Euroliga: Feltámadt a Khimki

Nagy Bence
2018 dec 4. 18:02
Szólj hozzá!

Kosárlabda Bayern München Euroliga Khimki Moscow

A Khimki a gyengébb kezdés után sorra nyeri a mérkőzéseket, most a Bayern otthonába látogatnak, ahol megtréfálnák a németeket is. 

Bayern München - Khimki Moscow

A Bayern München visszatért az Euroligába és a lehetőségeikhez mérten jól teljesítenek. Kellemetlen ellenfelek, mert akad náluk jó pár minőségi játékos (Koponen, Derrick Williams, Lucic, Zirbes vagy épp Radosevic), illetve egy olyan edző (Radonjic), aki képes belőlük jól szervezett csapatot kialakítani. Az ex-NBA-s Derrick Williams és Radosevic érkezésével azt lehetett várni, hogy a palánk alatti játék szilárd lesz, de lepattanózásban és blokkok terén is a mezőny végén kullognak. Akkor mégis miben jók? 

Alexey Shved (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Fegyelmezettség, ami révén csak kevés labdát adnak el, törekednek a csapatjátékra, nem az egyénieskedésről szól a taktikájuk. Kevés triplát emelnek rá, de azokat nagy hatékonysággal értékesítik. Épp az ellentéte a Bayern játéka az oroszokénak. Ott sok esetben Alexey Svhed a megoldás mindenre, de így jár az a klub, ahol az Euroliga egyik, ha nem a legjobb játékosa játszik. A Khimki igazi ereje azonban a következő egy hónap során derül ki. 

Shved ugyanis megsérült, körülbelül ennyit kell kihagynia az orosz klasszisnak. Sokan temették is őket a Panathinaikos ellen, de Gill, Langford és Jenkins megemberelte magát és a gárda élére állt. Védekezés szintjén kiválóak voltak, kivették a meccsből a görögök játékmesterét, Nick Calathest, ezzel a teljesítménnyel lehet keresnivalójuk Németországban is. 

Az oroszok érdeke, hogy kevés ponton tartsák a hazaiakat, tördeljék a mérkőzést és sok kis fizikális párharcot hozzanak létre. Emiatt a 157,5 pont alatti opció nem tűnik rossznak (1.91), de érdekes lehet még a +4,5 pontos vendég hendikep is (1.92).

10€-s kockázatmentes üdvözlő bónusz

Amennyiben első fogadásod a Betfair Exchange részlegen legalább 10€ értékű, és vesztesnek bizonyul, visszafizetik tétedet 10€ értékig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.80 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

10€-s kockázatmentes üdvözlő bónusz

  • Amennyiben első fogadásod a Betfair Exchange részlegen legalább 10€ értékű, és vesztesnek bizonyul, visszafizetik tétedet 10€ értékig.

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2018 dec 5. 14:55
Euroliga: Meglephetik a Real Madridot

Képes lesz-e a Real Madrid a kisebb megingás után talpra állni a feljavuló Anadolu ellenében? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 dec 4. 18:02
Euroliga: Feltámadt a Khimki

Csütörtök öt mérkőzést rendeznek az Euroligában, mi a Khimki németországi vendégjátékával foglalkozunk. 

 Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 26. 17:52
Euroliga: Összecsapnak a legjobbak

Sokáig veretlen volt a Real Madrid és a CSKA, majd jött két váratlan fiaskó, ami után egymás ellen javítanának! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek