Európa Liga: A kötelező a legnehezebb!

Nagy Bence
2019 febr 20. 17:59
Szólj hozzá!

Foci Európa Liga Arsenal FC Salzburg

Három olyan mérkőzést választottunk a csütörtöki visszavágók közül, ahol papírforma hazai siker várható, de vajon tényleg így lesz? Esetleg jön egy meglepetés?

Három fix hazai?

Az Arsenal és a Salzburg hátrányban, míg a Leverkusen egy vérszegény 0-0 után jutna tovább. Olyan csapatokról beszélünk, akik továbbjutását nagyjából biztosra vették a párharcokat megelőzően. A legmeglepőbb talán az Arsenal veresége lehetett a fehéroroszok otthonában, de a belgiumi Salzburg-zakó is méretes volt az osztrákokra nézve. 

A londoniak ráadásul nem számíthatnak Alexandre Lacazette-re, akit az első meccs végén kiállítottak. A francia támadó épp mostanság "kapta el a fonalat", szóval érzékeny veszteség lehet, pláne annak fényében, hogy Aubameyang sem a megbízhatóságáról ismert, ami a gólszerzést illeti. Talán mérvadó lehet, hogy a csoportkörben a Chelsea volt az egyik ellenfele a BATE-nak, az angolok kényelmesen rúgtak nekik egy hármast. 

Hiába Lacazette távolmaradása, fogadóirodák vakon bíznak az Ágyúsokban (1.14), amiben sok fantázia nincsen. Akkor már egy nagyobb arányú hazai siker, de talán jövedelmezőbb lehet egy vendég találat. Az ázsiai hendik eléggé gyérek, de a Stamford Bridge-en is rúgtak egyet egy pontrúgás után a fehéroroszok. Utóbbinak lehet realitása az Arsenal otthonában is. 

Alexandre Lacazette (Fotó: daykung / Shutterstock.com)

A Salzburg meccs már egy más téma, mert azért az osztrákokat titkos favoritnak kezelték a tavalyi sikereik után. A csoportkörben is oktattak, pedig ott volt a Celtic, Leipzig és a Rosenborg. Valószínű, hogy sok volt a közel két hónapos szünet. Hiába voltak barátságos mérkőzéseik, nem igazán tudtak teljesen olyan szintre felpörögni, mintha folyamatosan bajnokikra kellett volna készülniük. 

Az osztrákok gyorsan játszanak, támadószellemben, amihez nagy koncentráció kell. Mivel ez az odavágón nem volt meg, így hiába szereztek gyorsan vezetést, végére elfáradtak. Egyértelműen ők a favoritok, elég nekik csak egy gól, de ismerve Marco Rose mentalitását, nem fognak megállni egynél (Salzburg góljai 1,5 felett: 1.56).

Végére maradt a Leverkusen, akikre szintén nehéz csütörtök este vár. Hiába a hazai pálya, idegenbeli 0-0 akár még kedvezhet is a Krasnodarnak. Az oroszok pihentek folyamatosan, elég csak végigvinniük egy kontrát, amiből akár a továbbjutás is meglehet. A németek nagyon gyorsan játszanak, viszont ez olykor nem párosul jó helyzetkihasználással. Ekkor elkezdenek kapkodni és jön egy meglepő vereség.

Ez az a párharc, amiben leginkább benne lehet a "meglepetés ereje" (Krasnodar továbbjutás: 3.00). Ugyanakkor mi egy eléggé kockázatos tipp mellett tesszük le a voksunkat, ez pedig a BATE gólja. Könnyedén belefuthatunk egy hazai 3 vagy 4-0-ba is, de azzal a vendégek is tisztában vannak, hogy az előny nagyon karcsú, pár kontrát végig kell vinni, hogy legalább egy gólt begyötörjenek. 

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 19.12 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj kötésben akár 30%-s nyereménynövelővel

  • Három futball eseménnyel a fogadószelvényeden extra nyereményt nyerhetsz akár 1 500 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Európa Liga Fogadások 2018/19

sunik29 hozzászólt
2019 febr 21. 16:00
Felbuzdulva a tegnapi tippjeim utan , ma az Inter es a becsi Rapid merkozesen erzem ,h jo tipp az Under 3 vagy az Under2,5 .
Az Intert kupa gyoztes eselyeskent tartjak szamon, a lenyeg h, Icardival problemak vannak , lepasszolta a csapatkapitanysagot, azt hiszem szerzodest nem akar hosszabitani, meg el akar igazolni stb. A lenyeg h Lautaro Martínez  fogja helyetesiteni ak
SPF Előzetes hozzászólt
2019 febr 20. 17:59
Európa Liga: A kötelező a legnehezebb!

Ideje javítania az Arsenalnak, Salzburgnak és a Leverkusennek! Olvasd tovább

peshark hozzászólt
2019 febr 14. 09:19
Elég sok X-es meccs van ma, ebbol kellene csinalni vmi jo kombit... ::)

Kapcsolódó cikkek