Euroliga: Meglephetik a Real Madridot

Nagy Bence
2018 dec 5. 14:55
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid fenerbahce Euroliga Panathinaikos

A végső győzelemre is esélyes két csapat lép pályára péntek. Real Madrid Törökországba, míg a Fenerbahce Görögországba látogat. 

Anadolu Efes - Real Madrid

Kevesen számítottak rá, hogy ennyire jó lesz az Anadolu. Igazi csapatként funkcionálnak, nincsen egy-két kiemelkedő teljesítmény, mindig más és más játékos a jó. Tavalyi botrányos teljesítmény már a múlté, közvetlen az élmezőnyhöz tartoznak, beváltak az új igazolások. Beaubois nagy upgrade volt periméteren, szórja a hármasokat, de ugyanez igaz Simonra és Micicre is. Nem hiába a leghatékonyabb a triplavonalon túlról az Efes.

Beaubois Rodrigue (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A Real Madrid tehát nem balanszírozhat arra, hogy majd túldobja a török riválisát, mert ilyen kerettel simán megállja a helyét az Anadolu. Alapjáraton egy sok pontot hozó és pörgős mérkőzés várható, ami a forduló legjobbja lehet (nem hiába van 172,5 pontos határ a dobott pontokra 1.91-ért, az over megérheti). Az dönthet, hogy melyik csapat tudja jobban rendbe rakni a védekezését. Tavares miatt elsőre a vendégeket mondanánk, de a hazaiak is képesek 60-70 pont környékén tartani a riválisokat (Panathinaikos 62 pont). Győztes kiléte szempontjából a bátrabbaknak érdemes az Efes sikerbe fektetni (2.38). 

Panathinaikos - Fenerbahce

A forduló rangadóját rendezik Görögországban, ahol a hazaiaknak egy komoly hullámvölgyből kéne kijönniük. A Pana még épp a rájátszást jelentő nyolcadik helyen tanyázik, de ez a három idegenbeli vereség két hét alatt kicsit megfogta őket. A leglátványosabb a legutóbbi moszkvai volt, amikor a görögök periméterét kivették a játékból (elsősorban Calathes volt nagyon gyenge). Shved nélkül is oktatott a Khimki, ami nem éppen biztató előjel a Fenerbahce sztárjaival szemben. 

Hazai pályán más a helyzet, akkor felszívják magukat a görögök, csak a Zalgiris tudta őket hosszabbításban legyőzni. A Fenernek fel kell kötnie a gatyáját, mert otthonuktól távol többször is rezgett a léc. Még ha nem is tartozik az élmezőnybe ráemelt triplák vagy lepattanók tekintetében a török csapat, idegenben egészen jók ezen mutatókban. A Barcelona volt a szenvedő alanya ennek, Panának is figyelnie kell rá, mert ha újból kikapcsolják a periméterüket, akkor jöhet megint egy meglepően magabiztosan Fenerbahce siker (2.10).

Számlanyitási ajánlat

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.80 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Számlanyitási ajánlat

  • Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2018 dec 5. 14:55
Euroliga: Meglephetik a Real Madridot

Képes lesz-e a Real Madrid a kisebb megingás után talpra állni a feljavuló Anadolu ellenében? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 dec 4. 18:02
Euroliga: Feltámadt a Khimki

Csütörtök öt mérkőzést rendeznek az Euroligában, mi a Khimki németországi vendégjátékával foglalkozunk. 

 Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 26. 17:52
Euroliga: Összecsapnak a legjobbak

Sokáig veretlen volt a Real Madrid és a CSKA, majd jött két váratlan fiaskó, ami után egymás ellen javítanának! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek