A Sevilla sokáig a Real Madrid egyik mumusa volt, de ez elsősorban a hazai meccseikre vonatkozott. Idegenben rendre csődöt mondott az andalúziai klub, idén sem lesz ez másképp?

Ancelotti váltott

A Real Madrid a legutóbbi bajnokin sikeresen alkalmazta az ellenfél tizenhatosa környékén történő letámadást egy-egy labdavesztés után. A Granada volt a szenvedő fél, Ancelotti pedig egy olyat húzott, ami a Zidane-korszakban elvétve volt látható. Igen, próbálkozott ezzel olykor a francia tréner is, de nem volt hatásos, míg Ancelotti szinte egyből sikerrel alkalmazta, ezzel egy újabb fegyvert adott a csapata kezébe. 

Azért is írtunk erről, mert a Sevilla ellen kifejezetten fontos lenne a meglepetés ereje. Egy olyan csapatról beszélünk, amely a legkevesebb labdát adja el, ebből viszont arányaiban sok lövést kapnak (minden meccsen egy kapura lövést). Egy ilyen taktikai csatán az apró kis változtatások döntőek lehetnek, ebben mindenképpen jobbnak érzem az olasz szakembert a spanyol kollégájánál. 

Az sem árt megemlíteni, hogy a Real Madrid egy ideje jó formában van, nem törte meg őket a válogatott szünet sem, míg a Sevilla teljesítménye ingadozó. Hiányzik egy gólerős és stabil támadó, aki képes meccseket eldönteni. Youssef En-Nesyri sérüléssel bajlódik, míg a jobboldalt befutó Jesús Navas szintén. Erik Lamela és Suso szintén maródi, így eléggé "féloldalas" lesz a Sevilla. 

A másik gond, hogy az elmúlt két edzésen nem vett részt a két középhátvéd, Diego Carlos és Koundé, illetve a támadó Lucas Ocampos. Egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett, de közel sem ideális körülmények között készül Lopetegui együttese. Gonzalo Montiel ugyan nem nyújtott rossz teljesítményt, de most a jó formában lévő Vinícius Júniorral és Ferland Mendyvel kell összemérnie az erejét. A hazai győzelem ezek miatt meggondolandó lehet. 

Borítókép: Sportfogadas.org

  • Real Madrid - Sevilla Tipp

    Real Madrid győzelem
    1.65 Bet365

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org