Euroliga: Meglepetésre készülnek a törökök

Nagy Bence
2018 okt 31. 18:08
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga Olimpia Milano

Az Anadolu a rivális Fenerbahce után most Olaszországban nyerne. A Real Madrid eddig remek, de most már jönnek a komolyabb ellenfelek, akikkel szemben már a maximumhoz közeli teljesítmény szükségeltetik. 

Zalgiris Kaunas - Real Madrid

Nem rázta meg Luka Doncic távozása a Real Madridot. Facundo Campazzo lépett előre, kiválóan játszik, ahogyan sokat fejlődött a palánk alatti szekció is. Walter Tavares egy fal, gyakorlatilag áthatolhatatlan a gyűrű közelében. Ő lett október legértékesebb játékosa, nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy a címvédő sorra nyerje a mérkőzéseket. Az is igaz, hogy a Milanót leszámítva nem volt komolyabb ellenfelük, Zalgiris lehet az első kapaszkodó a tényleges formájukhoz. 

Nehéz kiigazodni a litvánokon. Kétszer kikaptak otthon, de idegenben megverték az Anadolut és a Panathinaikost. Most akkor melyik az igazi arcuk? Induljunk ki a görögök elleni sikerből. Ott sok esetben a palánk alatti fizikális játékra építettek és az egy az egy elleni megoldásokra. Fő profil a Davies irányába történő bepasszok voltak, majd az "amerikai úgyis megoldja" alapon. Ez meg is történt, alig hibázott Davies, de Tavares ellenében ezeket nem lehet megcsinálni. A madridi magasember le fogja őt vadászni. 

A meccsen elsősorban palánk alatti csatára van kilátás, de jöhet egy madridi triplaáradat. Megfigyelhető volt, hogy a Zalgiris nem védi jól a perimétert, elváltások történnek védekezésben, üres triplákat engedélyezve a Pana játékosainak. Közel 3x annyi hármast dobhatott emiatt a görög csapat, de a hatékonyságuk borzasztó volt. A Real Madridnál viszont Rudy Fernandez, Fabien Causeur, Anthony Randolph és Facundo Campazzo is 50% feletti triplázó, de Jeffery Taylor triplái is ülnek, igaz ő kevésszer próbálkozik. Ha ezt a dobóformát tudják tartani, akkor simán túldobhatják a hazaiakat (1.44).  

Olimpia Milano - Anadolu Efes

Nem sokan hitték, de az Anadolu Efes felállt a padlóról. Tavalyi borzalmas teljesítményt valahogy javítaniuk kell, ennek fényében alakították át a keretet nyáron. Az összecsiszolódás fázisa lassan ment, de a Fenerbahce elleni török derbin történő fordítás (-16-ról jöttek vissza) hatalmas lökést adhat nekik. Beaubois átmentette jó formáját Spanyolországból, legutóbb épp az ő második félidős teljesítménye kellett a sikerhez. Periméteren erősek, jól tripláznak (mezőnyből egyedüliként 50% feletti mutatóval rendelkeznek). 

Az olaszok közel sem ilyen hatékonyak a vonalon túlról, viszont ők a palánk alatt dominálnak, ami nem mondható el a vendégekről. Érdekes mérkőzésre van kilátás, mert mindkét fél másban erős. Az olaszok játéka akkor működhet, ha a törökök sokat hibáznak majd és az ebből begyűjtött lepattanók után gyors támadásokat tudnak vezetni. Az Anadolu akkor nyerhet, ha ülnek a kinti dobások, festékben limitálni tudják a hazaiakat. Szorosabb mérkőzést várok, vendég hendi nem rossz elképzelés. 

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 14.72 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 19. 12:31
Euroliga: Folytatódik tovább a csoda?

Mire megy Shane Larkin az oroszokkal szemben? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 10:18
Euroliga: Az igazság pillanata

Egy török döntős már biztosan lesz, de vajon sikerül-e a címvédés a spanyol sztárcsapatnak? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 25. 10:27
Euroliga: Ennél jóval több kell!

A Barcelona a kiesés szélére sodródott, győzniük kell hazai pályán! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek