig. A vereség ugyan belefért, hiszen ezzel még lehetett egy kicsit taktikázni is, de a presztízs miatt nem volt mindegy, hogyan játszik a Team USA. 

Azon a találkozón pedig nem játszottak jól, teljesen leblokkoltak az első negyedben, erre hívta fel a figyelmet Steve Kerr is. A továbbjutás és a könnyebb ág a vereséggel meglett, amit az olaszok elleni negyeddöntős fölényes sikerükkel ünnepeltek. A védekezés nagyon rendben volt, esélyt sem hagytak ellenfelüknek Kerr fiai, nem látni, ahogyan majd Németország megnehezíti ennek a csapatnak a dolgát az elődöntőben. 

Németország: Nem gond, ha a legjobb játékos eltűnik?

Ez a német válogatott eléggé jó, ami annak is köszönhető, hogy masszív alapanyagból dolgozhat Herbert mester. Van egy rutinos kapitányuk, aki bármikor képes extra meccsre ezen a szinten (Dennis Schröder), két tapasztalt magasemberrel rendelkeznek (Voigtmann és Theis), illetve feltörekvő tehetségekkel, akik eléggé képzettek, hogy az NBA-ben is megállják a helyüket (Wagner-testvérek). 

A németek pedig veretlenek ezen a vb-n (egyedüliként), ha jobban belegondolunk, egyetlen nehezebb mérkőzésük volt (Ausztrália). Ezen felül, simán legyűrték a szlovén - finn - lett triót, Luka Doncicéknak sem ment ellenük. A lettekkel szemben úgy nyertek a negyeddöntőben, hogy a csapat vezére, Dennis Schröder nagyot betlizett. Ezek után pedig nehéz lenne jó szívvel ajánlani, hogy majd épp az Egyesült Államok ellen kapja el a fonalat Schröder, sőt, épp ezért fogadunk arra, hogy nem találja majd a ritmust, eddig a Team USA az ellenfél összes sztárját 20 pont alatt tartotta. 

  • USA - Németország tipp

    Dennis Schröder 19,5 pont alatt
    Unibet
    1.85

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés