Euroliga: Az oroszok elrendezik

Bence
1 tipp
2019 okt 15. 11:18
Szólj hozzá!

Kosárlabda Euroliga Khimki Moscow CSZKA Moszkva

Mindkét moszkvai klub komolyan gondolja az idei Euroligát, ami a CSZKA részéről nem meglepetés, míg a Khimki szeretne végre négyesdöntőt játszani!

CSZKA Moszkva - Khimki Moszkva

Alapos átalakuláson ment keresztül mindkét gárda, nem vicceltek a tulajdonosok. A CSZKA a címvédő, míg a Khimki próbál végre Final Fourba kerülni. Ehhez mérten erősítették meg a keretüket, ami az első két forduló alapján kifizetődő volt. Timofey Mozgov sérüléssel bajlódik, de Shvedéket ez nem akasztotta meg, két magabiztos győzelmet arattak, még akkor is, ha az eredmények nem ezt tükrözik. A Baskonia végig csak loholt Moszkvában az eredmény után, ahogyan a Maccabi is a nyitófordulóban. 

Shved továbbra is vezére a csapatnak, de most már egyre többen felnőnek hozzá, támadásban sok opcióval rendelkezik Rimas Kurtianitis együttese. Jannis Timma hatalmas erősítés volt, ülnek a triplái (43,8%), képes széthúzni a pályát, ezzel megkönyítve Shved dolgát a betöréseknél. Palánk alatt is nagyon rendben vannak, egyelőre kiválóan működik a Jerebko - Gill - Booker - Evans kvartett. Szedik a lepattanókat, Booker és Evans pedig támadóoldalon is hatékony. Látványosan játszanak, egyelőre nincsen gond, de az igazi erőfelmérő most következik. 

Alexey Shved (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

A CSZKA kontrollálta az első két találkozóját, hiába alakult át teljesen a keret, ez sem törte meg őket. Itoudis mester jól forgatja a csapatot, mindenkinek jut elég játékidő, kiválóan sikerült a távozók pótlása. Több játékostól lehet várni a pontokat, nincsen egy kiemelt vezér, hanem szépen megoszlanak a feladatok. Will Clyburn továbbra is jó formának örvend, de az újonnan érkezők közül Voigtmann, Hilliard és Mike James is elkapta a fonalat. Utóbbi nagyon jól felvette a címvédő ritmusát, egyelőre kiválóan pótolja Nando de Colót. 

Az irodák egy sima CSZKA sikert várnak, de ez a Khimki alkalmas lehet rá, hogy végre megszorongassa őket. Legutóbb 2003-ban tudtak nyerni a CSZKA otthonában, de intő jel lehet Itoudisék számára, hogy a Zenit is legyőzte bajnoki meccsen az orosz sztárcsapatot (sőt, rögtön az első fordulóban is vereséget szenvedtek). A CSZKA-nak is ez lesz idén az első komoly erőpróbája, az látszik, hogy a Khimki nagyon motivált, szoros mérkőzésre kényszeríthetik a "hazaikat".

Borítókép: Will Clyburn (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

Nézzen sportot élőben

Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • CSKA Moszkva - BC Khimki Moscow Tipp

    Khimki +7,5 pont
    1.90 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 62.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Nézzen sportot élőben

  • Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 10. 15:47
Euroliga: A rájátszás a tét

Fontos mérkőzés következik a Fenerbahce és a Panathinaikos számára.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 8. 17:31
SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 5. 18:10
Euroliga: Ki kell használni a lehetőséget

Talpra tud állni az Anadolu, vagy jöhet egy újabb vereség? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek