Euroliga: Meglepetésre készülnek a törökök

Nagy Bence
2018 okt 31. 18:08
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga Olimpia Milano

Az Anadolu a rivális Fenerbahce után most Olaszországban nyerne. A Real Madrid eddig remek, de most már jönnek a komolyabb ellenfelek, akikkel szemben már a maximumhoz közeli teljesítmény szükségeltetik. 

Zalgiris Kaunas - Real Madrid

Nem rázta meg Luka Doncic távozása a Real Madridot. Facundo Campazzo lépett előre, kiválóan játszik, ahogyan sokat fejlődött a palánk alatti szekció is. Walter Tavares egy fal, gyakorlatilag áthatolhatatlan a gyűrű közelében. Ő lett október legértékesebb játékosa, nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy a címvédő sorra nyerje a mérkőzéseket. Az is igaz, hogy a Milanót leszámítva nem volt komolyabb ellenfelük, Zalgiris lehet az első kapaszkodó a tényleges formájukhoz. 

Nehéz kiigazodni a litvánokon. Kétszer kikaptak otthon, de idegenben megverték az Anadolut és a Panathinaikost. Most akkor melyik az igazi arcuk? Induljunk ki a görögök elleni sikerből. Ott sok esetben a palánk alatti fizikális játékra építettek és az egy az egy elleni megoldásokra. Fő profil a Davies irányába történő bepasszok voltak, majd az "amerikai úgyis megoldja" alapon. Ez meg is történt, alig hibázott Davies, de Tavares ellenében ezeket nem lehet megcsinálni. A madridi magasember le fogja őt vadászni. 

A meccsen elsősorban palánk alatti csatára van kilátás, de jöhet egy madridi triplaáradat. Megfigyelhető volt, hogy a Zalgiris nem védi jól a perimétert, elváltások történnek védekezésben, üres triplákat engedélyezve a Pana játékosainak. Közel 3x annyi hármast dobhatott emiatt a görög csapat, de a hatékonyságuk borzasztó volt. A Real Madridnál viszont Rudy Fernandez, Fabien Causeur, Anthony Randolph és Facundo Campazzo is 50% feletti triplázó, de Jeffery Taylor triplái is ülnek, igaz ő kevésszer próbálkozik. Ha ezt a dobóformát tudják tartani, akkor simán túldobhatják a hazaiakat (1.44).  

Olimpia Milano - Anadolu Efes

Nem sokan hitték, de az Anadolu Efes felállt a padlóról. Tavalyi borzalmas teljesítményt valahogy javítaniuk kell, ennek fényében alakították át a keretet nyáron. Az összecsiszolódás fázisa lassan ment, de a Fenerbahce elleni török derbin történő fordítás (-16-ról jöttek vissza) hatalmas lökést adhat nekik. Beaubois átmentette jó formáját Spanyolországból, legutóbb épp az ő második félidős teljesítménye kellett a sikerhez. Periméteren erősek, jól tripláznak (mezőnyből egyedüliként 50% feletti mutatóval rendelkeznek). 

Az olaszok közel sem ilyen hatékonyak a vonalon túlról, viszont ők a palánk alatt dominálnak, ami nem mondható el a vendégekről. Érdekes mérkőzésre van kilátás, mert mindkét fél másban erős. Az olaszok játéka akkor működhet, ha a törökök sokat hibáznak majd és az ebből begyűjtött lepattanók után gyors támadásokat tudnak vezetni. Az Anadolu akkor nyerhet, ha ülnek a kinti dobások, festékben limitálni tudják a hazaiakat. Szorosabb mérkőzést várok, vendég hendi nem rossz elképzelés. 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -17.10 %

november

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Ma, 15:08
Euroliga: Izgalmas is lehet

Kellemes meglepetés idén az Olimpia Milano. Mire lesz képesek a Baskonia ellenében? A Barca képes nyerni Görögországban is? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 14. 02:25
Euroliga: Egyoldalú rangadó?

Az Olympiacos egyelőre árnyéka önmagának, de most bizonyítási lehetőséget kapnak a Fenerbahce ellen. Élnek vajon vele? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 14. 01:53
Euroliga: Folytatja jó sorozatát a Panathinaikos?

Érdemes-e bízni a Barcelonában? Főleg úgy, hogy nem is a Palauban játszanak? És a Panathinaikos? Mi lesz velük Törökországban? [url=https://www.sportfogadas.org/elozetesek/euroliga-folytatja-jo-sorozatat-a-pan

Kapcsolódó cikkek