Euroliga: Remek alkalom

Nagy Bence
2020 jan 16. 09:59
Szólj hozzá!

Kosárlabda fc barcelona fenerbahce Euroliga

Megkezdte a felzárkózást a Fenerbahce? Kipukkadt a lufi a katalánoknál? Érdekes rangadóra van kilátás Törökországban szerda este. 

Fenerbahce - Barcelona

A Barcelona szempontjából talán a legrosszabb időpont ez, az isztambuli kiránduláshoz. Mindössze 10 fok van Törökország legnépesebb városában, ráadásul egyik kirakatcsapata a Fenerbahce, elkezdte nyerni a mérkőzéseket. November folyamán nem mertünk volna nagy tételben fogadni, hogy Zeljko Obradovic marad a gárda trénere, de Ali Koc türelmes elnök, tudta, hogy előbb vagy utóbb, de össze fog állni a keret. Az új év pedig sikereket hozott Obradovicék számára. 

Előbb Görögországban tudtak nyerni, majd a Valencia otthonában, aztán hazai pályán verték az Asvelt, így karnyújtásnyira került a rájátszás. Változtak a dolgok a török csapatnál, Westermann teljesértékű munkát végezhet, tagja most már a kezdőnek, Malcolm Thomas érkezése is jót tett a palánk alatti szekciónak, illetve Westermann és Sloukas javulásával Nando de Colón sincs akkora teher. A sérülésekből felépültek a játékosok, gyakorlatilag teljes a keret, mely nagyon mély. 

Malcolm Delaney (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

A Barcelona újból egy komoly hullámvölgyben, pedig "mindössze" három vereségnél tartanak zsinórban, de egy ilyen kerettel ez is óriási blama. Elgondolkoztató lehet az is, hogy Svetislav Pesic regnálása alatt nem ez az első ilyen eset, felmerül a kérdés, hogy tényleg ő a megfelelő ember a pozícióra vagy a csapattal van a gond? Idegenben képteleneket konstans jó teljesítményre, ingadozó a formájuk. A Maccabi ellen legutóbb jól kezdtek, majd a meccs végére teljesen elfogytak. 

Elsősorban idegenben jellemző ez rájuk, hogy percekig nem képesek pontokat szerezni, egyik pillanatról a másikra megáll a tudomány, hiába játszik náluk Mirotic, Abrines vagy Higgins. Ha az ellenfél egy kicsit is feszesít a védekezésén, akkor megjelennek a problémák, amivel Pesic nem tud mit kezdeni. A szokásos Heurtel - Pangos páros a sérült náluk, szóval további maródi nincsen a keretben. Idén mindössze két nagyobb rangadót nyertek idegenben az Euroligában, most sem ők a favoritok és nagy kérdés, hogyan limitálják majd Hangáék a Sloukas - Westermann - de Colo perimétert. Okkal favorit jelen helyzetben a feltámadó Fenerbahce, de mi nem is rájuk fogadnánk, hanem hasonló szorzón az összesített pontokra. 

Borítókép: Derrick Williams (Fotó: kcube / Shutterstock.com)

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 20.63 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Élő nyereménynövelő a hét meccsére

  • Minden héten 25%-os élő nyereménynövelővel fogadhatsz a hét mérkőzésére.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 22. 21:37
Euroliga: Szokatlan időpont

Hétfőn Euroliga, Madridba látogat a Panathinaikos! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 21. 11:24
Euroliga: Ingadozó szorzók

Miért változik folyamatosan a Valencia - Maccabi találkozó szorzója? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 febr 20. 09:33
Euroliga: Most bizonyíthatnak!

A borzalmas kezdés után bejut végül a rájátszásba a Fenerbahce? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek