Euroliga: A baszkok odacsaphatnak!

Bence
1 tipp
2019 okt 15. 12:05
Szólj hozzá!

Kosárlabda fenerbahce Euroliga Baskonia

A Baskonia a stabilitás jelképe az Euroligában, főleg a Perasovic-érában igaz ez. Most ez lehet a veszte a Fenernek, ha nem figyelnek oda!

Fenerbahce - Baskonia

Idén már több alkalommal is utaltunk rá, hogy gondban lehet a török sztárcsapat. Két vereséggel kezdtek, talán a második volt a nagyobb meglepetés. Guduric és Melli távozása nagyon érződik, ahogyan Vesely gyengébb teljesítménye a sérülés után. Hiába vannak periméteren kiváló játékosok, hiába érkezett Nando de Colo, egyelőre csak szenved a török klub. Nincsen meg a stabilitás, kikaptak Szerbiában, ahol a Crvena sem játszott jól. 

Az látszott, hogy a kemény védekezés egyáltalán nem fekszik a törököknek, Derrick Williams és Luigi Datome is csak szenved, papíron hiába vannak klasszisok a keretben, küzdeni akarás hiányzik a keretből. Képtelen felpörögni, de talán a mostani hazai meccs. Az látszik, hogy nagy a gond náluk, elején még lehetett a sérülésekre fogni, de ez most már kezd kínossá válni. Fontos lesz a Baskonia elleni találkozó, ahol közel sem biztos a magabiztos győzelem. 

Luigi Datome (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

Sokan lesajnálták a baszkokat, mondván nem olyan erős a keret, sosem számolnak velük, pedig Velimir Perasovic mester csodákra képes a csapatával. Több ciklusban volt a Baskonia edzője, eddig mindig eljutott velük legalább a negyeddöntőig, de a négy alkalomból háromszor a Final Fourba is bekerültek. Szerencsétlenségükre tavaly épp a CSZKA-t kapták a negyeddöntőben, de összességében nem okoztak csalódást. A nyáron több fontos távozó is volt a baszk csapatnál: Voigtmann, Hilliard, Poirier és Huertas. 

A gondokat tetézte, hogy Jayson Granger Achillese elszakadt, ő sem volt bevethető. Pierriá Henry irányítóposzton azonban remekel, Tornike Shengeliára sincsen panasz, Youssoupha Fall pedig tényleg falként működik a palánk alatt. A Baskonia többször is bizonyította már az Euroligában, hogy veszélyesek a nagyobb csapatokra, főleg az olyan több sebből vérzőkre, mint a Fener. Szoros meccset várunk, ahol a vendégek meglepetést is okozhatnak. A Khimki ellen sem adták fel, hiába volt biztos a vereség, most is hasonlót várunk tőlük!

Borítókép: Youssoupha Fall (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés válogatott piacokon, 0:0 esetén. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Fenerbahçe Ülker - Kirolbet Baskonia Tipp

    Baskonia +9,5 pont
    1.71 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -38.33 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

0:0 - pénzvisszafizetés

  • Visszafizetés válogatott piacokon, 0:0 esetén. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 10. 15:47
Euroliga: A rájátszás a tét

Fontos mérkőzés következik a Fenerbahce és a Panathinaikos számára.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 8. 17:31
SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 5. 18:10
Euroliga: Ki kell használni a lehetőséget

Talpra tud állni az Anadolu, vagy jöhet egy újabb vereség? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek