Euroliga: Visszacsúszik a Milánó?

Nagy Bence
2018 dec 18. 18:48
Szólj hozzá!

Kosárlabda real madrid Euroliga Panathinaikos Olimpia Milano

Hullámvölgybe került a szezont kiválóan kezdő Olimpia Milano. Hazai pályán kéne javítani a feltörekvő Bayern Münich ellen. Képesek rá Micovék? A játéknap rangadója viszont a Real Madrid - Panathinaikos lesz!

Real Madrid - Panathinaikos

Hiába tért vissza Sergio Llull, nem ő volt a nyerőember az El Clásicón, hanem a cserék. Thompkins és Tavares is nagyot játszottak a padról beállva, de Carroll is hozzátette a magáét. Nagyon sima sikert aratott a király gárda a katalánok ellenében, visszatértek a megszokott kerékvágásba, ami rossz hír lehet a Panának. A görögök három vesztes  mérkőzés után nyertek a Darussafaka ellenében, de még nem beszélhetünk jó formáról velük kapcsolatban. 

Carroll Jaycee (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

A találkozó kulcsa az lehet, hogy a két irányító mire megy egymással. Llull egyelőre formán kívül, Calathes teljesítménye pedig ingadozó. Komolyabb védekezés esetén rendre bajba kerül, ahogyan a csapattársai is. A Real Madrid palánk alatti védekezése elit, Tavares mellett jobb napjain senki sem teszi fel,  abban pedig eléggé merész bízni, hogy majd kivédekezik a görögök a spanyolokat.

Pedig ez az egyetlen esélyük, mert a triplák értékesítése szempontjából a hátulról a második a mezőnyből (pocsék a hatékonyságuk), ezt megspékelik a kevés kísérlettel, tényleg limitálva lesznek a lehetőségeik. A szorzók ennek megfelelően alakultak, sajnos annyi érték semmiben sincsen (-7,5 pontos hazai hendire is csak 1.50 van...), nagyobb szorzók közül talán egy 158,5 pont alatti tippet érdemes megpróbálni, de ezt is csak apróval, mert a görögök egyetlen esélye, ha végig szívósan játszanak és fizikális játékban próbálják felőrölni a hazaiakat (2.50).

Olimpia Milano - Bayern Münich

Négy vereség zsinórban, pedig így elsőre akkora baj nincsen az olaszokkal. Mike James a Fenerbachénak karriercsúcsot dobott, végig meccsben tartotta a csapatát, de a végjátékban lemorzsolódtak. Rengeteg pontot kaptak, védekezésen lenne mit javítani, ezt úgy próbálják ellensúlyozni, hogy töménytelen mennyiségű triplát emelnek rá, de megvan ennek a rizikója is, hiszen ha nem jön be, akkor jönnek a vereségek. Valami ilyesmit láthatunk most. 

A müncheniek szépen lassan elkapják a fonalat,  Derrick Williams mutatott valamit abból, hogy miért is volt ő második választott 2011-ben az NBA drafton (hogy aztán 6 év alatt kikopjon a ligából). Európában megtalálhatja a számításait, lelkesen játszott. Mentek a tökéletes elzárás leválások, az egy az egyeket szépen oldotta meg, magasabb és testesebb védőket mozgásra kényszerítette, rossz matchup lesz az olaszok számára is. Ha ez megvalósul, akkor a németek meglepetést okozhatnak. 

Borítókép: Mike James (Fotó: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com)

Unibet Kaszinó: 64 millió forintos Kaszinó Kihívás

Játssz négy héten át a legjobb nyerőgépekkel, illetve a legizgalmasabb Élő Kaszinó játékokkal és csapj le a 64 millió forintos nyereményalapra.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Bayern Münich +8,5 pont
    1.68 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 0.00 %

április

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Unibet Kaszinó: 64 millió forintos Kaszinó Kihívás

  • Játssz négy héten át a legjobb nyerőgépekkel, illetve a legizgalmasabb Élő Kaszinó játékokkal és csapj le a 64 millió forintos nyereményalapra.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kosár Euroliga 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 19. 12:31
Euroliga: Folytatódik tovább a csoda?

Mire megy Shane Larkin az oroszokkal szemben? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 17. 10:18
Euroliga: Az igazság pillanata

Egy török döntős már biztosan lesz, de vajon sikerül-e a címvédés a spanyol sztárcsapatnak? Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2019 ápr 25. 10:27
Euroliga: Ennél jóval több kell!

A Barcelona a kiesés szélére sodródott, győzniük kell hazai pályán! Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek