Euroliga: Feltámadt a Khimki

Nagy Bence
2018 dec 4. 18:02
Szólj hozzá!

Kosárlabda Bayern München Euroliga Khimki Moscow

A Khimki a gyengébb kezdés után sorra nyeri a mérkőzéseket, most a Bayern otthonába látogatnak, ahol megtréfálnák a németeket is. 

Bayern München - Khimki Moscow

A Bayern München visszatért az Euroligába és a lehetőségeikhez mérten jól teljesítenek. Kellemetlen ellenfelek, mert akad náluk jó pár minőségi játékos (Koponen, Derrick Williams, Lucic, Zirbes vagy épp Radosevic), illetve egy olyan edző (Radonjic), aki képes belőlük jól szervezett csapatot kialakítani. Az ex-NBA-s Derrick Williams és Radosevic érkezésével azt lehetett várni, hogy a palánk alatti játék szilárd lesz, de lepattanózásban és blokkok terén is a mezőny végén kullognak. Akkor mégis miben jók? 

Alexey Shved (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Fegyelmezettség, ami révén csak kevés labdát adnak el, törekednek a csapatjátékra, nem az egyénieskedésről szól a taktikájuk. Kevés triplát emelnek rá, de azokat nagy hatékonysággal értékesítik. Épp az ellentéte a Bayern játéka az oroszokénak. Ott sok esetben Alexey Svhed a megoldás mindenre, de így jár az a klub, ahol az Euroliga egyik, ha nem a legjobb játékosa játszik. A Khimki igazi ereje azonban a következő egy hónap során derül ki. 

Shved ugyanis megsérült, körülbelül ennyit kell kihagynia az orosz klasszisnak. Sokan temették is őket a Panathinaikos ellen, de Gill, Langford és Jenkins megemberelte magát és a gárda élére állt. Védekezés szintjén kiválóak voltak, kivették a meccsből a görögök játékmesterét, Nick Calathest, ezzel a teljesítménnyel lehet keresnivalójuk Németországban is. 

Az oroszok érdeke, hogy kevés ponton tartsák a hazaiakat, tördeljék a mérkőzést és sok kis fizikális párharcot hozzanak létre. Emiatt a 157,5 pont alatti opció nem tűnik rossznak (1.91), de érdekes lehet még a +4,5 pontos vendég hendikep is (1.92).

Borítókép: Gill Anthony (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Amerikai álom nyereménysorsolás

Fogadj az Unibetnél legalább 5€ értékben NHL, NBA, NFL vagy MLB-meccsekre, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson, és 500€-t vághass zsebre. A heti sorsolásokon tíz játékos fog osztozni az 5000€-s nyereményalapon.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 3.91 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Amerikai álom nyereménysorsolás

  • Fogadj az Unibetnél legalább 5€ értékben NHL, NBA, NFL vagy MLB-meccsekre, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson, és 500€-t vághass zsebre. A heti sorsolásokon tíz játékos fog osztozni az 5000€-s nyereményalapon.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 19. 12:31
Euroliga: Folytatódik tovább a csoda?

Mire megy Shane Larkin az oroszokkal szemben? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 10:18
Euroliga: Az igazság pillanata

Egy török döntős már biztosan lesz, de vajon sikerül-e a címvédés a spanyol sztárcsapatnak? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 25. 10:27
Euroliga: Ennél jóval több kell!

A Barcelona a kiesés szélére sodródott, győzniük kell hazai pályán! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek