Euroliga: Összecsapnak a legjobbak

Nagy Bence
2018 nov 26. 17:52
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga CSKA Moscow

Már senki sem veretlen az Euroligában, miután nagy meglepetésre a CSKA és a Real Madrid is kikapott a legutóbbi játéknapon. Ideje javítaniuk, de vajon melyiküknek sikerül?

Real Madrid - CSKA Moscow

Két vereség, melyből az egyik egy csodával ér fel, de az Olympiacos győzelmét sem várták túl sokan a Real Madrid ellenében. A spanyolokat ez annyira megtörte, hogy egy méretes zakóba szaladtak bele Barcelonában. Hanga Ádám főszereplésével nyert viszonylag simán a katalán csapat, Sergio Llull hiányzását megint nem bírta el a királyi gárda. Periméteren rosszul védekeztek és Campazzo, illetve Randolph gyengébb teljesítménye rányomta bélyegét a játékukra. 

A triplák levédekezése a moszkvai szupercsapatnak is gondot okozott a Buducnost ellenében. Hiába kezdtek nagy elánnal Clyburnék, annyira jól dobott kintről a montenegrói csapat (már megint), hogy ezzel nem bírtak. Nando de Colo hozta a szokásos minőségi játékot, de a többiek nem igen tudtak hozzá felnőni. 

Clyburn Will (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Mondhatnánk, hogy ennél több kell tőlük Madridban, de ez igaz a hazaiakra is. A spanyol lapok egyelőre nem írnak Sergio Llull helyzetéről, hogy játszhat-e az Euroligában, de most hatalmas szükség lenne rá. A fegyelmezett védekezés ellen nem tud mit tenni Campazzo, ez bebizonyosodott az Oympiacos és a Barcelona ellen is. Ilyenkor hiányzik azaz egyéni villanás, amire tavaly Doncic vagy előtte Llull meghúzott. 

A CSKA képes jól védekezni, de ebből idén még sokat nem láttunk. Palánk alatt spanyol dominancia várható, de a periméteren dőlhet el a mérkőzés. Mindkét gárda jól triplázik, azonban jelen helyzetben ez inkább az oroszok fegyvere lehet. Meglepő módon az irodák a hazaiakat tekintik favoritnak, úgy látszik, hogy az a montenegrói vereség nagyon is befolyásoló mindenki számára. Kiegyenlített találkozót várok, érdemes inkább a moszkvai hendi felé tendálni (+3,5 pont 1.95).

Parlay bónusz

Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.13 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Parlay bónusz

  • Nyerjen akár 50%-kal többet gyűjtőivel. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

Greipel hozzászólt
2019 márc 15. 20:02
Másfél hét stresszes, de maximálisan odafigyelő munkáját egy pillanat előtt rombadönti egy fél perc alatt leadott 7 pontos előny másfél perccel a vége előtt és egy majdnem dudaszós bekapott tripla kb 11 méterről úgy, hogy 0,3 mp marad hátra...
SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 8. 09:40
Euroliga: Döntőnek beillő mérkőzés

Képes lehet a Real Madrid megszorongatni a CSKA csapatát? A Panathinaikos pedig a legutóbbi forduló után újra egy török csapatot szeretne legyőzni.  Olvasd tov
SPF Előzetes hozzászólt
2019 jan 31. 11:22
Euroliga: Nem egyértelmű esélyesek

Az Anadolu folytatná tovább jó sorozatát, ezzel keserítve a Panathinaikos híveket.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek