Eredivisie: Győzelmi szériában a Heerenveen

Pénteken és szombaton kevésbé érdekfeszítő összecsapásokra kerül sor. Ennek ellenére mindenki találhat kedvére való fogadnivalót a holland bajnokságból. Előzetes a 6. forduló összecsapásaira.  

Willem II - NAC Breda

Mindkét csapat idegenben nyert a múlt héten. A nagyobb meglepetést, persze, az újonc tilburgiak győzelme okozta Rotterdamban: Armenteros megbosszulta, hogy eladták, gólt szerzett tavalyi csapata ellen. A Breda is el akarja kerülni a tavalyi hercehurcát, amikor is majdnem kieestt, s jó irányba halad, hogy visszakapaszkodjon a középmezőnybe. Kettejük párharcát a Breda uralja, utoljára 2009-ben nyert a Willem II hazai pályán. Ez, valamint a jelenlegi formák alapján, most döntetlen körüli eredményt várok. A péntek esti mérkőzések eddig sem voltak gólgazdagok, sem túl színvonalasak az Eredivisie-ben, így egy kevés gól vagy félidő döntetlen fogadás is szóba jöhet. Utóbbira 2.20 a szorzó az irodáknál. Az előző meccsét mindkét csapat inkább védekezéssel töltötte, kíváncsi leszek, most ki fog majd támadni: otthon erőlteti-e a támadásokat a Willem, vagy várja, hogy kontrázhasson a vendégek kísérleteire?

A Willem II - Feyenoord mérkőzés összefoglalója a múlt hétről:

Excelsior - Dordrecht

Mindkét együttesnek akad javítanivalója az elmúlt fordulók után. Érdekesség, hogy míg az Excelsior inkább csak otthon, addig a Dordrecht csak idegenben szerzett eddig pontot. Hogy ebből most mi várható? Döntetlen. Legutóbbi négy mérkőzésük is így végződött, igaz, azokat még a másodosztályban játszották. Érzésem szerint mindkét csapat gólt is fog lőni, de erre nem merek biztatni senkit, kihúzhatják 0-0-val is. A Dordrecht 2006-ban nyert utoljára Rotterdamban, szerintem most sem fog győzni. A végeredmény döntetlen 3,55-ös, a félidő döntetlen 2.28-as oddson fogadható. Felhívnám a figyelmet Jeff Stansra, a rotterdamiak középpályására, aki eddig 5 meccsen 4 gólt szerzett. Érdekesség, hogy hármat tizenegyesből, és mindháromszor csapata első gólját lőtte ezzel. Akit érdekelnek ezek az extrém fogadások, 11x-es pénzt fizetnek az első góljára, és 4,80 az oddsa, hogy bármikor gólt szerez. Azzal, hogy első gólt lő, és csapata ikszel, 41x-es pénzt nyerhetünk.

ADO Deen Haag - Go Ahead Eagles

A csapatok ott vannak a tabellán, ahol a helyük, vagyis a vége felé. Picivel a hazaiak felé érzem billeni a mérleg nyelvét. Vriends eltiltás miatt hiányozni fog a védelemből a vendégeknél, ő már két éve alapember a csapatban. Kramer megtalálta a góllövőcipőjét a hazaiaknál, és az egymás elleni összevetésben inkább a hazai csapatok dominálnak ebben a párosításban. A hazaiak győzelmére adott 1,78-as odds mindenképp megér egy próbát.

Vitesse - Heerenveen

Érdekes módon alacsonyra hozzák a Vitesse győzelmi odssait. Jelenleg a vendégek toronymagasan jobban állnak, ez az odds még mindig a hazaiak tavalyi eredményeinek - és esetlegesen az Excelsior múlt heti sima legyőzésének - szól. Ugyanakkor a Heeren 3 győzelem után (Excelsior, Utrecht, AZ) érkezik Arnheimbe, bizonyosan kellő önbizalommal felvértezve. Mindkét csapatból sikerült mesterhármast szereznie egy-egy játékosnak: a hazaiaknál Dauda múlt héten az Excelsior, míg a másik oldalon Uth az Utrecht kapujába talált be háromszor. Gólokra mindazonáltal nem fogadnék, ilyen oddsok mellett érdemes megpróbálni inkább a kétesélyes döntetlen-vendég opciót, amire jelenleg 2,02-es oddson fogadhatunk.

Őszi Promóció - Nyerj 10 eurót! Részletek ITT!

Tipp: Willem II - NAC Breda, félidő döntetlen @ 2.20 Bet365 helyes

Tipp: Ado Deen Haag - Go Ahead Eagles, Ado győz @ 1.78 Bet365 teves

Tipp: Vitesse - Heerenveen, döntetlen vagy Heerenveen győz @ 2.02 Bet365 helyes

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősen!


Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások, legyél te az első!

Regisztrálj vagy jelentkezz be a hozzászóláshoz!