Euroliga: Teljes csőd

Bence
1 tipp
2019 nov 19. 13:49
Szólj hozzá!

Kosárlabda fc barcelona fenerbahce Euroliga

A török csapat nagyon mélyen van, egyre több kérdés merül fel velük kapcsolatban, Obradovic mester helyzete is bizonytalan, fontos mérkőzés lesz számukra a Barca elleni!

Barcelona - Fenerbahce

Hiába volt nagy fogadkozás a katalánok részéről az El Clásicó előtt, komoly pofont kaptak a madridi sztárcsapattól. A Real Madrid kiválóan kezdte a mérkőzést, látszott, hogy nagyon akarják a sikert, míg a Barca új igazolásai közül csak Mirotic nyújtott jó teljesítményt. A tavalyról maradt mag tartotta életben a reményeket a félidőig. A szünet után azonban a Real játékosai szintet léptek, amire a katalánoknak már nem volt válasza. 

A Barcelona már a második rangadóját bukta el idén, ami figyelmeztetés lehet Svetislav Pesic számára. Hiába a kiváló keret, továbbra sincs meg az a tűz, ami a nagy győzelmekhez kellene, borzasztóan ingadozik a játék egy találkozón belül, hatalmas hullámvasutazás jellemzi őket. A Fenerbahce pedig jelen állapotában verhető csapat, de nagy kérdés, mennyire tud majd felpörögni a Barca a Palauban. Hiába látszódik tavalyhoz képest a fejlődés a Barcánál, egy újabb derbi elbukása már komoly kérdéseket vetne fel. 

Hanga Ádám (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)

Török lapokban volt olyan pletyka, mely szerint Zeljko Obradovic távozik a Fenerbahcétól. A klub azonban tagadta a dolgot. Az elmúlt fordulóban súlyos vereséget szenvedett a Fener, hétvégén pedig csak szenvedtek a Tofas ellenében. Azon a mérkőzésen történtek sokat számíthatnak a szerdai katalóniai túrán. Leo Westermann megsérült, nem tudott visszatérni a parkettre a Tofas otthonában, míg a Kalinic - Sloukas - Mahmutoglu hármast a végletekig hajtotta a sikerért Obradovic (mindegyikük 30 perc felett töltött a pályán). 

Nehéz helyzetben van Obradovic, ugyanis borzalmasan kezdte a szezont a csapatával, ráadásul nem látszik a kiút. Nando de Colo kisebb sérüléssel bajlódik, szóval ezen okok miatt nem meglepő a Barcelona 1.30-as szorzója. Ebben semmi érték nincsen, inkább a pontok mennyiségét érdemes "belőni". A 160,5 under nem rossz ötletnek tűnik az összesített határra, érezhető, hogy a katalánok inkább a védekezésükben bíznak, törökök ellen hatékony lehet a Hanga Ádám vezette defenzív játék. 

Borítókép: Alex Abrines (Fotó: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • FC Barcelona - Fenerbahçe Ülker Tipp

    160,5 pont alatt
    1.61 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -7.50 %

július

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2019/20

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 10. 15:47
Euroliga: A rájátszás a tét

Fontos mérkőzés következik a Fenerbahce és a Panathinaikos számára.  Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 8. 17:31
SPF Előzetes hozzászólt
2020 márc 5. 18:10
Euroliga: Ki kell használni a lehetőséget

Talpra tud állni az Anadolu, vagy jöhet egy újabb vereség? Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek