Európa Liga: A Lazio ejtheti ki a tavalyi döntőst!

Nagy Bence
2018 nov 5. 21:54
Szólj hozzá!

Foci Európa Liga SS Lazio Olympique de Marseille

Csütörtökön már a negyedik fordulót rendezik az Európa Ligában, ahol jó pár csapattól elbúcsúzhatunk. Köztük lehet a Marseille vagy épp a Bordeaux is. 

Celtic - Leipzig

Mi a baj a Red Bull csapatok (Salzburg és Leipzig) csoportjával? Hogy nem veszik komolyan a sorozatot és még így is minden nehézség nélkül tovább fognak menni. Emil Forsberg sérüléssel bajlódik, ahogyan Ibrahima Konaté és Diego Demme is. Elvileg utóbbi kettő ott lehetett volna a kezdőben az "odavágón", de Rangnick inkább a berlini bajnokira tartogatta őket. Ahogyan jegelte Timo Wernert, Yussuf Poulsent, Nordi Mukielét és Stefan Ilsankert is. A kezdő nagy része pihent, húzott egy új felállást (4-1-2-1-2) és még így is tükörsimán nyertek. 

Az első játékrészben Rangnick által kitalált nyolc védős rendszerrel megfojtották a skótok támadásait (0 kaput eltaláló lövés), gyakorlatilag a német szakember megette reggelire Brendan Rodgerst. Gólt nem rúgott, de a mezőny legjobbja Marcel Sabitzer, akit képtelen volt semlegesíteni a Celtic. Ha ez megismétlődik csütörtökön is, akkor jön egy újabb német siker. Rodgers lehetőségei be vannak határolva (ahogyan a taktikai repertoárjai is), okkal csökken a Leipzig szorzója (2.15-ről 1.95-re). 

Lazio - Marseille

Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, tartja a mondás. Az OM a Montpellier otthonában komoly pofonba nézett bele, de ennek már voltak előjelei. Mielőtt rohannánk feladni a tuti tippet, azért érdemes megvizsgálni a Lazio helyzetét és szorzóját. A hazaiakat 1.72-ért vesztegetik, ami nem is rossz. Ez elsősorban az OM presztizsének tudható be (mégiscsak ők a tavaly döntősök). Idén a franciák még a szokottnál is hullámzóbbak, képtelen rendet tenni Rudi Garcia a csapatnál, amit a legjobban a legutóbbi vereség bizonyít. 

Ciro Immobile (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

A Lazio az Inter elleni zakót leszámítva, nem rossz. Hétvégén már a helyzetkihasználással sem volt gond, Ciro Immobile is villant. A mutatott játék terén egyértelműen előrébb járnak az olaszok. A Marseille védekezése szétesett, középpályán átrohannak az ellenfelek, elől pedig hiába tért vissza Thauvin, egyelőre árnyéka önmagának. Most derül ki, hogy mennyit is érnek a többiek! Arra utal a hétvégi OM kezdő, hogy az Európa Ligát elengedte Rudi Garcia. A Laziónak "csak" hoznia kell a játékát és meglehet a győzelem. 

Bordeaux - Zenit

Az összes francia csapat szenved? A Marseille és a Rennes mellett a Bordeaux sem áll továbbjutásra, megoldhatatlannak tűnik a csapat helyzete. Nem játszottak rosszul Szentpéterváron sem, helyzetek megvoltak, de ennyit nem lehet kihagyni büntetlenül. A Bordeaux legnagyobb problémája, hogy nincs egy olyan klasszisa, aki vállára veszi a csapatot és a nehéz helyzetben élére áll (ez lehetett volna Malcom, ha nem igazol el). Francois Kamano tölthetné be ezt a szerepet, de a játéka nagyon ingadozó. 

Hol a mezőny legjobbja, hol pedig eltűnik 90 percre. Oroszországban sérülés miatt nem léphetett pályára, hétvégén ellenben már a Lyon otthonában kapott 75 percet, amiből azt szűröm le, hogy inkább kockáztatott egy rásérült a bajnokin az edző, mintsem pihentette volna a legjobbját. Egy duplázó szorzóért lehet érdemes elgondolkozni egy vendég DNB-n. 

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org
Hozzászólások


Szólj hozzá fórumtagként

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -17.10 %

november

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

20.000 Forint Kockázatmentesen!

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Európa Liga Fogadások 2018/19

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 8. 14:15
Bőséges kínálat a Vidi meccsére

Ha nem akarsz megszokott 1X2-re és overekre fogadni, akkor van más lehetőséged is! Tovább

[url=https://www.sportfogadas.org/h
SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 6. 19:28
Európa Liga: Revansot venne a PAOK

A Vidinek ezúttal az egy pont is elég lehet. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2018 nov 5. 22:12
Európa Liga: A Lazio ejtheti ki a tavalyi döntőst!

A Lazio bebiztosíthatja a továbbjutást a csoportból, mégpedig a tavalyi döntőssel szemben. A játéknap érdekessége lehet, hogy a Leipzig mennyire veszi komolyan a sorozatot? [url=https://www.sportfogadas.org/

Kapcsolódó cikkek