Euroliga: Oda a török csoda?

Nagy Bence
2019 jan 2. 18:52
Szólj hozzá!

Kosárlabda Euroliga Anadolu Efes Maccabi Tel Aviv

A címvédőhöz a Maccabi Tel Aviv látogat, szinte biztos a hazai siker, de Johnny O'Bryant talán megakadályozhatja a spanyolok elképzelését. Az Anadolu egy gyengébb periódus után újból rangadót nyerne. 

Real Madrid - Maccabi Tel Aviv

Johnny O'Bryant élete mérkőzését játszotta az Olimpia Milánóval szemben. Az a győzelem nagy lökést adhatott az izraeli klubnak, ugyanakkor idegenben teljesen súlytalanok. Pedig jó pár statisztikai mutatóban az élmezőnyhöz tartoznak, de nem tartozik ezek közé a dobások hatékonysága és a szerzett pontok sem. A labda nem jár a játékosok között, döcögnek a támadások, hiába védekeznek a palánk közelében jól, periméterről szétdobják őket. 

Kane DeAndre (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

A Real Madrid épp ebben számít etalonnak. Rengeteg hármassal próbálkoznak, amiből óhatatlan, ha beesik 8-10 trojka. A riválisok ezzel nem sokat tudnak kezdeni. Hatékonyság szempontjából nem a legjobbak, de ez a Maccabival szemben aligha fog számítani. Szimplán erőből megoldják a találkozót. A Maccabinak a palánk alatt kell keményen védekezni, periméteren pedig limitálni a kísérleteket. Ha ez nem valósul meg, akkor jöhet a sok pont .

Anadolu Efes - Bayern Munich

Nagy valószínűséggel Tuncay Ozilhan elnök sem gondolta, hogy a nyári játékosmozgásból ilyen kedvezően jön ki az Anadolu. Ergin Ataman összerakta a keretet, jól építette be a Baskoniától érkezőket és kiválóan rajtoltak. Decemberben jött a fekete leves, sorban kaptak ki a rangadókon, ahol bebizonyosodott, hogy hiába a megerősített keret, még mindig messze vannak Európa krémjétől. Összességében nincsen nagy probléma a teljesítményükkel, mert a CSKA Moscow vagy a Real Madrid ellenében is partiban voltak. Lepattanók terén élen jártak, ahogyan a labda is kiválóan járt a játékosok között, rendre 20 gólpassz környékén voltak. Mezőnyből és a triplavonal mögül is hatékonyak voltak, alapjáraton ez az Anadolu rendben van. Annyi történt csak, hogy a legjobbakkal nem bírtak. 

A törökök jelenlegi teljesítménye elég kell, hogy legyen a németekkel szemben. A Bayern ugyan elkezdte nyerni a találkozókat, jobb periódusban vannak, Derrick Williams is magára talált. A németeknél a nagy problémát a lepattanózás jelentheti, melyben jelenleg nem járnak az élmezőnyben. Mivel az Efes sokat próbálkozik mezőnyből, ezért egy esetleges rossz dobószéria esetén sem kell kétségbe esniük (hazai győzelem (1.30).

Borítókép: Larkin Shane (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

bet365 Játékok: Akár 15.000 Ft Új játékos bónusz

100% bónusz akár 15.000 Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Real Madrid - Maccabi Tel Aviv: 165,5 pont felett
    1.90 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 0.00 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

bet365 Játékok: Akár 15.000 Ft Új játékos bónusz

  • 100% bónusz akár 15.000 Ft értékben.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 19. 12:31
Euroliga: Folytatódik tovább a csoda?

Mire megy Shane Larkin az oroszokkal szemben? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 10:18
Euroliga: Az igazság pillanata

Egy török döntős már biztosan lesz, de vajon sikerül-e a címvédés a spanyol sztárcsapatnak? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 25. 10:27
Euroliga: Ennél jóval több kell!

A Barcelona a kiesés szélére sodródott, győzniük kell hazai pályán! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek