Euroliga: Érdemes figyelni Hangáékra

Nagy Bence
2020 febr 24. 19:40
Szólj hozzá!

Kosárlabda fc barcelona Euroliga cszka moszkva

A Barcelona sorra nyeri a mérkőzéseket, pedig a háttérben nincsen minden rendben, de ez egyelőre nem hat ki az eredményekre. 

CSZKA Moszkva - Barcelona

A kupában egy csúfos vereség a Barcelona mérlege, ellenben a bajnokságot vezetik és az Euroligában harcban állnak a második helyért, ami a kiemelést jelenti a rájátszásban. Sorra nyerik a mérkőzéseket a legrangosabb európai kupasorozatban, zsinórban hat győzelemnél járnak, ráadásul az Olimpia Milano, Fenerbahce vagy épp a Panathinaikos, nem tartozik a legkönnyebb ellenfelek közé. Ezzel a kerettel viszont kötelező is a győzelem, szinte mindenhol, de vajon mit szól ehhez a CSZKA?

Mindkét oldalon a szokásos sérüléssel bajlódó játékosok sora most nem nőtt, gyakorlatilag teljes fegyverzetben mindkét gárda, ha lehet azt mondani, jó formában. Ez azért kicsit túlzás, hiszen becsúszott mindkét csapatnak egy-egy váratlan vereség, de az Euroligára felszívták magukat mostanában. Ez azonban egy rangadó lesz, amiben nem feltétlenül volt erős idén a CSZKA. Az elmúlt évek dominanciája a keret átalakulása miatt eltűnt, sérülések is keresztúlhúzták Itoudis mester terveit. 

Brandon Davies és Nikola Mirotic (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

A hazai katlanban szokatlan vereségek jöttek, nem volt meg az a magabiztosság a rangadókon, ami az elmúlt években. Ha megnézzük, akkor dobott és kapott pontok tekintetében is a középmezőnybe tartoznak, viszont a labda "nem jár" a játékosok között, védekezésben nem acélosak. Nincs meg az az előny, ami pár éve, hogy túldobtak bárkit. Több alkalommal is belefutottak ilyen meccsekbe, mikor megpróbálkoztak ezzel, de felsültek. Nincsen Nando de Colóhoz fogható klasszikus vezér, így pedig nehéz. 

A vendégek kerete ugye borzasztóan erős, de Svetislav Pesic nem biztos, hogy a megfelelő edző a feladatra. Hosszú ideje nem tudja rendbe tenni a csapat játékát, sok a bizonytalanság, hiába a legjobb játékosállomány, ha nem tudják belőle a maximumot kihozni. A Palautól távol, mindössze két olyan csapatot tudtak megverni, akik csúcsformában voltak a mérkőzés idején, de ami pozitívum, hogy az elmúlt hetekben javuló tendencia mutatkozik meg a katalánok játékában. Ez lesz az igazi erőfelmérő számukra, képesek szoros meccset játszani Moszkvában is, de a győzelem már más kérdés!

Borítókép: Hanga Ádám (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Nyerj álomutazást a Darts Premier League fogadásaiddal

Fogadj az Unibet Darts Premier League idényre és gyűjtsd a sorsjegyeket a nyereménysorsolásra, amelyen egymillió forintos álomutazást, a darts PL játékosai által dedikált darts táblát, vagy ingyenes fogadásokat nyerhetsz.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -8.35 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Nyerj álomutazást a Darts Premier League fogadásaiddal

  • Fogadj az Unibet Darts Premier League idényre és gyűjtsd a sorsjegyeket a nyereménysorsolásra, amelyen egymillió forintos álomutazást, a darts PL játékosai által dedikált darts táblát, vagy ingyenes fogadásokat nyerhetsz.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 10. 15:47
Euroliga: A rájátszás a tét

Fontos mérkőzés következik a Fenerbahce és a Panathinaikos számára.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 8. 17:31
SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 5. 18:10
Euroliga: Ki kell használni a lehetőséget

Talpra tud állni az Anadolu, vagy jöhet egy újabb vereség? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek