Európa Liga: A kötelező a legnehezebb!

Bence
1 tipp
2019 febr 20. 17:59
Szólj hozzá!

Foci Európa Liga Arsenal FC Red Bull Salzburg

Három olyan mérkőzést választottunk a csütörtöki visszavágók közül, ahol papírforma hazai siker várható, de vajon tényleg így lesz? Esetleg jön egy meglepetés?

Három fix hazai?

Az Arsenal és a Salzburg hátrányban, míg a Leverkusen egy vérszegény 0-0 után jutna tovább. Olyan csapatokról beszélünk, akik továbbjutását nagyjából biztosra vették a párharcokat megelőzően. A legmeglepőbb talán az Arsenal veresége lehetett a fehéroroszok otthonában, de a belgiumi Salzburg-zakó is méretes volt az osztrákokra nézve. 

A londoniak ráadásul nem számíthatnak Alexandre Lacazette-re, akit az első meccs végén kiállítottak. A francia támadó épp mostanság "kapta el a fonalat", szóval érzékeny veszteség lehet, pláne annak fényében, hogy Aubameyang sem a megbízhatóságáról ismert, ami a gólszerzést illeti. Talán mérvadó lehet, hogy a csoportkörben a Chelsea volt az egyik ellenfele a BATE-nak, az angolok kényelmesen rúgtak nekik egy hármast. 

Hiába Lacazette távolmaradása, fogadóirodák vakon bíznak az Ágyúsokban (1.14), amiben sok fantázia nincsen. Akkor már egy nagyobb arányú hazai siker, de talán jövedelmezőbb lehet egy vendég találat. Az ázsiai hendik eléggé gyérek, de a Stamford Bridge-en is rúgtak egyet egy pontrúgás után a fehéroroszok. Utóbbinak lehet realitása az Arsenal otthonában is. 

Alexandre Lacazette (Fotó: daykung / Shutterstock.com)

A Salzburg meccs már egy más téma, mert azért az osztrákokat titkos favoritnak kezelték a tavalyi sikereik után. A csoportkörben is oktattak, pedig ott volt a Celtic, Leipzig és a Rosenborg. Valószínű, hogy sok volt a közel két hónapos szünet. Hiába voltak barátságos mérkőzéseik, nem igazán tudtak teljesen olyan szintre felpörögni, mintha folyamatosan bajnokikra kellett volna készülniük. 

Az osztrákok gyorsan játszanak, támadószellemben, amihez nagy koncentráció kell. Mivel ez az odavágón nem volt meg, így hiába szereztek gyorsan vezetést, végére elfáradtak. Egyértelműen ők a favoritok, elég nekik csak egy gól, de ismerve Marco Rose mentalitását, nem fognak megállni egynél (Salzburg góljai 1,5 felett: 1.56).

Végére maradt a Leverkusen, akikre szintén nehéz csütörtök este vár. Hiába a hazai pálya, idegenbeli 0-0 akár még kedvezhet is a Krasnodarnak. Az oroszok pihentek folyamatosan, elég csak végigvinniük egy kontrát, amiből akár a továbbjutás is meglehet. A németek nagyon gyorsan játszanak, viszont ez olykor nem párosul jó helyzetkihasználással. Ekkor elkezdenek kapkodni és jön egy meglepő vereség.

Ez az a párharc, amiben leginkább benne lehet a "meglepetés ereje" (Krasnodar továbbjutás: 3.00). Ugyanakkor mi egy eléggé kockázatos tipp mellett tesszük le a voksunkat, ez pedig a BATE gólja. Könnyedén belefuthatunk egy hazai 3 vagy 4-0-ba is, de azzal a vendégek is tisztában vannak, hogy az előny nagyon karcsú, pár kontrát végig kell vinni, hogy legalább egy gólt begyötörjenek. 

Borítókép: Henrikh Mkhitaryan (Fotó: MDI / Shutterstock.com)

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Európa Liga Tipp

    BATE gólt szerez
    2.35 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI 48.10 %

szeptember

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

  • Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed akár 1.5 millió forintig.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Európa Liga Fogadások 2018/19

mate_debrecen hozzászólt
2019 máj 31. 01:13
Azt sosem értettem, hogy ennyire minek kell Európa perifériájára vinni a döntőt... OK, hogy Grúzia, Kazahsztán, Azerbajdzsán stb. máshogy nem láthat ekkora eseményt, de akkor már nálunk is jobb helyen lenne, megközelíthetőbb, nem 5 óra az út Angliából, stb...

Szurkolás nuku és gyászos hangula
RedMunchen hozzászólt
2019 máj 30. 16:57
Tudtam, h a Chelsea a jobb, de en azert vartam az Arsenal sikeret mert akkor ot angol is mehetett volna a BL-be, ami hosszu tavon az egesz orszagnak pozitivum lett volna (na meg titkon benne volt, h jovore ellenuk garantaltan sikeresen vettuk volna a BL nyolcaddontos parharcunkat.  ;D).
tonijani hozzászólt
2019 máj 30. 06:47
Azt hiszem, nem is volt kérdés ki nyeri az EL-döntőt:

"Annak ellenére, hogy az irodák a Chelsea csapatát várják befutóként, úgy látszik a fogadók ezt másképp gondolják.

A főleg az Egyesült Királyságban ismert Ladbrokes fogadóiroda adatai szerint 71%-a a játékosoknak az ágyúsok végső győzelmére tippelt, s csupán 29%-a vár Chelsea győzelmet.

Alex

Kapcsolódó cikkek