Euroliga: Visszacsúszik a Milánó?

Nagy Bence
2018 dec 18. 18:48
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga Panathinaikos Olimpia Milano

Hullámvölgybe került a szezont kiválóan kezdő Olimpia Milano. Hazai pályán kéne javítani a feltörekvő Bayern Münich ellen. Képesek rá Micovék? A játéknap rangadója viszont a Real Madrid - Panathinaikos lesz!

Real Madrid - Panathinaikos

Hiába tért vissza Sergio Llull, nem ő volt a nyerőember az El Clásicón, hanem a cserék. Thompkins és Tavares is nagyot játszottak a padról beállva, de Carroll is hozzátette a magáét. Nagyon sima sikert aratott a király gárda a katalánok ellenében, visszatértek a megszokott kerékvágásba, ami rossz hír lehet a Panának. A görögök három vesztes  mérkőzés után nyertek a Darussafaka ellenében, de még nem beszélhetünk jó formáról velük kapcsolatban. 

Carroll Jaycee (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A találkozó kulcsa az lehet, hogy a két irányító mire megy egymással. Llull egyelőre formán kívül, Calathes teljesítménye pedig ingadozó. Komolyabb védekezés esetén rendre bajba kerül, ahogyan a csapattársai is. A Real Madrid palánk alatti védekezése elit, Tavares mellett jobb napjain senki sem teszi fel,  abban pedig eléggé merész bízni, hogy majd kivédekezik a görögök a spanyolokat.

Pedig ez az egyetlen esélyük, mert a triplák értékesítése szempontjából a hátulról a második a mezőnyből (pocsék a hatékonyságuk), ezt megspékelik a kevés kísérlettel, tényleg limitálva lesznek a lehetőségeik. A szorzók ennek megfelelően alakultak, sajnos annyi érték semmiben sincsen (-7,5 pontos hazai hendire is csak 1.50 van...), nagyobb szorzók közül talán egy 158,5 pont alatti tippet érdemes megpróbálni, de ezt is csak apróval, mert a görögök egyetlen esélye, ha végig szívósan játszanak és fizikális játékban próbálják felőrölni a hazaiakat (2.50).

Olimpia Milano - Bayern Münich

Négy vereség zsinórban, pedig így elsőre akkora baj nincsen az olaszokkal. Mike James a Fenerbachénak karriercsúcsot dobott, végig meccsben tartotta a csapatát, de a végjátékban lemorzsolódtak. Rengeteg pontot kaptak, védekezésen lenne mit javítani, ezt úgy próbálják ellensúlyozni, hogy töménytelen mennyiségű triplát emelnek rá, de megvan ennek a rizikója is, hiszen ha nem jön be, akkor jönnek a vereségek. Valami ilyesmit láthatunk most. 

A müncheniek szépen lassan elkapják a fonalat,  Derrick Williams mutatott valamit abból, hogy miért is volt ő második választott 2011-ben az NBA drafton (hogy aztán 6 év alatt kikopjon a ligából). Európában megtalálhatja a számításait, lelkesen játszott. Mentek a tökéletes elzárás leválások, az egy az egyeket szépen oldotta meg, magasabb és testesebb védőket mozgásra kényszerítette, rossz matchup lesz az olaszok számára is. Ha ez megvalósul, akkor a németek meglepetést okozhatnak. 

Borítókép: Mike James (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bayern Münich +8,5 pont
    1.68 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 26.32 %

február

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

  • Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 19. 12:31
Euroliga: Folytatódik tovább a csoda?

Mire megy Shane Larkin az oroszokkal szemben? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 10:18
Euroliga: Az igazság pillanata

Egy török döntős már biztosan lesz, de vajon sikerül-e a címvédés a spanyol sztárcsapatnak? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 25. 10:27
Euroliga: Ennél jóval több kell!

A Barcelona a kiesés szélére sodródott, győzniük kell hazai pályán! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek