Euroliga: Mire megy Moszkvában a Milano?

Nagy Bence
2019 nov 12. 22:38
Szólj hozzá!

Kosárlabda Euroliga Olimpia Milano Khimki Moscow

Két olyan klub találkozója lesz ez Moszkvában, akik sokat várnak maguktól, minimum a négyesdöntőbe kerülést célozták meg!

Khimki - Olimpia Milano

Mióta visszatértek a sérüléssel bajlódó játékosok az Olimpia Milánóba, szárnyal Ettora Messina alakulata. Nagyon mély kerettel dolgozhat az olasz szakember, érezhető, ahogyan folyamatosan fejlődik az Olimpia, Messina kihozhatja belőlük a maximumot. Azt a luxust is megengedheti magának az olasz sztárcsapat, hogy Mack, Nedovic, Cinciarini, Della Valle és Mack is a padról érkezzen, miközben Scola vagy épp Sergio Rodriguez a pályán szórja a pontokat. 

Legutóbb a Baskoniát verték el, harmadik negyedig hullámzó volt a találkozó, ekkor érkezett a padról Della Valle, aki az utolsó negyedben le is zárta a találkozót, szórta a pontokat. A friss erővel képtelen volt tartani a lépést a baszk csapat, ahogyan a triplákat sem tudták megfelelően levédeni. Ami megmutatja Ettore Messina csapatának mentális erejét, hogy 95%-kal (!!) büntetőztek csapatszinten, de már a Barcelona elleni meccsükön is 85% fölé jutottak. A játékosaik koncentráltak, nem jönnek zavarba a nyomás alatt sem. 

Micov Vladimir (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A Khimki előtt volt pár komoly próbatétel, de mindössze csak kétszer kaptak ki, azok is vállalható vereségek voltak. Rengeteg opcióval rendelkezik támadójáték terén az orosz gárda, most már nem csak Shved körül forog a világ, ha neki nem megy, akkor ott van Booker (aki a Zenit ellen döntött a második félidőben), Timma (aki hárompontosok révén életveszélyes), Gill, Jerebko vagy épp Monia. Nagyon mély rotációjuk van.

A Milano hiába van jó formában, idegenben azért még nem hová fejlődni. Szorosabb meccseket produkálnak, ott azért közel sem olyan magabiztosak, mint hazai környezetben. Moszkvába nem nyerni járnak a csapatok, Khimki érvényesíti a papírformát, ugyanakkor az olaszok képesek lehetnek egy szorosabb találkozóra. Messina alkalmas rá, hogy kritikus helyzetben is jó döntéseket hozzon és okos cserékkel adjon új lendületet a csapatának, ahogyan tette azt a baszkok ellen is. 

Borítókép: Gudaitis Arturas (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Európai labdarúgás bónusz

Akár 70% bónusz válogatott ligákra tett gyűjtőkön a bet365-nél. Csak új és jogosult ügyfelek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 3.91 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai labdarúgás bónusz

  • Akár 70% bónusz válogatott ligákra tett gyűjtőkön a bet365-nél. Csak új és jogosult ügyfelek.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2019 dec 5. 17:59
Euroliga: Görög csata

Az a bizonyos görög derbi, ahol bármi megtörténhet! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 nov 28. 18:48
SPF Előzetes hozzászólt
2019 nov 21. 23:49
Euroliga: Meglepetés a láthatáron

Tényleg szenzáció lenne a Fenerbahce újabb veresége? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek