Euroliga: Nézők nélkül könnyebb (Elhalasztva!)

Bence
2020 márc 7. 18:50
2 hozzászólás

Kosárlabda Euroliga Olympiakos Olimpia Milano

A nemzetközi helyzet fokozódik, Olaszország számít a koronavírus európai gócpontjának. Hatással lehet ez az Euroligára is?

A mérkőzést elhalasztották!

Olimpia Milano - Olympiacos

Idegenben továbbra is az Euroliga legrosszabb csapatai közé tartozik az Olympiacos. Hiába a megerősített keret, hiába a pihentetés (nincsen bajnoki terhelés, kevesebb meccset kell játszaniuk), képtelenek ebből profitálni. Nekik kéne a legjobban pörögniük a rájátszáshoz közeledve, hiszen a többi csapat 25-30 meccsel már többet játszott idén, dupla fordulóban két meccset hozni kellett volna, még akkor is, ha két rangadóról beszélünk. 

Az Olympiacos ugyanis hiába nyerte meg a Panathinaikos elleni derbit, kikaptak Törökországban az Anadolutól. Mindössze az első negyedig tudták tartani a lépést a törökökkel, utána Shane Larkin teljesen szétszedte őket. Az amerikai légiós 40 pontot (!!) dobott, képtelenség volt limitálni őt. Hiába érkezett McKissic, most ő is teljes csődöt mondott, ahogyan a többiek is. A perimétert nem védte rendesen a görög csapat, de ami ennél is fájóbb, hogy nem dobtak rosszul.

Erre építhetnek Milánóban, ahol "nem látja majd senki", ahogyan játszanak, talán lekerül róluk az a bizonyos teher. Idegenbeli teljesítményük alapján a mezőny végefelé kullognak, emiatt is érdekes, hogy a CSZKA-t legyőzték Moszkvában. Erre a 80 pont körüli teljesítményre képesek, ami talán elég lehet az Olimpia ellen, akik közel egy hónapos kényszünetre vonultak a bajnoki mérkőzéseket tekintve a koronavírus miatt. Utóbbi, hatással lehet erre a találkozóra is, ugyanis a zártkapus megoldás nem feltétlen a hazaiaknak kedvez. 

Nikola Milutinov (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)

Mi a helyzet Milánóban? Elhalasztották újból a bajnoki fordulót, pedig a hétvége előtt úgy volt, hogy végre folytatódhat tovább az olasz liga. A koronavírus miatt viszont rendkívüli intézkedéseket vezettek be. Kérdéses, hogy a bajnokság felfüggesztése nem lesz hatással az Olimpia Milano csütörtöki meccsére. Az olasz kormány ugyanis olyan intézkedéseket hozott, amivel korlátozza az ilyen jellegű eseményeket megrendezését. 

Szó lehet róla, hogy semleges pályán rendezzék meg a találkozót, de ahhoz el kell utaznia Milánóból a csapatban, ami jelenleg szintén nem megoldható. Egy biztos, hogy a játékosok és a csapat sem viseli jól a kialakult helyzetet, mérkőzéseik maradnak el, mióta elkezdődött Olaszországban is a járvány, mindössze egy meccset tudtak nyerni a négyből az Euroligában. Ha meg is tartják a mérkőzést, óriási esély nyílik az Olympiacos számára. Egyelőre a szorzókat csak pár irodánál kaphatunk a mérkőzésre, ott 2.00 felett mérik a görögök sikerét. 

Cikkünk frissülni fog a következő napokban az aktuális helyzettel!

Borítókép: Luis Scola (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások 2

Őrült Király

Őrült Király

  • 2020 márc 10. 10:14

Most akkor lesz egyáltalán meccs?

Pozzato

Pozzato

  • 2020 márc 11. 14:24

Őrült Király: Elvileg a nemzetközi kupameccseket megrendezik az országban, sem a foci (BL és EL), sem a kosárlabda (Euroliga) nem marad el.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -38.50 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

  • Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 10. 15:47
Euroliga: A rájátszás a tét

Fontos mérkőzés következik a Fenerbahce és a Panathinaikos számára.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 8. 17:31
SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 5. 18:10
Euroliga: Ki kell használni a lehetőséget

Talpra tud állni az Anadolu, vagy jöhet egy újabb vereség? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek