Euroliga: Oda a török csoda?

Nagy Bence
2019 jan 2. 18:52
Szólj hozzá!

Kosárlabda Euroliga Anadolu Efes Maccabi Tel Aviv

A címvédőhöz a Maccabi Tel Aviv látogat, szinte biztos a hazai siker, de Johnny O'Bryant talán megakadályozhatja a spanyolok elképzelését. Az Anadolu egy gyengébb periódus után újból rangadót nyerne. 

Real Madrid - Maccabi Tel Aviv

Johnny O'Bryant élete mérkőzését játszotta az Olimpia Milánóval szemben. Az a győzelem nagy lökést adhatott az izraeli klubnak, ugyanakkor idegenben teljesen súlytalanok. Pedig jó pár statisztikai mutatóban az élmezőnyhöz tartoznak, de nem tartozik ezek közé a dobások hatékonysága és a szerzett pontok sem. A labda nem jár a játékosok között, döcögnek a támadások, hiába védekeznek a palánk közelében jól, periméterről szétdobják őket. 

Kane DeAndre (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

A Real Madrid épp ebben számít etalonnak. Rengeteg hármassal próbálkoznak, amiből óhatatlan, ha beesik 8-10 trojka. A riválisok ezzel nem sokat tudnak kezdeni. Hatékonyság szempontjából nem a legjobbak, de ez a Maccabival szemben aligha fog számítani. Szimplán erőből megoldják a találkozót. A Maccabinak a palánk alatt kell keményen védekezni, periméteren pedig limitálni a kísérleteket. Ha ez nem valósul meg, akkor jöhet a sok pont .

Anadolu Efes - Bayern Munich

Nagy valószínűséggel Tuncay Ozilhan elnök sem gondolta, hogy a nyári játékosmozgásból ilyen kedvezően jön ki az Anadolu. Ergin Ataman összerakta a keretet, jól építette be a Baskoniától érkezőket és kiválóan rajtoltak. Decemberben jött a fekete leves, sorban kaptak ki a rangadókon, ahol bebizonyosodott, hogy hiába a megerősített keret, még mindig messze vannak Európa krémjétől. Összességében nincsen nagy probléma a teljesítményükkel, mert a CSKA Moscow vagy a Real Madrid ellenében is partiban voltak. Lepattanók terén élen jártak, ahogyan a labda is kiválóan járt a játékosok között, rendre 20 gólpassz környékén voltak. Mezőnyből és a triplavonal mögül is hatékonyak voltak, alapjáraton ez az Anadolu rendben van. Annyi történt csak, hogy a legjobbakkal nem bírtak. 

A törökök jelenlegi teljesítménye elég kell, hogy legyen a németekkel szemben. A Bayern ugyan elkezdte nyerni a találkozókat, jobb periódusban vannak, Derrick Williams is magára talált. A németeknél a nagy problémát a lepattanózás jelentheti, melyben jelenleg nem járnak az élmezőnyben. Mivel az Efes sokat próbálkozik mezőnyből, ezért egy esetleges rossz dobószéria esetén sem kell kétségbe esniük (hazai győzelem (1.30).

Európai kosárlabda bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Real Madrid - Maccabi Tel Aviv: 165,5 pont felett
    1.90 Bet365Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 29.06 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Európai kosárlabda bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 12:31
Euroliga: Folytatódik tovább a csoda?

Mire megy Shane Larkin az oroszokkal szemben? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 10:18
Euroliga: Az igazság pillanata

Egy török döntős már biztosan lesz, de vajon sikerül-e a címvédés a spanyol sztárcsapatnak? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 25. 10:27
Euroliga: Ennél jóval több kell!

A Barcelona a kiesés szélére sodródott, győzniük kell hazai pályán! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek