Gyenge bajnoki eredmény után menesztették a Tottenham menedzserét. Mauricio Pochettino 293 mérkőzésen irányította a csapatot, legnagyobb eredménye a BL-döntő elérése volt. Az Unibetnél már fogadhatunk is rá, hogy ki követi a kispadon.

José Mourinho (odds: 1.80)

Jelenleg televíziós szakértőként dolgozik a portugál, és már többször is elmondta, nagyon hiányzik neki az edzősködés. Összességében elég sikeres a Premier League-ben. Három bajnoki cím, emellett több kupa, ligakupa és Szuperkupa-győzelem a Chelsea-vel és Manchester Uniteddel. Utóbbival a bajnoki szereplés nem volt fényes, de az Európa-ligát megnyerte a csapattal. Emellett olasz és portugál bajnok, és BL-t is nyert a Portóval és Interrel. Kicsit mintha kiégett volna az utóbbi években, de szorzók alapján ő lehet a befutó.

Eddie Howe (odds: 6.00)

29 évesen már játékos-edző volt a Bournemouth tartalékcsapatnál, majd 2007 nyarán visszavonult térdproblémák miatt, és egy évvel később a nagycsapat menedzsere lett. Első idényében 17 pontos hátrányt ledolgozva elkerülte a kiesést a csapattal, aztán utána is jól mentek a dolgai ezért egy sor angol klub próbálta szerződtetni, végül a Burnley-nél kötött ki. 2012-ben aztán személyes okokra hivatkozva lemondott, és újra a Bournemouth kispadjára ült le. Folyamatosan jöttek fel a harmadosztályból indulva, aztán a 2014-15-ös idényben megnyerték a másodosztályt, így a klub történetében először feljutott a Premier League-be, ahol azóta is szerepel. Howe és a Bournemouth menetelése az alábbi képen látható.

Massimiliano Allegri (odds: 9.00)

Az egykori középpályás eddig csak olasz csapatoknál volt játékos és edző is, és ez lehet nem véletlen. Vannak olyan focisták, szakvezetők, akik csak hazájukban szeretnek tevékenykedni. Allegrinek ez egyébként nagyon is jól megy, például 2004 óta csak ő tudott bajnoki címet nyerni az AC Milannal, de a Juventust is sikeresen vezette. Négy bajnoki cím mellett, 12 év után bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe a csapattal, amit végül elbukott az Öreg Hölgy. Két évvel később újabb BL-finálét ért el, tehát ha sikeres edző kellene a Tottenhamnek, Allegri személyében megtalálnák, de kérdés, hogy képes lenne-e elhagyni Olaszországot.

Rafael Benitez (odds: 10.00)

Benitez sikerkorszaka a Valenciánál kezdődött, mellyel kétszer is spanyol bajnok tudott lenni, illetve az UEFA-kupát is elhódították. Aztán megromlott a kapcsolata a klub elnökével, ezért munkahelyet váltott, és jött 2004-ben a Liverpool az életében. Az első szezonban nem alkotott maradandót a bajnokságban, de a Bajnokok Ligájában fináléba juttatta a Liverpoolt, és egy elképesztően izgalmas meccsen végül elhódították a kupát. Két évvel később újabb BL-finálé, de ezúttal már vereséggel, és a bajnokságban sem ment szekér. Később még kerültek bajnoki cím közelébe, de a vezetőséggel egyre rosszabb lett a viszonya, így 2010-ben távozott, és elindult a lejtőn. Azóta lényegében érdemi eredményt nem tud felmutatni, jelenleg a kínai Talien Jifang FC vezetőedzője. Ahogy a történelem is mutatja, nem a legsimulékonyabb ember, a klubvezetők rémálma lehet.

További opciók

A kínálat itt persze nem ér véget, feltűnnek még olyan nevek, mint Julian Nagelsmann (10.00) vagy Carlo Ancelotti (17.00), akikről nehéz elképzelni, hogy feladnák jelenlegi munkájukat. Hasonló okokból kizárhatnánk Brendan Rodgerst és Diego Simeonét is. Érdekes opció viszont Steven Gerrard 34.00-es oddsért, de nála talán a megfelelő tapasztalat hiányzik. A teljes fogadási listát az alábbi gombra kattintva éred el!

A szorzók folyamatosan változnak, a cikkben közöltek ekkor voltak érvényben: november 19. - 23:30

Az Unibet teljes kínálatát itt találod!

Borítókép: Jose Mourinho (Fotó: cristiano barni / Shutterstock.com)

Labdarúgás korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org