A házigazda győzelemmel kezdte az Afrikai Nemzetek Kupája csoportkört, második meccsén pedig a továbbjutást is bebiztosíthatja az egyik nagy riválissal szemben. Nigéria ugyanis egyelőre árnyéka önmagának, első meccsük alapján pedig nem tűnik úgy, hogy komoly veszélyt jelentenének Elefántcsontpartra.

jan 18. 18:00 Közvetítés: Unibet

Nigéria: Gyenge kezdés

A válogatott, amelynek van egy jó támadósora, képes irányítani egy meccset, de ha az ellenfél a kapujuk közelébe kerül, akkor végük. Egyenlítői-Guinea ellen kezdtek, az esélyeket jól mutatja, hogy a mérkőzést megelőzően 1.50-ért lehetett fogadni Nigéria sikerére. Ezek után, sok esélyt nem adtak Egyenlítői-Guineának, de ők szerezték a vezetést, gyakorlatilag az egyetlen értékelhető helyzetükből a mérkőzésen.

A mérkőzés viszont Nigéria helyzettel kezdődött, de Zaidu az üres kapuba nem tudta belőni a labdát a 10. percben. Egyenlítői-Guinea a semmiből szerezte meg a vezetést, de ez nem tartott sokáig, Osimhen két perccel később egyenlített. Ennek ellenére, Osimhen a gólját leszámítva nem volt meggyőző, labdákkal pedig keresték, de nem volt az igazi, ahogyan a többiek sem. Simon, Iwobi és Lookman is csak erőlködtek, a helyzetek megvoltak, nem hiába jutott el 2.80-as xG-mutatóig Nigéria, de a gólok nem jöttek.

Elefántcsontpart: Könnyed győzelem

A házigazda Bissau-Guineával kezdett, az esélyek már a mérkőzés elején jelezték, hogy Bissau-Guineának sok keresnivalója nincsen a találkozón. Elefántcsontpart végig irányította a mérkőzést, a vendégek jóformán alig jutottak helyzethez. A találkozó elején Jefferson Encadáé volt a főszerep, aki új hajat csináltatott, de inkább egy nyugtatót kellett volna bevennie, mert olyan szinten ideges volt, amire rögtön lecsapott a házigazda. Bissau-Guinea védője ugyanis a 3. percben egy elementáris felszabadítást végzett, ritkán látni ilyet, mikor teljes erővel kibikázza valaki szögletre a saját tizenhatosán belül a labdát úgy, hogy környékén nincsen senki. 

Ezt a félelmet és feszültséget megérezték a hazaiak, onnantól úgy terelték az események folyását, hogy Encada irányába kerüljön a labda, aki újfent hibázott, eladta a labdát a saját tizenhatosa környékén, Seko Fofana pedig köszönte szépen és hatalmas gólt szerzett. Ezzel a találkozó érdemi része eldőlt, Krasso a második félidőben növelte az előnyt egy akrobatikus találat után, a házigazda sokkal inkább tűnt szervezett csapatnak, akik módszeresen támadnak le, van taktikájuk. Nigéria kissé olyan volt, hogy felpasszolják Iwobiéknak, akik megoldják, Osimhen úgyis gólt szerez. Ez valószínűleg kevés lesz Elefántcsontpart ellen, így mi a hazaiak sikerét várjuk. 

  • Elefántcsontpart - Nigéria tipp

    Elefántcsontpart nyer
    Unibet
    2.15

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés