Kellett egy kis idő, de végül összekapta magát Ergin Ataman együttese. A másik török csapat azonban továbbra is szenved, mi várható így a török rangadón?

Összekapták magukat

Pocsék formában kezdte az Euroliga címvédője a sorozatot, gyakorlatilag mindenkitől kikapott az Anadolu Efes. Hiába a rendkívül erős keret, hiába maradt együtt a csapat magja, nem tudtak szintet lépni, szenvedtek. Az is benne volt, ha így folytatódik, akkor Ergin Ataman távozik, de végül addig variálták a sztárokkal teletűzdelt csapatot, hogy sikerült az ideális taktikát megtalálni. 

Előfordult, hogy a sikerhez az kellett, hogy Shane Larkin kikerüljön a kezdőből, esetleg a másik klasszis, Vasilje Micic vállaljon kevesebbet. Az is igaz, hogy a két sztár idén gyenge formában játszik, Micicnek több olyan mérkőzése volt, amikor válalhatatlan produkciót tett le az asztalra. Larkinnak is akadtak olyan találkozói, amikor inkább csak hátrány volt, mintsem előny az Anadolu számára. 

Shane Larkin (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

A Fenerbahcéval már találkoztak a bajnokságban, akkor óriási pofonba szaladtak bele. Azóta azonban sokat változott a helyzet, ugyanis a Fenerbahce visszasüllyedt a posványba. Aleksandar Đorđević érkezett edzőnek nyáron, de képtelen összerakni ezt a keretet. Nyáron próbálták frissíteni a játékosállományt, de olyan játékost nem sikerült szerezni, aki Euroliga szinten meccseket tudna eldönteni. 

Nando de Colo szerintem már túl van pályafutása csúcsán, ez érződik is rajta. Egy-egy találkozóra még képes magát felszívni (elsősorban gyengébb ellenfelekkel szemben), de amikor igazán komoly védőkkel kell szembenéznie, akkor gondban van. Pontosan ezek miatt gondolom azt, hogy a feljavuló Efes most behúzhatja a török rangadót, olyan mély a keretük, hogy megengedhetik maguknak azt is, hogy Micic vagy Larkin 10-15 percet játsszon. 

Borítókép: Ergin Ataman (Fotó: Robertas Eismontas / Shutterstock.com)

NFL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes Tipp

    Anadolu Efes győzelem
    1.60 Bet365