Euroliga: Tükörsima rangadó?

Nagy Bence
2018 okt 30. 22:29
Szólj hozzá!

Kosárlabda fc barcelona Euroliga Olympiakos CSKA Moscow

A csütörtöki játéknap rangadója a CSKA Moscow - Olympiacos lesz, de könnyedén előfordulhat, hogy az oroszok kiütik a vendégeket. A Barca tovább folytatná a győzelmi szériáját, de ehhez lesz egy-két szava a Maccabinak is. 

CSKA Moscow - Olympiacos

Olykor még döcög a szekér, de eddig favorithoz méltóan játszik az orosz csapat. Sorra jönnek a győzelmek, Dimitrios Itoudis okosan forgatja a csapatot. Nando de Colóval eddig nem bírnak az ellenfelek, Kanári-szigeteken is ő döntötte el az utolsó negyedben szórt 13 pontjával a találkozót. Egyelőre Sergio Rodriguez csak árnyéka önmagának, de óhatatlan, hogy ennyi klasszis közül valaki visszaessen. Elsősorban a triplamutatóban csökkent a hatékonysága a spanyolnak, de az oroszok szerencséjére Cory Higgins újból remekel. A kiscsatár ellenállhatatlanul kosarazik, közel 65% triplázik, de betöréseit sem könnyű lekövetni. 

Andrey Vorontsevich (Fotó: Pukhov K / Shutterstock.com)

A görögök kapcsán már más a helyzet. A milánói zakó aggodalomra ad okot. Valahol sejthető volt, hogy a pörgős olaszok meglephetik őket, de ekkora kiütésre senki sem számított. David Blatt munkája nem ért be, vagy úgyis lehetne fogalmazni, hogy ráférne még az erősítés a görögökre. Amikor dobóversenyre kerül a sor, akkor nincsenek a helyzet magaslatán, ők elsősorban a klasszikus csapatjátékban és védekezésben bíznak. Nincsen jelenleg olyan játékosuk, aki képes pontjaival vállára venni a gárdát.

Ez még jó is lehetne, mivel a CSKA-nak emiatt mindenkiből készülnie kell, de mikor senkinek sem megy, akkor ez komolyan visszaüthet. Spanoulis sok időt tölt a pályán és sokat hibázik. Eladott labdák tekintetében ott van az első háromban, hármasai sem ülnek, de nyugodtan érhetné kritika Printezist is. Timma mutatói is visszaestek, nem ezért igazolták. Az 1.22-es szorzó elsőre teljesen érthetetlen, de jobban megvizsgálva a dolgokat, sajnos reális. Esetleg egy hendi az, amiben bízhatunk a találkozó kapcsán, de ezt is csak a bátraknak ajánlom (+9,5 ponttal az Olympiacos: 1.78).

Barcelona - Maccabi Tel Aviv

Érthetetlen, ami Katalóniában folyik. Egyik héten még pocsék játék, másik héten legyőzik a Bayern Münchent, majd pár nappal később idegenben a Valenciát. További lökést adhat a csapatnak, hogy Hanga Ádám visszatért, ráadásul győztes meccsen tette ezt. A védekezésben rengeteget segíthet Ádi, ez rá is fér a spanyolokra. A Maccabi az 1-3-as mutató ellenére nagyon kellemes meglepetés. Legutóbb az Olympiacos ellenében is sokáig meccsben voltak, pedig legjobbjuk, Scottie Wilbekin nem léphetett pályára, ahogyan Jeremy Pargo sem. Spanyol lapok szerint Wilbekin már ott lehet a parketten csütörtök este a Palauban, vele azért jóval erősebb támadóoldalon az izraeliek. Veszélyes tipp, de lehet érték egy vendég hendiben. A Barca továbbra is nagyon hullámzó. 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 29.06 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
Tegnap, 12:31
Euroliga: Folytatódik tovább a csoda?

Mire megy Shane Larkin az oroszokkal szemben? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 10:18
Euroliga: Az igazság pillanata

Egy török döntős már biztosan lesz, de vajon sikerül-e a címvédés a spanyol sztárcsapatnak? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 25. 10:27
Euroliga: Ennél jóval több kell!

A Barcelona a kiesés szélére sodródott, győzniük kell hazai pályán! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek