Euroliga: Papírforma derbik?

Nagy Bence
2018 nov 20. 22:24
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga Olympiakos

Favorithoz méltóan kezdett a Real Madrid. Görögországban látogatnak, ahol a hullámvasúton ülő Olympiacos lesz a következő ellenfél. Jöhet egy újabb madridi siker?

Olympiacos - Real Madrid

Nyáron azt gondolhattuk, hogy Luka Doncic távozásával gyengült a címvédő kerete, de joggal tévedtünk. A spanyol derbin (Gran Canaria) még Sergio Llull és Gustavo Ayon hiányát is elbírták, mindezt úgy, hogy Pablo Laso folyamatosan rotálta a csapatot. Talán ennek is volt köszönhető, hogy az első játékrész során kicsit fásult volt a címvédő. A két szlovén hiába szórt 10 pont felett, nem jöttek a triplák tőlük, pedig próbálkoztak rendesen. Llull játéka Görögországban is kérdéses, de nem kell félteni ezt a Madridot. Ha kell, szívósan és fegyelmezetten védekeznek, annyira magabiztosak, hogy nem fogja őket megtörni a pireuszi légkör sem. 

Mantzaris Vangelis (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Miben bízhat az Olympiacos? A hazai pályában annyira nem, mert a Fenerbahce és a Milano is megtréfálta őket, mentális előnyben sem, mert a rangadókon eddig gyengék voltak, esetleg a Bayern legyőzése adhat egy kis lökést. Szükség lesz a küzdeni tudásukra és arra, hogy a palánk alatt limitálják a spanyolokat. A Madridnál Tavares a szörny, aki mellett nehéz lesz feltenni a labdát, emiatt a hazaiaktól kell a jó triplázás. A spanyolok a triplák terén is előrébb járnak, bárkit képesek túldobni, rengeteget próbálkoznak, nem biztos, hogy ezt el fogja bírni a görögök védelme (periméterük a legtöbb hármast engedélyezi a riválisoknak). 

Spanouliséknak az kedvezne, ha ez egy küzdelmes és fizikálisan mérkőzés lenne, ők erre is fognak törekedni. A spanyoloknak a gyorsabb játék fekszik, nem fognak beleállni egy ilyen mérkőzésbe. Laso egyik jellemzője, hogy félidőben kiválóan tud taktikát váltani. Mélyebb a rotációja a hazaiknál, ráadásul rendre meccsben is tartja őket. Őszintén szólva, eléggé karcsú volt az az 1.82, amit először kínáltak a Real Madridra, aztán az irodák módosítottak. Most 2.20-nál jár az odds, ez már azért jobban tükrözi az esélyeket, ilyen határnál érdemes lehet egy pluszos vendég hendivel próbálkozni. 

1. gólszerző győztesre/helyre

Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Real Madrid +4,5 pont
    1.53 Bet365Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.13 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

1. gólszerző győztesre/helyre

  • Fogadjon a bet365 1. gólszerző Győztesre/Helyre piacán bármely mérkőzésen, és ha játékosa bármikor gólt szerez a mérkőzés folyamán, a bet365 fizet Önnek!

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

Greipel hozzászólt
2019 márc 15. 20:02
Másfél hét stresszes, de maximálisan odafigyelő munkáját egy pillanat előtt rombadönti egy fél perc alatt leadott 7 pontos előny másfél perccel a vége előtt és egy majdnem dudaszós bekapott tripla kb 11 méterről úgy, hogy 0,3 mp marad hátra...
SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 8. 09:40
Euroliga: Döntőnek beillő mérkőzés

Képes lehet a Real Madrid megszorongatni a CSKA csapatát? A Panathinaikos pedig a legutóbbi forduló után újra egy török csapatot szeretne legyőzni.  Olvasd tov
SPF Előzetes hozzászólt
2019 jan 31. 11:22
Euroliga: Nem egyértelmű esélyesek

Az Anadolu folytatná tovább jó sorozatát, ezzel keserítve a Panathinaikos híveket.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek