Ha kimondja a dán királynő, mondjuk egy technikai hiba miatt, hogy fuck, akkor azzal mindjárt 250-es oddsot lehet nyerni. Szilveszterkor mindig közléskényszere van, beszédet intéz a néphez, és a szövegében előforduló szavakra lehet fogadni!

81 évesen is elmondja gondolatait szilveszterkor a dánok látszaturalkodója. Úgy élte gyerekkorát, hogy nem lehet belőle királynő, mivel akkoriban még az volt a törvény, hogy nő nem lehet uralkodó. Aztán egy népszavazásos törvénymódosítás után megnyílt előtte az út a korona felé. Sok mindennel foglalkozott élete során, például a Dán Királyi Légierőnél is szolgált, de tervezett bélyeget is. Gyárban nem dolgozott, de a szurkálódásom ellenére nem tartozik az elitista királynők közé, mint például a britek főnőknénije. II. Margit simán vett a 18 éves unokájának egy Renault Twingót. Szóval egy lazább, de mégis uralkodói rangban lévő hölgyet képzelj el a fogadás előtt.

A kínálat elég sok szavas, feltűnik például Messi és Ronaldo, meg a Bajnokok Ligája is, mint lehetőség, de ha komolyan akarsz erre tippelni, akkor szükséged lesz egy fordítóra. Middelhavet jó kis 12-es oddsért? Ez a Földközi-tenger, szóval tényleg nem árt a szótár. A legvalószínűbb az évszám kimondása, tehát a 2021, emellett pedig a család. Alig fizetnek, merészebb ötletek kellenek, mert nyilván a tét maximuma korlátozott, ahogy a speciális fogadások esetén szokott lenni. Bevándorlás, Facebook és Instagram, van itt minden, még a Trónok Harca is szerepel a listában. Korábbi beszédek alapján el lehet indulni, szomszédos országokról, gazdasági és politikai kérdések is felmerültek az előző években.

Dán királynő újévi beszédében elhangzó szavak:

A teljes kínálatot az Unibetnél találod, az Egyéb - Nem Sport - Dánia menüpont alatt, az írásban közölt szorzók is onnan származnak, és ekkor voltak érvényben: 2021. december 16. - 12:30

125%-os üdvözlő bónusz 1000$-ig

A Sportbet.one fogadóirodánál akár 1000$-ig terjedő 100%-os első befizetési bónusz vár rád!

Sportbet.one regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés