Lassan elérkezünk a második csoportkör végéhez. A legjobb 16-ban már kezd kialakulni a biztos továbbjutók, illetve a kiesők névsora. Utóbbiak táborát erősíti a 2018-ra teljesen széteső Limoges, aki a továbbjutásért küzdő Reggianát fogadja. Szintén a H-jelű kvartettben rendeznek még egy fontos találkozót, ahol az Unics Kazany Franciaországba látogat. 

Limoges - Reggiana 

A francia Limoges sorsa már jóval az ötödik forduló előtt eldőlt. A csapatot mostanság több nehézség is sújtja. Az elnök halála teljesen megtörte a gárdát, azóta szinte csak elvétve nyernek mérkőzéseket. Az elmúlt két találkozó pedig borzalmas volt. A Lyon ellen nagyon szenvedtek, de az igazi mélyrepülés a Le Portel otthonában volt. Mezőnyből mindössze 33%-al dobtak, pedig a második félidőben megvoltak a tiszta helyzetek, jobban is játszottak, de mintha be lett volna számukra deszkázva a gyűrű. Látszik a csapaton, hogy mentálisan nagyon a padlón vannak. Kyle Milling tréner nyilatkozatát olvastam, aki szerint rengeteg munkára lenne szükség, hogy újra egyben legyen a gárda. Nagy probléma még, hogy az irányító Kenny Hayes sorsa bizonytalan, mivel el akar szerződni. Kérdéses a játéka az olaszok ellen, de hogy ne csak rossz infók lássanak napvilágot a franciákkal kapcsolatban, Jaiteh visszatérhet a palánk alá a sérülése után. A Limoges már kiesett, hozzávéve a mostani formát, illetve a csapat helyzetét, nem lenne meglepő egy vendég siker (1.54). Az olaszok ráadásul jól játszanak, Eurocupban legutóbb a Kazanyt verték hazai pályán. Della Valle újra extra volt, rá a franciáknak sincsen embere, míg Julian Wright nagy csatákat vívhat a palánk alatt Jaiteh-val. Az olaszok megdolgoztak a továbbjutás lehetőségéért és egy esetleges sikerrel be is biztosíthatják azt.

FreeBet Mánia


Tegyél meg a Sportingbetnél minél több kombinált fogadást két vagy több tippel (tippenként minimum 1.50 szorzóval) és nyerj akár 15.000Ft értékű ingyenes fogadást naponta.

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Darussafaka - Galatasaray

Török rangadón próbálna életben maradni a Galatasaray. A Darussafaka már páholyból figyelheti a találkozókat, mivel a jó kezdésnek hála négyből négy mérkőzést nyertek. Ebből az egyik legnagyobb fegyvertény az ALBA Berlin otthonában elért sikert. Wilbekin és Sant-Ross is jó volt, de most Baygül vitte a prímet. A bedobó keze nagyon sült (5/6 triplából), erre a játékra szükség lehet a Galata ellen is, akik egy nem várt sikert arattak Spanyolországban. 

Galatasaray csapat 002

Galatasaray. Fotó: Fabrizio Andrea Bertani/Shutterstock

Kicsit olyan érzése volt az embernek, mintha a Gran Canaria biztosra venné a sikert. Ezt használták ki a törökök, akik az utolsó játékrészben fordítottak. Ültek a triplák és a betörés utáni leosztás szituációk is. Sok büntetőt harcoltak ki, a spanyolok pedig sokkot kaptak. Annyira működött ez a játék, hogy hétvégén a Gaziantep otthonában is majdnem 50%-kal dobták a hármasokat. Míg az "odavágón" azt érezte az ember, hogy a Dacka a favorit, addig itt hiába a kiváló hazai játék és forma, elkényelmesedhettek a biztos továbbjutás fényében. Persze, ez egy török derbi, de a Galata most felszívta magát, így egy 9,5 pontos hendi (1.80) nem rossz ötlet, mivel egy győzelemmel még életben tarthatnák a továbbjutási esélyeiket.

Lyon-Villeurbanne - Unics Kazany

Magának nehezítette meg a továbbjutás kérdését az Unics Kazany. A forduló utolsó meccsén ugyanis Franciaországban az lesz a tét, hogy az oroszok az utolsó találkozójukon még harcba szállhatnak-e a legjobb nyolcba való kerülésért. Pedig a Reggianával szemben jól kezdtek, a Lasme-Colom páros működött, de ez is kevés volt a sikerhez. A Lyon-Villeurbanne ellenben egy kisebb január eleji megingás után magához tért. Ez leginkább a hatékony triplázásban mutatkozik meg. A Limoges elleni két meccsen 50% körül dobtak a vonalon túlról, ami eléggé jó teljesítmény. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az egész Eurocupot figyelembe véve ebben a mutatóban az egyik legjobbak, illetve a védekező lepattanók terén, akkor nagyon nehéz dolga lesz az oroszoknak. Egyfelől azért, mert nekik idegenben egyáltalán nem megy. Akkor mindig gyengébben dobnak, főleg a hármasoknál mutatkozik ez meg. Elsősorban ők a fizikális játékukra építhetnek, de Watkins a hazaiaknál elkapta a fonalat, igazi szörny a palánk alatt, így a Lyon, ha nem dob pocsékul, akkor megnyerheti a meccset, ezzel pedig kiejtve az oroszokat. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org