Euroliga: Jó formában vannak

Bence
1 tipp
2019 okt 9. 16:09
Szólj hozzá!

Kosárlabda Euroliga Panathinaikos Lyon

MIndkét klub jól kezdte az Euroliga idei kiírását, de valamelyikük elveszíti a veretlenségét. A görögök csapat jobb játékosokból áll, de a franciák épp az első fordulóban verték a Panathinaikos nagy riválisát magabiztosan. 

Lyon-Villeurbane - Panathinaikos

Tony Parker csapata kiválóan kezdte a szezont. Az ASVEL (Lyon-Villeurbane) okkal fejlődött ennyit az évek alatt. Az egykori NBA-játékos 2014-ben vette át a klub irányítását, grandíózus tervekkel, amikből eléggé sok megvalósult. Az egyik sarkallatos pont az Euroliga indulás volt, amit erre az évre sikerült is megszerezni. Ehhez mérten erősítették meg a keretet, amivel az első fordulóban komoly meglepetést okoztak. Az Olympiacost verték magabiztosan, második negyedtől domináltak. 

Közel 20 ponttal nyertek a görög sztárcsapat ellen, jól védekeztek periméteren (23%-on tartották a triplavonalról a pireuszi játékosokat), palánk alatt pedig a nigériai Jekiri dominált, akivel nem tudtak mit kezdeni a rivális magasemberei. Periméteren a rutinos francia, Antoine Diot remekelt, de a csapatból egyértelműen Jorda Taylor emelkedett ki. Betöréseit, labdavezetéseit képtelenek voltak lekövetni, szinte csak szabálytalanul tudták megállítani. A magabiztos győzelemhez az alaphangot a félidei dudaszó előtt Lighty visszatett duplája adta meg!

Georgios Papagiannis (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

A szezont megelőző beharangozóban már írtunk a Panathinaikosról, akkor kiemeltük, hogy érdekes csapatuk lehet, mert az edző mentalitása (defenzív játék) nem éppen kompatibilis a keretben szereplő játékosok erősségeivel. Jimmer Fredette, Wesley Johnson vagy épp Nick Calathes mind inkább offenzív játékban produkál kiemelkedőt, védekezésben azért vannak hiányosságaik. A szerbek elleni nyitómeccset mindezek ellenére magabiztosan nyerték. 

A végeredmény nem ezt tükrözi, de az érdemi dolgok a harmadik negyed végére eldőltek. Ahol gondban lehet a Pana, azok az offenzív lepattanók, már a Zvezda ellen sem ment nekik, de Jekiri szétkaphatja őket, ha nem dobnak pontosan. A Lyon nagyon lelkesen játszott az első találkozón hazai közönség előtt, most is belelovalják majd magukat a találkozóba. Veszélyes lehet ez a görögök számára, nem elképzelhetetlen egy hazai győzelem, de mi inkább egy hendivel biztosítanánk. 

Borítókép: Panathinaikos két játékosa, Georgios Papagiannis és Ioannis Papapetrou (Fotó: Bukharev Oleg / Shutterstock.com)

Nézzen sportot élőben

Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Asvel Lyon-Villeurbanne - Panathinaikosz Tipp

    Lyon +5,5 pont
    1.71 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 62.00 %

június

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Nézzen sportot élőben

  • Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 10. 15:47
Euroliga: A rájátszás a tét

Fontos mérkőzés következik a Fenerbahce és a Panathinaikos számára.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 8. 17:31
SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 5. 18:10
Euroliga: Ki kell használni a lehetőséget

Talpra tud állni az Anadolu, vagy jöhet egy újabb vereség? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek