Euroliga: Összecsapnak a legjobbak

Nagy Bence
2018 nov 26. 17:52
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga CSZKA Moszkva

Már senki sem veretlen az Euroligában, miután nagy meglepetésre a CSKA és a Real Madrid is kikapott a legutóbbi játéknapon. Ideje javítaniuk, de vajon melyiküknek sikerül?

Real Madrid - CSKA Moscow

Két vereség, melyből az egyik egy csodával ér fel, de az Olympiacos győzelmét sem várták túl sokan a Real Madrid ellenében. A spanyolokat ez annyira megtörte, hogy egy méretes zakóba szaladtak bele Barcelonában. Hanga Ádám főszereplésével nyert viszonylag simán a katalán csapat, Sergio Llull hiányzását megint nem bírta el a királyi gárda. Periméteren rosszul védekeztek és Campazzo, illetve Randolph gyengébb teljesítménye rányomta bélyegét a játékukra. 

A triplák levédekezése a moszkvai szupercsapatnak is gondot okozott a Buducnost ellenében. Hiába kezdtek nagy elánnal Clyburnék, annyira jól dobott kintről a montenegrói csapat (már megint), hogy ezzel nem bírtak. Nando de Colo hozta a szokásos minőségi játékot, de a többiek nem igen tudtak hozzá felnőni. 

Clyburn Will (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Mondhatnánk, hogy ennél több kell tőlük Madridban, de ez igaz a hazaiakra is. A spanyol lapok egyelőre nem írnak Sergio Llull helyzetéről, hogy játszhat-e az Euroligában, de most hatalmas szükség lenne rá. A fegyelmezett védekezés ellen nem tud mit tenni Campazzo, ez bebizonyosodott az Oympiacos és a Barcelona ellen is. Ilyenkor hiányzik azaz egyéni villanás, amire tavaly Doncic vagy előtte Llull meghúzott. 

A CSKA képes jól védekezni, de ebből idén még sokat nem láttunk. Palánk alatt spanyol dominancia várható, de a periméteren dőlhet el a mérkőzés. Mindkét gárda jól triplázik, azonban jelen helyzetben ez inkább az oroszok fegyvere lehet. Meglepő módon az irodák a hazaiakat tekintik favoritnak, úgy látszik, hogy az a montenegrói vereség nagyon is befolyásoló mindenki számára. Kiegyenlített találkozót várok, érdemes inkább a moszkvai hendi felé tendálni (+3,5 pont 1.95).

Borítókép: Cory Higgins (Fotó: Pukhov K / Shutterstock.com)

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org




Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 26.32 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

1. gólszerző győztesre/helyre

  • Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org
 

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 19. 12:31
Euroliga: Folytatódik tovább a csoda?

Mire megy Shane Larkin az oroszokkal szemben? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 10:18
Euroliga: Az igazság pillanata

Egy török döntős már biztosan lesz, de vajon sikerül-e a címvédés a spanyol sztárcsapatnak? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 25. 10:27
Euroliga: Ennél jóval több kell!

A Barcelona a kiesés szélére sodródott, győzniük kell hazai pályán! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek