Euroliga: A rájátszás a tét (Elhalasztva!)

Bence
1 tipp
2020 márc 9. 13:35
Szólj hozzá!

Kosárlabda fenerbahce Euroliga Panathinaikos

A kiemelt hely távolódik a görög számára, de az elmúlt hetek visszaesése után már az lesz náluk a kérdés, meglesz-e a rájátszás? Hasonló a helyzet a török szupercsapatnál is!

A mérkőzést elhalasztották!

Fenerbahce - Panathinaikos

Mikor az ősszel a keretekre néztünk, nem gondoltuk, hogy márciusban az lesz a tét a Panathinaikos és a Fenerbahce számára, hogy valahogy bejussanak a rájátszásba. Ha csak a játékosokat és az edzőket nézzük, akkor ez két elit csapat, de a mutatott teljesítmény messze van az elvárttól. A törökök Zeljko Obradovic sokáig küzdött azzal, hogy alig volt bevethető játékosa. A magasemberek közül mindössze 1-2 volt hadra fogható, de az sem segített, hogy a szupersztár, Nando de Colo teljesítménye, ingadozó volt. 

Ez utóbbi továbbra is nagy probléma, akadt ugyan egy-két jobb mérkőzése a francia klasszisnak, de egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Nagyobb gond lehet Obradovic számára, hogy Kostas Sloukas játéka kérdéses a görögök ellen. A periméter nagyon halovány volt a legutóbbi Euroliga meccsen is, alig jöttek a pontok Nando de Colóéktól. Alexey Shved a Khimki részéről nem dobott jól, de így is eljutott 23 pontig, Stefan Jovic pedig gólpasszaival szedte szét a törökök védekezését. Palánk alatt Williams és a többiek szintén nem bírtak az oroszok játékosaival. 

Nando De Colo (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Ilyen előjelek után kéne hazai pályán nyerniük, de van remény, mert a Panathinaikos szintén pocsék formában. Zsinórban négy vereség az Euroligában, de tegyük hozzá, nehéz ellenfeleik voltak. Ami kitűnik, hogy az idei Panathinaikos nem alkalmas arra, hogy megszorongassa a legjobbakat, hiába erősítették meg nyáron a keretet. Hiába az ex-NBA játékosok, valahogy nem képesek a tudásuk 100%-át hozni a mérkőzéseken. 

A Panathinaikos idegenbeli mérlege gyenge, alig nyertek meccsek, viszont kevés alkalommal tudták őket nagyon megverni. Mindössze három 10 pont feletti vereség, ami annak is köszönhető, hogy az idegenbeli mutatók tekintetében, három szegmensben is jól teljesítenek: lepattanók, blokkok és eladott labdák. Utóbbiból a legkevesebbet adják el, amire lehet építeni. A Fenerbahce ingadozó teljesítménye miatt, mi egy szorosabb találkozót várunk. 

Borítókép: Leo Westermann (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Tipp

    Panathinaikos +7,5 ponttal
    1.66 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -38.50 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai kosárlabda bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 10. 15:47
Euroliga: A rájátszás a tét

Fontos mérkőzés következik a Fenerbahce és a Panathinaikos számára.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 8. 17:31
SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 5. 18:10
Euroliga: Ki kell használni a lehetőséget

Talpra tud állni az Anadolu, vagy jöhet egy újabb vereség? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek