A legtöbb mandátum egyértelműen a Fideszé lehet, melyre az Unibet kínálatában 1.01-es szorzóval fogadhatunk. Ha a kormány úgy döntene, hogy közpénzből feltesz erre az oddsra 1 milliárd forintot, akkor 10 millió forintot nyerhetne az ország.

Nincsenek a kínálatban

Az Unibetnél nem szerepel a kínálatban a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, pedig erősen támogatható programot raktak össze. Remek megoldást találtak a bevándorlásra! Felüljárót terveznek az ország felé, mert ide úgysem akar jönni senki, így a bevándorlók felettünk juthatnak át nyugatra. Nekik is jobb lenne, nekünk is. A párt szerint ha kellően alacsonyan tartjuk az amúgy is alacsony béreket, akkor felüljáró nélkül sem lesz gondunk a bevándorlással. Ha a viccpárt nyer, akkor európai fizetőeszköz lesz a forint, nem lesz több Eurovíziós Dalfesztivál, viszont lesz szieszta és nagyon sok munkaszüneti nap. Erdély visszaszerzésére is van tervük: "megkérjük Erdélyt, hogy támadja meg Magyarországot. Mi pedig majd hagyjuk magunkat, így újra egyesülhet a két terület" - írják programjukban.

Egyértelmű favorit

A viccpártra nem fogadhatunk, a Fideszre viszont igen, mely a kínálat egyértelmű esélyese. A legtöbb mandátum megnyérésére a kormánypárt esetében 1.01-es oddsot találhatunk, amire sok pénzt kell rakni, hogy érezhető nagyságú profithoz juthassunk. A becslések alapján a szavazatok több mint felét elviszi a Fidesz, miközben a többiek messze lemaradtak. Az előrejelzések alapján úgy tűnik, hogy a Jobbik és az MSZP körülbelül 2-3 mandátumot szerezhet. A következő képen néhány intézet becslése látható.

Egymás elleni fogadások

A legtöbb mandátum kínálatát agyonnyomja a Fidesz esélyessége, viszont van még egy mellékkínálat is, ahol az MSZP kerül előtérbe. Más pártokkal állítják szembe a Magyar Szocialista Pártot, méghozzá a Jobbikkal és a DK-val. Mindkét esetben esélyesebb az MSZP, ami leginkább a Jobbik esetében érdekes, hiszen egyes felmérések szerint több szavazatot gyűjthet a jobboldali párt. Ez utóbbi lehetőségre egészen jó szorzót kínálnak, hiszen 2.20-ért játszhatjuk meg.

Több szavazatot elérő párt

Legtöbb mandátumot szerzi:

További kínálat az Unibet fogadóirodánál!

Nézzen sportot élőben

Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org