Végéhez közeledik a Premier League idénye, ebben a fázisban a rangadók különösen fontosak, főleg ha egymás mögött vannak a tabellán a csapatok. Meccs és pontelőny az Arsenalnál, lélektani hátrány a Manchester Unitednél.

Nagy a mozgolódás a Unitednél, Erik ten Hagot nevezték ki a csapat menedzserének 2025-ig. A szurkolók izgatottak, Pogba távozni akar, játékosmegfigyelőket rúgtak ki, Maguire halálos fenyegetéseket kap, nekem ez az egész zűrzavar. Nyilván a szimpatizánsok most bizakodnak, már számolják a trófeákat, de az új mester ellenére, ez a keret ugyanaz a szenvedős társaság, melyet az elmúlt években láthattunk. Több szakember, többféle módon próbálta a keretet pályára küldeni, félidőkre időnként összeállt valami, de végső soron csak a gyenge szereplés maradt. Fontos hozzátenni, hogy a United elmúlt évtizedeihez képest gyenge! Van esély a negyedik helyre, de ehhez mindenképp meg kell verni az Arsenalt, a vereség egyenlő a teljes bukással ebben a küldetésben.

Erik Ten Hag (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

Ha valaki érti mi történik az Arsenallal, tegye fel a kezét! Teljes apátia után küzdelem, gólok, ráadásul rögtön négy gólt is szereztek a Chelsea otthonában, amire tétmeccsen már rég volt példa, rangadón pedig pláne. Eddie Nketiah tőle teljesen szokatlan teljesítménnyel rukkolt elő, kétszer is eredményes tudott lenni, Bukayo Saka is jobbik arcát mutatta, Emile Smith Rowe pedig nem csak lélekben volt a pályán. A lendületet ha tovább tudják vinni, akkor a Manchester United könnyebben verhető kategória, mint a Chelsea, de szerintem Mikel Arteta sem tudja pontosan megtippelni, melyik arcát mutaja csapata. Úgy gondolom, feszültség viszont biztosan várható, a találkozó tétje miatt, és az egyéni dekoncentrációk okán is, melyből mindkét oldalon van bőven.

április 23., szombat

  • Arsenal - Manchester United Tipp

    Lapok száma 4.5 felett
    2.10 Unibet

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org