Euroliga: Feltámadt a Khimki

Nagy Bence
2018 dec 4. 18:02
Szólj hozzá!

Kosárlabda Bayern München Euroliga Khimki Moscow

A Khimki a gyengébb kezdés után sorra nyeri a mérkőzéseket, most a Bayern otthonába látogatnak, ahol megtréfálnák a németeket is. 

Bayern München - Khimki Moscow

A Bayern München visszatért az Euroligába és a lehetőségeikhez mérten jól teljesítenek. Kellemetlen ellenfelek, mert akad náluk jó pár minőségi játékos (Koponen, Derrick Williams, Lucic, Zirbes vagy épp Radosevic), illetve egy olyan edző (Radonjic), aki képes belőlük jól szervezett csapatot kialakítani. Az ex-NBA-s Derrick Williams és Radosevic érkezésével azt lehetett várni, hogy a palánk alatti játék szilárd lesz, de lepattanózásban és blokkok terén is a mezőny végén kullognak. Akkor mégis miben jók? 

Alexey Shved (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Fegyelmezettség, ami révén csak kevés labdát adnak el, törekednek a csapatjátékra, nem az egyénieskedésről szól a taktikájuk. Kevés triplát emelnek rá, de azokat nagy hatékonysággal értékesítik. Épp az ellentéte a Bayern játéka az oroszokénak. Ott sok esetben Alexey Svhed a megoldás mindenre, de így jár az a klub, ahol az Euroliga egyik, ha nem a legjobb játékosa játszik. A Khimki igazi ereje azonban a következő egy hónap során derül ki. 

Shved ugyanis megsérült, körülbelül ennyit kell kihagynia az orosz klasszisnak. Sokan temették is őket a Panathinaikos ellen, de Gill, Langford és Jenkins megemberelte magát és a gárda élére állt. Védekezés szintjén kiválóak voltak, kivették a meccsből a görögök játékmesterét, Nick Calathest, ezzel a teljesítménnyel lehet keresnivalójuk Németországban is. 

Az oroszok érdeke, hogy kevés ponton tartsák a hazaiakat, tördeljék a mérkőzést és sok kis fizikális párharcot hozzanak létre. Emiatt a 157,5 pont alatti opció nem tűnik rossznak (1.91), de érdekes lehet még a +4,5 pontos vendég hendikep is (1.92).

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -41.38 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai kosárlabda bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 8. 09:40
Euroliga: Döntőnek beillő mérkőzés

Képes lehet a Real Madrid megszorongatni a CSKA csapatát? A Panathinaikos pedig a legutóbbi forduló után újra egy török csapatot szeretne legyőzni.  Olvasd tov
SPF Előzetes hozzászólt
2019 jan 31. 11:22
Euroliga: Nem egyértelmű esélyesek

Az Anadolu folytatná tovább jó sorozatát, ezzel keserítve a Panathinaikos híveket.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 jan 23. 16:48
Euroliga: Katalóniában a moszkvai sztárcsapat!

Péntek este Barcelona - CSKA Moscow rangadó, de előtte érdemes figyelni a Bayern oroszországi vendégjátékára is! Olvasd továb

Kapcsolódó cikkek