Európa Liga: A kötelező a legnehezebb!

Nagy Bence
2019 febr 20. 17:59
Szólj hozzá!

Foci Európa Liga Arsenal FC Salzburg

Három olyan mérkőzést választottunk a csütörtöki visszavágók közül, ahol papírforma hazai siker várható, de vajon tényleg így lesz? Esetleg jön egy meglepetés?

Három fix hazai?

Az Arsenal és a Salzburg hátrányban, míg a Leverkusen egy vérszegény 0-0 után jutna tovább. Olyan csapatokról beszélünk, akik továbbjutását nagyjából biztosra vették a párharcokat megelőzően. A legmeglepőbb talán az Arsenal veresége lehetett a fehéroroszok otthonában, de a belgiumi Salzburg-zakó is méretes volt az osztrákokra nézve. 

A londoniak ráadásul nem számíthatnak Alexandre Lacazette-re, akit az első meccs végén kiállítottak. A francia támadó épp mostanság "kapta el a fonalat", szóval érzékeny veszteség lehet, pláne annak fényében, hogy Aubameyang sem a megbízhatóságáról ismert, ami a gólszerzést illeti. Talán mérvadó lehet, hogy a csoportkörben a Chelsea volt az egyik ellenfele a BATE-nak, az angolok kényelmesen rúgtak nekik egy hármast. 

Hiába Lacazette távolmaradása, fogadóirodák vakon bíznak az Ágyúsokban (1.14), amiben sok fantázia nincsen. Akkor már egy nagyobb arányú hazai siker, de talán jövedelmezőbb lehet egy vendég találat. Az ázsiai hendik eléggé gyérek, de a Stamford Bridge-en is rúgtak egyet egy pontrúgás után a fehéroroszok. Utóbbinak lehet realitása az Arsenal otthonában is. 

Alexandre Lacazette (Fotó: daykung / Shutterstock.com)

A Salzburg meccs már egy más téma, mert azért az osztrákokat titkos favoritnak kezelték a tavalyi sikereik után. A csoportkörben is oktattak, pedig ott volt a Celtic, Leipzig és a Rosenborg. Valószínű, hogy sok volt a közel két hónapos szünet. Hiába voltak barátságos mérkőzéseik, nem igazán tudtak teljesen olyan szintre felpörögni, mintha folyamatosan bajnokikra kellett volna készülniük. 

Az osztrákok gyorsan játszanak, támadószellemben, amihez nagy koncentráció kell. Mivel ez az odavágón nem volt meg, így hiába szereztek gyorsan vezetést, végére elfáradtak. Egyértelműen ők a favoritok, elég nekik csak egy gól, de ismerve Marco Rose mentalitását, nem fognak megállni egynél (Salzburg góljai 1,5 felett: 1.56).

Végére maradt a Leverkusen, akikre szintén nehéz csütörtök este vár. Hiába a hazai pálya, idegenbeli 0-0 akár még kedvezhet is a Krasnodarnak. Az oroszok pihentek folyamatosan, elég csak végigvinniük egy kontrát, amiből akár a továbbjutás is meglehet. A németek nagyon gyorsan játszanak, viszont ez olykor nem párosul jó helyzetkihasználással. Ekkor elkezdenek kapkodni és jön egy meglepő vereség.

Ez az a párharc, amiben leginkább benne lehet a "meglepetés ereje" (Krasnodar továbbjutás: 3.00). Ugyanakkor mi egy eléggé kockázatos tipp mellett tesszük le a voksunkat, ez pedig a BATE gólja. Könnyedén belefuthatunk egy hazai 3 vagy 4-0-ba is, de azzal a vendégek is tisztában vannak, hogy az előny nagyon karcsú, pár kontrát végig kell vinni, hogy legalább egy gólt begyötörjenek. 

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 25.33 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Európa Liga Fogadások 2018/19

RedMunchen hozzászólt
2019 máj 10. 07:16
A buntetoparbaj kapcsan most jutott eszembe, hogy ez az ABBA sorrend megbukott v csak elfelejtodott? Elsore is hülyeségnek tűnt, nem bánnám ha a régi rendszer maradna állandóra.
Greipel hozzászólt
2019 máj 10. 05:53
Megvan az Arsenalnak, méghozzá imponáló fölénnyel. Szerintem egyet is érthetünk abban, hogy ha összejönne a legnagyobb londoni derbi végül az UEFA Szuperkupában, az az angol klubfoci csúcsát jelentené.  :beerchug:
SPF Előzetes hozzászólt
2019 máj 9. 13:25
Európa Liga: Fordítások hete?

Egy rövid elmélkedés erejéig térünk ki a csütörtöki Európa Liga elődöntők visszavágóira.  Olvasd tovább

Kapcsolódó cikkek