lottó széles

Elhagyta a lottót, amivel 1 millió dollárt nyert, de szerencséje volt, megtalálta!

SPF Team 2021 márc 23. 21:42 Szólj hozzá!

Szerencsejáték nagy nyeremény Amerikai Egyesült Államok

Nick Slattennek kétszer is szerencséje volt, nyert a tennesse-i lottón 1 millió dollárt, aztán elhagyta a szelvényt a nagy örömködés közben, de végül megtalálta. Elképesztő sztori, legközelebb figyelj jobban Nick!

A jónevű Sparta városában éli mindennapjait Nick Slatten, amikor március elején vásárolt egy lottószelvényt munka után a kisboltban. Este húzták a számokat, az amerikai férfi pedig reggel megnézte szelvényét. "Megdöbbentem, egyszerűen nem hittem el, amit látok. Nehezen tudom kifejezeni, mit éreztem, valami egészen egyedit, az biztos. Nyertem 1 millió dollárt" - mesélte a Nick.

Annyira örült, hogy egyből ment elmesélni menyasszonyának is a gazdagság hírét, majd meglátogatta testvérét is, aki egy autóalkatrészek árusító boltban dolgozik. Ekkor észlelte, hogy nem tudja megmutatni testvérének a szelvényt, mert az eltűnt. A teljes döbbenet és sokk után, elkezdte a keresést, nyilván nem akart veszni hagyni 1 millió dollárt, átváltva 300 millió forintot.

"Mindenképp érdemes aláírni a szelvényt, pontosan az ilyen esetek miatt, hogy más ne válthassa be" - nyilatkozta a Tennessee Lottótársaság szóvivője. Nick lehiggadt, és újrajárta az addig megtett útját. Elhajtott vissza a barátnőjéhez, de végül a szelvény az autóalkatrészes boltnál volt a parkolóban. Nick szerint látszott rajta, hogy valaki rálépett. A következő képen a nyertes látható!

"Érted, valaki rálépett 1 millió dollárra! Ott volt egy autó mellett a földön" - mondta Nick, aki természetesen megnyugodott, hogy végül megtalálta a nyertes szelvényt. A meglehetősen gazdaggá váló férfi nem tervezi, hogy felmond munkahelyén, menyasszonya is dolgozni fog tovább, viszont egy házat vesznek. "Kevesebb aggodalom lesz az életünkben a pénznek köszönhetően" - fejtette ki véleményét. Huhh, Nick, elképesztő mázlid volt, kétszer is!

125%-os üdvözlő bónusz 1000$-ig

A Sportbet.one fogadóirodánál akár 1000$-ig terjedő 100%-os első befizetési bónusz vár rád!

Sportbet.one regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

125%-os üdvözlő bónusz 1000$-ig

  • A Sportbet.one fogadóirodánál akár 1000$-ig terjedő 100%-os első befizetési bónusz vár rád!

Sportbet.one útmutató
Sportbet.one regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Beszélgetés: Lottó

SPF Előzetes hozzászólt
2024 márc 22. 17:46
Micsoda mázli, hogy van végre napi Mázli!

Nem volt elég adó, kellett még egy szegények adója. Új formája a napi Mázli, bár nagyon sok mázli kell majd hozzá. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2024 febr 23. 19:36
Ötöslottó húzás közbeni bakik, amikor nem adta Fortuna könnyen

Hatos, faszt, inkább kilences! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2024 febr 22. 15:29
Minden idők legnagyobb főnyereménye ötöslottón!

Még soha nem lehetett ekkora összeget nyerni a 67 éves ötöslottó törtélnemében, ha valaki jól választja ki az 5 számot, akkor 6,45 milliárd forinttal lehet gazdagabb. Olvasd tovább

Még több Szerencsejáték