Euroliga: Katalóniában a moszkvai sztárcsapat!

Bence
1 tipp
2019 jan 23. 16:48
1 hozzászólás

Kosárlabda fc barcelona Euroliga CSZKA Moszkva

A CSKA kisebb hullámvölgyben, amit kihasználna a Barcelona hazai pályán. Hanga Ádámék jó formában, bizakodóak lehetnek a rangadó előtt, ahogyan a müncheni klubnál is, hiszen a Khimki mostanság verhető. 

Barcelona - CSKA Moscow

Ez a Barcelona már jóval jobban mutat, mint a tavalyi. Svetislav Pesic munkája kezd beérni, bár még vannak megingások. Rangadókat nyernek, ami tavaly kevésbé volt rájuk jellemző. Hanga Ádám visszatérése sokat lendített a játékon, közel egy hónapon át voltak veretlenek a Maccabi elleni zakóig. Izraelben esélyük sem volt, mert a hazaiaknak aznap szinte minden beesett, de a védekezésükről is érdemes megemlékezni, amivel szemben szenvedtek a katalánok. A Palauban viszont október óta nagyon stabil a Barca, két rangadón kaptak ki mindössze, de akkoriban még közel sem voltak ilyen formában. Defenzív és offenzív lepattanókat tekintve a szűkebb elitben vannak, védekezésük jók, periméterről lehet őket csak szétdobni. 

Ribas Pau (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Mi történt a CSKA-val? Sebezhetőek. Mintha kicsit alábbhagyott volna a lendület, Maccabitól kikaptak, de a Bayern ellenében sem remekeltek, utolsó negyedik szoros volt a mérkőzés. Idegenben idén szenvednek, komolyabb ellenfelekkel szemben mostanság nem jönnek a magabiztos sikerek. Cory Higgins játéka kérdéses. Will Clyburn döntő faktor lehet, mert rajta védekezik majd Hanga Ádám, rossz matchup ez mindkettőjük számára. Pau Ribasra is fontos feladat hárul, Nando de Colót kell limitálnia. A hazaiak győzelméhez fegyelmezett védekezés kell, erőltetni a palánk alatti játékot és betörésekre kényszeríteni a vendégeket. Hárompontosok tekintetében ugyanis kiváló a CSKA, illetve egy pörgős meccs is nekik kedvezne. 

Khimki Moscow - Bayern Munich

Alexey Shved távollétében is vannak fellángolásai a moszkvai klubnak, de összességében nincsen igazi vezére a Khimkinek. Ez főleg a végjátékokban üt vissza, Anadolu otthonában emiatt vereség lett a vége a szoros találkozónak. Shved sérülése rávilágított, hogy valami újítás kell a csapat számára, vezetőség úgy döntött, hogy visszahívják az egykori sikerkovácsot, Rimas Kurtinaitist. A litván edző öt éven át volt a Khimki trénere, EuroCup sikerre vezette őket, aranykorát élte akkoriban a klub. Kurtinaitis visszatérése lökést adhat a csapatnak, viszont ott az érem másik oldala, a sérülések. Shved mellett Anthony Gill is a maródiak listáján, hiába lépett elő vezérré Jordan Mickey, ez önmagában kevés lesz a németekkel szemben is. 

Mivel Shved és Gill minimum 3 hetet hagy még ki, ezért az orosz csapatnak minden lehetőséget meg kell ragadnia, ha idén is rájátszásba szeretnének kerülni. A németek viszont fokozatosan lendültek formában, vannak még hullámvölgyek, de a játék kezd körvonalazódni. Azért náluk sincsen minden rendben, hiszen Vladimir Lucic és Maodo Lo is sérüléssel bajlódik. Játékuk kérdéses, Devin Booker továbbra sem bevethető. Szoros mérkőzésre van kilátás, ahol az dönthet, ki uralja majd a palánk alatti területet, mivel középtávolról és triplavonalról egyik klub sem remekel. Talán utóbbiban előrébb járnak a németek, de sok múlik majd Koponen formáján, illetve Derrick Williams hatékonyságán. 

Borítókép: Cory Higgins (Fotó: Pukhov K / Shutterstock.com)

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Euroliga Tipp

    Bayern Munich +5,5 pont
    1.61 Bet365Hozzászólások 1

User ID: 15405

User ID: 15405

  • 2019 jan 24. 09:05

Gill legutóbb játszott már, de meg nem mondom így hirtelen, hogy 1 vagy 2 hete volt-e. Újra lesérült?


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 53.44 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

  • Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 19. 12:31
Euroliga: Folytatódik tovább a csoda?

Mire megy Shane Larkin az oroszokkal szemben? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 10:18
Euroliga: Az igazság pillanata

Egy török döntős már biztosan lesz, de vajon sikerül-e a címvédés a spanyol sztárcsapatnak? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 25. 10:27
Euroliga: Ennél jóval több kell!

A Barcelona a kiesés szélére sodródott, győzniük kell hazai pályán! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek