Eljött ez a nap is, amire a magyar szurkolók és sportfogadók is vártak, hogy a magyar bajnok Londonba menjen a Chelsea-hez. Ennél jobban csak a visszavágót várhatják a magyarok, mivel oda már az összes jegy elkelt - hiába lesz a meccs csak decemberben. Szokásunkhoz híven, a Vidi csoportkörös meccse előtt nem csak cikket olvashattok, hanem podcastot is hallgathattok.

Kötelező győzelem

Mindent elmond a Chelsea győzelmi oddsa (1.10) az esélyekről, ami az egész körben a legalacsonyabb, hiába van Betis - Dudelange mérkőzés is. Formában vannak az angolok, miután a Premier League-ben még veretlenek és csak négy pontot vesztettek hét forduló alatt. Ráadásul az Európa Ligát sem vették túl könnyen. Sarri pihentetett, de így is egy végtelenül egyoldalú meccset játszottak Szalonikiben a PAOK ellen és hasonlóra számíthatunk a Vidi ellen is. Rotálás lesz, gyenge játékosok már annál kevésbé a kékmezesek között. Itt kemény harc folyik a kezdőbe kerülésért és most kell megmutatniuk magukat azoknak a játékosoknak, akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig az olasz mestertől. Ideális alkalom ez a találkozó a kapott gól nélküli találkozóra (1.65) és a több gól szerzésére is.

Óvakodj a nagy vereségtől!

Érdekes helyzetbe került a Vidi (21.00), mivel három forduló után akár le is mondhatnak az eredményes szereplésről az Európa Ligában - pedig a sorsolás után sokkal bizakodóbbak lehettünk és joggal! A Puskás és a BATE meccs azonban sokat változtatott a képen és láthattuk, hogy milyen törékeny is ez a keret. 12-14 játékos nyomta végig az eddigi szezont, akik közül Varga és Lazovic már távozott, míg Kovácsik továbbra is sérült. Milanov kezd egyre jobban belendülni, míg Hodzic egyelőre csak egy nagy kérdőjel. A stabilitását elvesztette az együttes és többen az önbizalmukat is, amiből nem volt hiány a selejtezők során és ez a sikerességen is meglátszott. Nikolicnak ezt kell most felépítenie és valamit elkezdett, mivel hárommeccses győzelmi sorozatban vannak. Tegyük hozzá, egyik győzelmük se volt meggyőző, azonban ilyenekre lehet építeni. Ami viszont ezt most letörné, az egy kiadós verés lenne a Stamford Bridge-en! Ebből az okból azt gondolom, hogy itt mindenekelőtt a defenzív játékot fogja a Vidi produkálni, még akkor is, ha hátrányban lesznek. Felesleges támadni, mivel jó befejező emberek nincsenek, egy fellazult védelmet pedig lazán ki fog használni az ellenfél erre maga Nikolic utalt a DVTK elleni meccs után. Másrészről, a csapatot nem erre a találkozóra kell felépíteni, hanem a PAOK ellenire. A harmadik és negyedik körben még vissza lehet hozni a BATE ellen elvesztett pontokat és újra vissza lehet szállni a versenybe. Több mint valószínű, hogy Londonból senki nem fog ponttal távozni, így ez a meccs nem lesz sorsdöntő a második hely versenyében, tehát a nagy verés elkerülését szorgalmazza ez az indok is. A harmadik tényező, ami miatt egy nulla támadójátékkal felálló Vidire voksolok, az maga a mutatott és eredményes játék. Láthattuk a selejtezőben, hogy ennek a keretnek még Lazoviccsal is a góllövés volt a gyengéje és nélküle pedig még inkább nem tudnak megfelelően hengerelni. A biztos védekezés és a kontrajáték valamennyire ment és ez hozta a sikert is, így ezt kell továbbvinni. Ennek következtében az én voksom, hogy a Vidi nem fog gólt lőni és ezt igen jó oddson (1.65) is tehetjük meg!

Borítókép: Huszti Szabolcs (Fotó: Laszlo Szirtesi / Shutterstock.com)

20.000 Forint Kockázatmentesen!

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Forint értékű kockázatmentes fogadásban is részesülhetnek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Chelsea - MOL Vidi FC Tipp

    Chelsea FC - MOL Vidi; MOL Vidi under 0,5 gól
    1.65 Unibet