Euroliga: Teljes csőd

Nagy Bence
2019 nov 19. 13:49
Szólj hozzá!

Kosárlabda fenerbahce Euroliga Barcelona

A török csapat nagyon mélyen van, egyre több kérdés merül fel velük kapcsolatban, Obradovic mester helyzete is bizonytalan, fontos mérkőzés lesz számukra a Barca elleni!

Barcelona - Fenerbahce

Hiába volt nagy fogadkozás a katalánok részéről az El Clásicó előtt, komoly pofont kaptak a madridi sztárcsapattól. A Real Madrid kiválóan kezdte a mérkőzést, látszott, hogy nagyon akarják a sikert, míg a Barca új igazolásai közül csak Mirotic nyújtott jó teljesítményt. A tavalyról maradt mag tartotta életben a reményeket a félidőig. A szünet után azonban a Real játékosai szintet léptek, amire a katalánoknak már nem volt válasza. 

A Barcelona már a második rangadóját bukta el idén, ami figyelmeztetés lehet Svetislav Pesic számára. Hiába a kiváló keret, továbbra sincs meg az a tűz, ami a nagy győzelmekhez kellene, borzasztóan ingadozik a játék egy találkozón belül, hatalmas hullámvasutazás jellemzi őket. A Fenerbahce pedig jelen állapotában verhető csapat, de nagy kérdés, mennyire tud majd felpörögni a Barca a Palauban. Hiába látszódik tavalyhoz képest a fejlődés a Barcánál, egy újabb derbi elbukása már komoly kérdéseket vetne fel. 

Hanga Ádám (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)

Török lapokban volt olyan pletyka, mely szerint Zeljko Obradovic távozik a Fenerbahcétól. A klub azonban tagadta a dolgot. Az elmúlt fordulóban súlyos vereséget szenvedett a Fener, hétvégén pedig csak szenvedtek a Tofas ellenében. Azon a mérkőzésen történtek sokat számíthatnak a szerdai katalóniai túrán. Leo Westermann megsérült, nem tudott visszatérni a parkettre a Tofas otthonában, míg a Kalinic - Sloukas - Mahmutoglu hármast a végletekig hajtotta a sikerért Obradovic (mindegyikük 30 perc felett töltött a pályán). 

Nehéz helyzetben van Obradovic, ugyanis borzalmasan kezdte a szezont a csapatával, ráadásul nem látszik a kiút. Nando de Colo kisebb sérüléssel bajlódik, szóval ezen okok miatt nem meglepő a Barcelona 1.30-as szorzója. Ebben semmi érték nincsen, inkább a pontok mennyiségét érdemes "belőni". A 160,5 under nem rossz ötletnek tűnik az összesített határra, érezhető, hogy a katalánok inkább a védekezésükben bíznak, törökök ellen hatékony lehet a Hanga Ádám vezette defenzív játék. 

Borítókép: Alex Abrines (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 3.91 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2019 dec 5. 17:59
Euroliga: Görög csata

Az a bizonyos görög derbi, ahol bármi megtörténhet! Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 nov 28. 18:48
SPF Előzetes hozzászólt
2019 nov 21. 23:49
Euroliga: Meglepetés a láthatáron

Tényleg szenzáció lenne a Fenerbahce újabb veresége? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek