Nekem egyetlen mérkőzés nyertesét is nehéz megtippelnem, de whiteman fogta magát, és SfScore nevű játékunkban öt találkozó pontos végeredményét is eltalálta!

Paks - Fradi összecsapás, rendben a zöld-fehérek jobbak, nyerni fognak. De mennyivel? Sokat kivett belőlük a Bajnokok Ligája, a kettős terhelés, emiatt kapnak gólt, viszont nyernek? Mi legyen a tippem, azt mondanám szűk győzelem, 2:0-ra nyer a Fradi az atomvárosban. A nagy francokat, vezetést szerez a bajnok, aztán a paksiak egyenlítenek, majd a második játékrészben kialakul az 1:3-as végeredmény. A tippem nem jött be, de whiteman jól ráérzett.

Juve - Atalanta meccsen jött az 1:1-es döntetlen, emellett pedig volt három találkozó, ahol 2:1-es eredmény született. Kevés gólt vártak a Liverpool - Tottenham derbin, érthető okból, hiszen José Mourinho szereti leparkolni a buszt, és egy ponttal is beéri a rangadókon. Ez nagyjából így is történt, az 1:1-es állás egészen a 90. percig tartotta magát, aztán a liverpooliaktól Firmino megszerezte a győztes gólt. Természetesen kell szerencse is egy ilyen tippsorhoz, de nem lehet elvitatni a sikerét, hatalmas gratuláció whiteman a szelvényhez!

Próbáld ki te is az SfScore játékunkat ide kattintva!

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Librabet fogadóirodánál.

Librabet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés