Euroliga: Mire megy Moszkvában a Milano?

Bence
1 tipp
2019 nov 12. 22:38
Szólj hozzá!

Kosárlabda Euroliga Olimpia Milano Khimki Moscow

Két olyan klub találkozója lesz ez Moszkvában, akik sokat várnak maguktól, minimum a négyesdöntőbe kerülést célozták meg!

Khimki - Olimpia Milano

Mióta visszatértek a sérüléssel bajlódó játékosok az Olimpia Milánóba, szárnyal Ettora Messina alakulata. Nagyon mély kerettel dolgozhat az olasz szakember, érezhető, ahogyan folyamatosan fejlődik az Olimpia, Messina kihozhatja belőlük a maximumot. Azt a luxust is megengedheti magának az olasz sztárcsapat, hogy Mack, Nedovic, Cinciarini, Della Valle és Mack is a padról érkezzen, miközben Scola vagy épp Sergio Rodriguez a pályán szórja a pontokat. 

Legutóbb a Baskoniát verték el, harmadik negyedig hullámzó volt a találkozó, ekkor érkezett a padról Della Valle, aki az utolsó negyedben le is zárta a találkozót, szórta a pontokat. A friss erővel képtelen volt tartani a lépést a baszk csapat, ahogyan a triplákat sem tudták megfelelően levédeni. Ami megmutatja Ettore Messina csapatának mentális erejét, hogy 95%-kal (!!) büntetőztek csapatszinten, de már a Barcelona elleni meccsükön is 85% fölé jutottak. A játékosaik koncentráltak, nem jönnek zavarba a nyomás alatt sem. 

Micov Vladimir (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A Khimki előtt volt pár komoly próbatétel, de mindössze csak kétszer kaptak ki, azok is vállalható vereségek voltak. Rengeteg opcióval rendelkezik támadójáték terén az orosz gárda, most már nem csak Shved körül forog a világ, ha neki nem megy, akkor ott van Booker (aki a Zenit ellen döntött a második félidőben), Timma (aki hárompontosok révén életveszélyes), Gill, Jerebko vagy épp Monia. Nagyon mély rotációjuk van.

A Milano hiába van jó formában, idegenben azért még nem hová fejlődni. Szorosabb meccseket produkálnak, ott azért közel sem olyan magabiztosak, mint hazai környezetben. Moszkvába nem nyerni járnak a csapatok, Khimki érvényesíti a papírformát, ugyanakkor az olaszok képesek lehetnek egy szorosabb találkozóra. Messina alkalmas rá, hogy kritikus helyzetben is jó döntéseket hozzon és okos cserékkel adjon új lendületet a csapatának, ahogyan tette azt a baszkok ellen is. 

Borítókép: Gudaitis Arturas (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Nézzen sportot élőben

Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • BC Khimki Moscow - AX Armani Exchange Olimpia Milano Tipp

    Milano +6,5 pont
    1.62 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -7.50 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Nézzen sportot élőben

  • Nézzen labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és más sportokat élőben mobilján, táblagépén vagy számítógépen. Csak fel kell töltenie a számláját vagy le kellett adnia egy fogadást az elmúlt 24 órában.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 10. 15:47
Euroliga: A rájátszás a tét

Fontos mérkőzés következik a Fenerbahce és a Panathinaikos számára.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 8. 17:31
SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 5. 18:10
Euroliga: Ki kell használni a lehetőséget

Talpra tud állni az Anadolu, vagy jöhet egy újabb vereség? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek