Komoly baj van a Lakersnél, míg a városi riválisnál a semmiből próbálnak várat építeni. Eközben a szintén kaliforniai Golden State Warrios elengedte még a főcsoport második helyét is? A Dallas megint megtréfálja őket?

Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers

Az elmúlt hetekben teljesen szétesett a Lakers. Fejben mintha mindenki máshol járna, már most arról cikkeznek, hogy nyáron távozhat az edzői stáb és Russell Westbrook is. Utóbbi egyáltalán nem lenne meglepetés, igaz az volt érthetetlen, hogy minek igazolták le? Mindenki tudja, hogy Westbrookkal bajnokesélyes csapatok zuhannak szét. LeBron James még olykor próbál egy-egy kiemelkedő meccsel életben tartani a reményeket, de némely megmozdulásán látszik, már ő sem koncentrál 100%-ban a játékra. 

A Clippers egész szezonban gondban volt, Kawhi Leonard és Paul George kiestek a keretből sérülések miatt. Ezzel két legjobbját veszítette a csapat, ebbe bármelyik franchise belerokkanna. Őszintén meglepődtem, amikor a sokat ekézett Tyronn Lue összerakta a csapat védekezését. Mégsem olyan kókler edző? Rendkívül sokat fejlődött, ami már a korábbi rájátszások során is megmutatkozott.

A Clippers 50% feletti mérleggel rendelkezik, ebből így szinte biztos play-in lesz, ami óriási teljesítmény egy ilyen szezon után. Azon sem lennék meglepődve, ha végül a play-inből kiharcolnák a rájátszás szereplést. A magyar idő szerint péntek hajnali rangadón a Clippers a favorit, teljes joggal, győzelmük szerintem még pont a játszható tartományban van (1.70 környéke), de 1.50 környékén ezt a találkozót már érdemes elengedni. 

Dallas Mavericks - Golden State Warriors

Őszintén szólva, nehéz megemészteni, hogyan eshetett vissza a Warriors teljesítménye. Tudom, egyfelől a sérüléseknek is betudható, hiszen több meghatározó játékosuk sem volt bevethető, de a Mavs elleni meccsen 20 pontos előnyről olvadtak le, majd a back-to-backből érkező fáradt Minnesota is ütötte őket. Klay Thompson játékára van esély, de egyre inkább azt érzem, hogy Draymond Green hiányát sokkal jobban megsínyli a GSW, mint Thompsonét. 

Ami sokkal inkább fájó a Warriosnak, hogy Andrew Wiggins az All-Star hétvége óta árnyéka önmagának. Három gyenge meccs, nem mondanám teljesen, hogy rajta mentek el a győzelmek (mert a Portland ellen így is nyertek), de ez kevés tőle. Az is megfigyelhető volt, amikor gyengébben játszott a szezon során, akkor a Warriorsnak sem ment úgy, hiába volt ott Curry. 

Megint a Dallas lesz az ellenfél, megint érkezik Doncic. A szlovént a 34 pontja ellenére lefogta a Warriors, de érkezett a padról Dinwiddie, aki 24 pontot tett a közösbe. A két csapat között a mentalitás a különbség, Dallas még vert helyzetből is képes felállni, míg a Warriors hasonló utat jár be, mint a Lakers. 

 • NBA Tipp

  Dallas Mavericks győzelem
  2.25 Bet365
 • NBA Tipp

  Los Angeles Clippers győzelem
  1.70 Bet365

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.orgSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Számlanyitási ajánlat

 • Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 útmutató
Bet365 regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org

NBA 2021/22

SPF Előzetes hozzászólt
2022 júl 5. 18:03
Szeretnél fogadni Kevin Durant csapatváltására? Megteheted!

A Twitter királya úgy érzi, ideje megint egy bajnokesélyeshez igazolni, ha már önerőből nem képes felépíteni egy végső győzelemre alkalmas csapatot.  [url=https://www.sportfogadas.org/elozetes
Admin hozzászólt
2022 jún 28. 09:36
Idézetet írta: RedMunchen Dátum június 16, 2022, 22:27:0018 / gsw

Gratulálunk @RedMunchen

Nyereményed 3.000 forint Skrillen keresztül.
SPF Előzetes hozzászólt
2022 jún 20. 17:22
NBA-draft: Az utolsó pillanatban is még változhat minden?

Nagy szorzókkal készülünk az idei játékosbörzére! Olvasd tovább

Még több Kosárlabda