Euroliga: Visszacsúszik a Milánó?

Nagy Bence
2018 dec 18. 18:48
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga Panathinaikos Olimpia Milano

Hullámvölgybe került a szezont kiválóan kezdő Olimpia Milano. Hazai pályán kéne javítani a feltörekvő Bayern Münich ellen. Képesek rá Micovék? A játéknap rangadója viszont a Real Madrid - Panathinaikos lesz!

Real Madrid - Panathinaikos

Hiába tért vissza Sergio Llull, nem ő volt a nyerőember az El Clásicón, hanem a cserék. Thompkins és Tavares is nagyot játszottak a padról beállva, de Carroll is hozzátette a magáét. Nagyon sima sikert aratott a király gárda a katalánok ellenében, visszatértek a megszokott kerékvágásba, ami rossz hír lehet a Panának. A görögök három vesztes  mérkőzés után nyertek a Darussafaka ellenében, de még nem beszélhetünk jó formáról velük kapcsolatban. 

Carroll Jaycee (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A találkozó kulcsa az lehet, hogy a két irányító mire megy egymással. Llull egyelőre formán kívül, Calathes teljesítménye pedig ingadozó. Komolyabb védekezés esetén rendre bajba kerül, ahogyan a csapattársai is. A Real Madrid palánk alatti védekezése elit, Tavares mellett jobb napjain senki sem teszi fel,  abban pedig eléggé merész bízni, hogy majd kivédekezik a görögök a spanyolokat.

Pedig ez az egyetlen esélyük, mert a triplák értékesítése szempontjából a hátulról a második a mezőnyből (pocsék a hatékonyságuk), ezt megspékelik a kevés kísérlettel, tényleg limitálva lesznek a lehetőségeik. A szorzók ennek megfelelően alakultak, sajnos annyi érték semmiben sincsen (-7,5 pontos hazai hendire is csak 1.50 van...), nagyobb szorzók közül talán egy 158,5 pont alatti tippet érdemes megpróbálni, de ezt is csak apróval, mert a görögök egyetlen esélye, ha végig szívósan játszanak és fizikális játékban próbálják felőrölni a hazaiakat (2.50).

Olimpia Milano - Bayern Münich

Négy vereség zsinórban, pedig így elsőre akkora baj nincsen az olaszokkal. Mike James a Fenerbachénak karriercsúcsot dobott, végig meccsben tartotta a csapatát, de a végjátékban lemorzsolódtak. Rengeteg pontot kaptak, védekezésen lenne mit javítani, ezt úgy próbálják ellensúlyozni, hogy töménytelen mennyiségű triplát emelnek rá, de megvan ennek a rizikója is, hiszen ha nem jön be, akkor jönnek a vereségek. Valami ilyesmit láthatunk most. 

A müncheniek szépen lassan elkapják a fonalat,  Derrick Williams mutatott valamit abból, hogy miért is volt ő második választott 2011-ben az NBA drafton (hogy aztán 6 év alatt kikopjon a ligából). Európában megtalálhatja a számításait, lelkesen játszott. Mentek a tökéletes elzárás leválások, az egy az egyeket szépen oldotta meg, magasabb és testesebb védőket mozgásra kényszerítette, rossz matchup lesz az olaszok számára is. Ha ez megvalósul, akkor a németek meglepetést okozhatnak. 

Unibet TV

Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bayern Münich +8,5 pont
    1.68 UnibetHozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 15.64 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Unibet TV

  • Fogadj kockázatmentesen akár 20 000 Forintért és nézd a meccseket élőben az UNIBET TV-n!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

Greipel hozzászólt
2019 márc 15. 20:02
Másfél hét stresszes, de maximálisan odafigyelő munkáját egy pillanat előtt rombadönti egy fél perc alatt leadott 7 pontos előny másfél perccel a vége előtt és egy majdnem dudaszós bekapott tripla kb 11 méterről úgy, hogy 0,3 mp marad hátra...
SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 8. 09:40
Euroliga: Döntőnek beillő mérkőzés

Képes lehet a Real Madrid megszorongatni a CSKA csapatát? A Panathinaikos pedig a legutóbbi forduló után újra egy török csapatot szeretne legyőzni.  Olvasd tov
SPF Előzetes hozzászólt
2019 jan 31. 11:22
Euroliga: Nem egyértelmű esélyesek

Az Anadolu folytatná tovább jó sorozatát, ezzel keserítve a Panathinaikos híveket.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek