Annyira biztos kijutó az Európa-bajnokságra az angol válogatott, hogy ha épp pontokat vonnának le tőle, akkor is kijutna. Szóval nagy kérdés, hogy a korábban említett hazai sajtó nyomásától távol, mire akar jutni Észak-Macedóniában. Mert hogy ez a kérdés, nem az hogy a macedónok mire képesek, hanem hogy mennyire veszi komolyan Anglia. Az esetleges sérülések miatt, arra szavazok nem veszik véresre.

Anglia sztárjai biztonságára törekszik?

Harry Kane vajon hiányozna a bajor csapatból? Egy válogatottbeli sérülés, egy teljesen tét nélküli találkozón esetleg az angol szövetségre való átokszórást jelentene Harry Kane esetében? Ezeken azt hiszem érdemes elgondolkodni, mikor az angol válogatott Észak-Macedóniába való utazására fogadunk. A fejünkben minden totál Football Manager, nincsenek határok, bármi megtörténhet ugyan, de mindig a jobb nyer, mert felküldi a legjobbjait. De a való élet ennél komplexebb és sokkal árnyaltabb.

Ezért aztán nézzük a tényeket, az angolok tartalékolnának, miközben Észak-Macedónia nyilván odapörkölne. Nem azért mert van bármire esélye, hanem mert a nagy angolok jönnek hozzájuk, a Bayern sztárja, a Real csillaga, a Manchester City bajnokai és így tovább. Tehát angol oldalról bizony vigyázni is kell, miközben nyernének is nyilván, ez aztán egy érdekes találkozót eredményez a labdarúgásra történő fogadás rejtelmei során.

Harry Kane - Anglia 015
Harry Kane (Fotó: Vincenzo Izzo/Shutterstock.com)

Észak-Macedóniának ezúttal nem jött össze

Azért a macedónok odacsaptak sokszor az utóbbi években, köszönhetően Pandevnek, aki úgy értékesíti a helyzeteket, mint egy értékesítő a bolthálózatnál. Van ilyen hasonlat egyáltalán? Mindenesetre az észak-macedónoknak a selejtezésen nem jött össze jól, nem úgy alakult, ahogy talán tervezték. Nem jutottak a fontos helyek közelébe, hiába nehezítették meg többször is a nagyok dolgát.

Sok ilyen kisebb válogatott van, melynek van egy nyerőembere, akire ha felívelik, a teljes meccses bekelés után, akkor nyerhetnek. Ilyesmi volt Goran Pandev révén Észak-Macedónia is, de Goran Pandev már 40 éves és nem jött utána olyan, aki hasonló hatékonysággal tudta volna értékesíteni a helyzeteket. Pandev egyébként 122 válogatottsággal és 38 góllal zárta a nemzetközi karrierjét. De az a leginkább fontos, hogy az a 38 gól egy jelentős része a nagyok orra alá törte a borsot.

Észak-Macedónia - Anglia mérkőzés tippek

Az gondolom, hogy egy ilyen meccsre két zacskó szotyi árát is sem szabad feltenni, mert totál nem lehet megjósolni, hogy mit akarnak az angolok. Minden tőlük függ, ezért aztán ülhetnek az overes tippek, például hogy 2.5 gólnál több lesz 1.49-es odds, vagy például az angol siker mindössze 1.15-ért játszató. Ezért aztán a tippem annyi, hogy minden elvárt, esélyes dolog ellen fogadj élőben, mert abban az igazán érték.

november 20., hétfő

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 november 19. 14:13 UTC.

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Jude Bellingham (Fotó: Vincenzo Izzo/Shutterstock.com)